Når kommer Hurtigruta til Molde?

Finn ruteinformasjon
Havn Ankomst Avreise
Ålesund 09:45 10:00
Hjørundfjorden 12:15 15:45
Ålesund 18:00 20:00
Molde 22:35 23:05

Når er det best å reise med Hurtigruta?

Sommersesongen på Hurtigruten starter i mai og varer ut august, og dette er den mest populære tiden å reise langs kysten vår.

Når kommer de nye hurtigrutene?

I 2021 vil Hurtigruten ta de nyeste skipene ut av kystruten. De skal fortsatt seile mellom Bergen og Kirkenes, men de dagene må lokalpassasjerene seile med nykommeren Havila. Disse båtene kommer til å tas ut av hurtigrute-trafikk.

Når kommer Hurtigruta til Molde? – Related Questions

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land. Registrerte partnere i samsvar med partnerskapsloven gis rabatt på samme vilkår som ektefeller, forutsatt at paret reiser sammen.

Hva er den nyeste Hurtigruten?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvilke havner går Hurtigruten innom?

Havner
  • Bergen – inngangsporten til fjordriket.
  • Berlevåg – “Heftig og begeistret”
  • Bodø – mellom polarsirkelen og Lofoten.
  • Brønnøysund – kystbyen midt i Norge.
  • Båtsfjord – velkommen til villmarken i Finnmark.
  • Finnsnes – inngangsporten til Senja.
  • Florø – Norges vestligste by.
  • Geiranger.

Når starter Havila kystruten?

Etter planen skal «Havila Polaris» starte i rute langs norskekysten senest 29. desember 2022 og «Havila Pollux» senest den 22. mars 2023.

Skal Hurtigruta gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Er frokost inkludert på Hurtigruten?

Bestiller du vanlig bilett er frokost inkludert.

Er det lov med dyr på Hurtigruta?

Reiser man uten lugar må kjæledyret være i bur på bildekket og det er kun tilgang for eiere når skipet er i kai. Førerhund er velkommen om bord. Ansvarsbestemmelser: Hurtigruten fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med transport av kjæledyr.

Hva koster WiFi på Hurtigruten?

Du vil ha gratis WiFi samt gratis te og sort kaffe i løpet av hele reisen.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

Det var en glede å våkne opp i sengen og se utover havet, men undertegnede hadde sett for seg litt mykere seng og dundyne i en såpass dyr suite. Skal du leie denne herligheten, må du regne med en pris på rundt 140000 kroner for to personer på en 11-dagers rundtur i sommersesongen.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Reiser med bil

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes. Her kan du se størrelsesspesifikasjoner for biler per skip.

Hvor mange hurtigruteskip er det?

Etter krigen startet en storstilt fornyelse av flåten, et byggeprogram som ble fullført i 1964 med leveringen av MS «Nordnorge». Hurtigruteflåten besto nå av 13 moderne motorskip spesialbygd for hurtigruten, den såkalte etterkrigsflåten.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Tredagers cruise TrondheimTromsø | Hurtigruten | Hurtigruten.

Hvor møtes nordgående og sørgående hurtigrute?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær. Tirsdag var det sørgående “Finnmarken” og nordgående “Trollfjord” som passerte hverandre.

Hvor er MS Nordlys?

I november 2008 ble skipet lagt i vinteropplag på Åndalsnes sammen med MS «Nordnorge». MS «Nordlys» er søsterskip til MS «Kong Harald» og MS «Richard With».

Hvor snur Hurtigruta?

Trollfjorden skjærer inn i Austvågøy fra vestsiden av det 25 kilometer lange Raftsundet som selv er et svært smalt sund mellom Austvågøy og Hinnøya. Hurtigruten seiler her mellom anløpsstedene Svolvær og Stokmarknes.

Hvilken hurtigrute er eldst?

MS Lofoten ble erklært verneverdig av riksantikvaren i 2001, og det er derfor ingen selvfølge at skipet kan endres på. Artikkelen er flere år gammel. Siden 1964 har skipet gått jevnt og trutt langs norskekysten vår. Det er den eldste og minste av hurtigruteskipene.

Leave a Comment