Hvor mye vann trenger grønne planter?

Hvor mye vann trenger grønne planter? Stelletips grønne planter: Vanning: Generelt kan man si at grønne planter trenger lite vann, jo tykker bladene er, jo sjeldnere trenger de å vannes. De fleste grønne planter ønsker å tørke opp mellom hver vanning. Vann med romtemperert vann.

Hva kan man så ute i april?

Hva kan man så ute i april? Ringblomst, solsikker, blomkarse, kornblomst, erteblomst og pyntekorg er sommerblomster som du kan så selv i april og mai. De fleste sommerblomstene som du får kjøpt i hagesentrene, som petunia, stemor og margeritter, er det litt styrete å drive å så selv.

Når skal man beskjære plommetre?

Når skal man beskjære plommetre? Beskjæring av plommetre Det er lurt å ikke beskjære plommetreet det første året, da skal det bruke energi på å danne røtter. Som med andre frukttrær, som eple- og pæretre, bør du beskjære plommetreet på sensommeren, fra juli til september.

Når skal man beskjære svartsurbær?

Når skal man beskjære svartsurbær? Jeg vil anbefale dere å beskjære først til våren. Sørg for å binde opp buskene nå i høst og evt. slå ned en bambus/tonkinstokk (fåes kjøpt på hagesenteret) e.l som de kan bindes opp imot, slik at buskene ikke knekker. Svartsurbær som skal være tette med skudd fra bakkenivå, klippes første året helt ned.

Hvordan legge knotteplast i blomsterkasse?

Hvordan legge knotteplast i blomsterkasse?
Når blomsterkassen er bygget, må du kle den innvendig før du fyller den med jord.

Da kan du bruke grunnmursplast/knotteplast som du fester på plankeveggen, for eksempel med tynne spiker, slik at ikke jord faller mellom plasten og plankeveggen på kassen.
Fyll singel eller leca i bunn for drenering.

Når er det høy luftfuktighet?

Når er det høy luftfuktighet? Høy luftfukt inne i boligen er hovedsakelig et problem om vinteren (fyringssesongen) på grunn av kondensering på kalde yttervegger. Uteluften om vinteren inneholder lite vann, og når denne kommer inn i boligen og blir varmet opp blir luftfukten lav (lav RH), ofte for lav (under 15%RH).

Når kan man høste valmuefrø?

Når kan man høste valmuefrø? Høst valmuefrøene når blomsten er avblomstret. Valmuefrøene kan fint lagres. Har du noen få kvadratmeter med valmuer, er du selvforsynt med frø året rundt.

Kan man ta stiklinger av ynde?

Kan man ta stiklinger av ynde? Re: Overvintring ynde Du kan ta toppstiklinger om våren. De roter seg nokså lett ved en temperatur på ca 25 grader. Disse stiklingene vil blomstre allerede samme år.