Hvordan handle bitcoin

hvordan handle bitcoin

Mange nordmenn har i de siste årene fått en svært tett kjennskap til bitcoin, enten ved at de investerer i den populære kryptovalutaen selv, eller kjenner noen andre som gjør det. Hvis du lurer på hvordan du kan handle bitcoin, finnes det flere startegier du kan benytte deg av. I denne artikkelen skal vi se … Les mer

Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente

Nominelle og effektiv rente er to begreper som beskriver renten en lånegiver tjener på et lån. Førstnevnte er renten som annonseres på lånereklamer, mens sistnevnte refererer til renten justert for inflasjon. Begge er beregnet av banken. Den nominelle renten er det låntakerne tjener på lån, og banken fastsetter den effektive renten ved å ta hensyn … Les mer

5 viktige faktorer å tenke på hvis du vil starte en bedrift

hvordan starte en bedrift

Mange nordmenn går med en gründer i magen og drømmer om å starte en egen bedrift. Noen gjør også drømmen til virkelighet, og noen lykkes så til de grader. Men hva er det viktig å tenke på når du skal starte en bedrift? I denne bloggposten skal vi se nærmere på 5 viktige faktorer for … Les mer

Hvordan spare penger?

hvordan spare penger

Det er verdt å spare penger, men det krever flid og selvkontroll for å få det til. Heldigvis finnes det mange måter å spare penger og gjøre livet ditt enklere. Disse måtene inkluderer automatisering av sparepengene dine, etablering av et budsjett og nedbetaling av gjeld. Disse metodene er ikke enkle, men de kan betale ned … Les mer

Hva tjener en lufthavnbetjent?

Hva tjener en lufthavnbetjent? Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Grunnlønnen er 505 000 kroner. Du får også tillegg hvis du jobber kveld, helg, natt eller overtid. Med turnustillegget kan du tjene opptil hundre tusen kroner pluss i overtid.

Hvor mye tjener en Voksenlærling?

Hvor mye tjener en Voksenlærling? Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Den lønnen utgjør per desember 2021, 363.700,-.

Hvor mye tjener UNICEF?

Hvor mye tjener UNICEF? Inntekter for 2019 er 195,9 millioner kroner mot inntekter på 206,4 millioner kroner i 2018. Totale kostnader er på 79,8 millioner kroner. Overføringer til UNICEF for 2019 er totalt 180,6 millioner kroner hvorav 68,5 millioner er overføring av TV aksjonen 2017 midler.

Hvor mye tjener man på å kjøre Uber?

Hvor mye tjener man på å kjøre Uber? Hvor kan jeg se hva jeg tjener på turene mine? Du kan se sammendrag av inntjening i appen. Trykk på prisikonet på kartskjermen, og sveip til høyre og venstre for å se hva du har tjent.

Hvordan kjøre lønn i Tripletex?

Hvordan kjøre lønn i Tripletex? Når man skal begynne å føre lønn i Tripletex, så må man først legge de ansatte inn i systemet. Dette gjøres via “Selskap>Ny ansatt” i hovedmenyen. Her legger man inn informasjon om den ansatte. Alle feltene med stjerne må fylles ut.

Hvor mye tjener en Logistikkoordinator?

Hvor mye tjener en Logistikkoordinator? Gjennomsnittslønnen til logistikkmedarbeider i 2019 lå mellom 612 240 – 445800 kr. Lønn varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass og sted til sted.