Når er Hurtigruten på Skjervøy?

Finn ruteinformasjon
Havn Ankomst Avreise
Tromsø 14:15 18:15
Skjervøy 22:10 22:25
Øksfjord 01:50 02:00
Hammerfest 05:05 05:45

Når er det best å reise med Hurtigruta?

Sommersesongen på Hurtigruten starter i mai og varer ut august, og dette er den mest populære tiden å reise langs kysten vår.

Er det lov med dyr på Hurtigruta?

Reiser man uten lugar må kjæledyret være i bur på bildekket og det er kun tilgang for eiere når skipet er i kai. Førerhund er velkommen om bord. Ansvarsbestemmelser: Hurtigruten fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med transport av kjæledyr.

Når er Hurtigruten på Skjervøy? – Related Questions

Kan man ha hund med på danskebåten?

Kjæledyr må være i bilen eller i bur på anvist sted i skipet under hele overfarten. Som eier er du selv ansvarlig for tilsyn med kjæledyret, samt å påse at dette ikke er til sjenanse for øvrige gjester. Det er ikke tillatt å ta med kjæledyr i skipenes fellesarealer eller lugarer av hensyn til andre reisende.

Er det honnør på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten.

Kan man nekte dyrehold i sameie?

Sameiet kan ikke nekte deg hundehold dersom gode grunner taler for det, og dette ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen. Eierseksjonsloven § 19 gir sameiet adgang til å fastsette et generelt forbud mot hundehold. Utgangspunktet er at den enkelte sameier eller beboer plikter å respektere et slikt forbud.

Kan huseier nekte meg å ha besøk av hund?

Utleier kan likevel ikke nekte hundeholdet, med mindre det foreligger spesielle grunner. Det kan f. eks. være at utleier har allergi og skal bruke boligen etterpå, hunden bjeffer nattestid eller er til annen ulempe for naboer.

Kan man nekte katt i borettslag?

Styret i borettslaget kan nekte fortsatt dyrehold dersom det godtgjøres at det foreligger en ulempe forårsaket av dyreholdet. Hvorvidt katten eller hunden er til ulempe, kan rimeligvis først konstateres e t t e r at katten eller hunden h a r f l y t t e t inn i leiligheten og bodd der i noen tid.

Når kan man gå ombord på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Hvor møtes nordgående og sørgående hurtigrute?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær. Tirsdag var det sørgående “Finnmarken” og nordgående “Trollfjord” som passerte hverandre.

Er frokost inkludert på Hurtigruten?

Bestiller du vanlig bilett er frokost inkludert.

Er det WiFi på Hurtigruta?

Vår bestselger. SELECT-pakken inkluderer helpensjon, og du kan velge når du vil spise middag, lugarkategori og lugarnummer. Du vil også ha mulighet til å bestille høyeste kategori av lugarer, våre Expedition Suites. Du vil ha gratis WiFi samt gratis te og sort kaffe i løpet av hele reisen.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

Det var en glede å våkne opp i sengen og se utover havet, men undertegnede hadde sett for seg litt mykere seng og dundyne i en såpass dyr suite. Skal du leie denne herligheten, må du regne med en pris på rundt 140000 kroner for to personer på en 11-dagers rundtur i sommersesongen.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Reiser med bil

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes. Her kan du se størrelsesspesifikasjoner for biler per skip.

Skal Hurtigruta gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Hvilke havner går Hurtigruten innom?

Havner
  • Bergen – inngangsporten til fjordriket.
  • Berlevåg – “Heftig og begeistret”
  • Bodø – mellom polarsirkelen og Lofoten.
  • Brønnøysund – kystbyen midt i Norge.
  • Båtsfjord – velkommen til villmarken i Finnmark.
  • Finnsnes – inngangsporten til Senja.
  • Florø – Norges vestligste by.
  • Geiranger.

Hvor lang tid bruker Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes?

Sjøreiser i Norge | KirkenesBergen: 6-dagers sjøreise langs norskekysten | Hurtigruten.

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk. Skipene har isklasse PC6, som vil si at skroget er forsterket slik at de kan seile i ettårig is. Ekspedisjonsskipene er verdens første i sitt slag med store batteripakker på 1,36 MWh og hybrid drift.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Bergen til Tromsø?

Femdagers cruise fra Bergen til Tromsø | Hurtigruten | Hurtigruten.

Leave a Comment