Om Frieord.no

Frieord.no er et nettsted som ønsker å besvare spørsmål som folk flest lurer på. Vi vet at mange har spørsmål om temaer som finans, helse, utdanning, matematikk, politikk og penger. Derfor ønsker vi å samle all den informasjonen du trenger for å få svar på spørsmålet ditt her hos Frieord.no.

Vi har som mål å gi en raskt og presist svar der du ikke trenger å lese gjennom en kjempelang artikkel på mange hundre eller tusen ord for å finne svaret ditt. Vi svarer på de fleste spørsmålene med 2-5 setninger med relevant innhold. Vi samler flere relevante spørsmål som henger sammen i én og samme artikkel, slik at du også kan finne annen informasjon du kanskje trenger.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å se mer informasjon om spesifikke temaer, eller hvis du har noen spørsmål du ikke finner svar på.

Våre skribenter

Frieord er et nettsted som per dags dato har tre faste skribenter. Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med gjengen bak Frieord.


Gjermund Kaspersen

Gjermund er selve drifkraften bak Frieord.no. Gjennom sin daglige jobb som IT-konsulent tar Gjermund med seg mye nyttig kunnskap om internett, IT og elektronikk, noe Frieord har god nytte av.

Gjermund er også en aktiv investor på fritiden, og driver både med aksjer, kryptovaluta samt utleie av eiendom.

gjermund kaspersen

Anniken Aune

Når Anniken ikke er opptatt i klesbutikken hun driver i Oslo, bruker hun mye av fritiden sin på å skrive nyttige artikler for Frieord.no. Hun kan svært mye om mangt, og det er lett å skjønne hvorfor Anniken gjør stor sukess som forretningskvinne.

Hos Frieord skriver Anniken både om finans, mote, livsstil, helse og andre generelle temaer.

anniken aune

Sofie Larsen

Sofie er det nyeste medlemmet av skribentgjengen hos Frieord, men har på raskt tid gjort en utrolig imponerende jobb.

Hun har en mastergrad fra NTNU og jobber i det daglige som elektroingeniør, men samtidig har hun mange ulike prosjekter hun driver med på fritiden.

Sofie kan mye om mangt, og deler jevnlig sin kunnskap med leserne her hos Frieord.