Hvor mye tjener Jon Almaas?

Under Johansen på lista over tv-profilene som tjener best ligger hans forgjenger og tidligere «Nytt på nytt»-programleder Jon Almaas (54). Han tjente 5.244.895 kroner i 2020, to millioner mer enn i 2019 med 3.272.904 kroner.

Hvilken Influencer i Norge tjener mest?

Ligningstallene for 2020 er klare. De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner.

Hvor mye tjener Niklas Baarli?

Deriblant Niklas Silseth Baarli fra Kambo og Marte Bratberg fra Vestby. De to TV 2-programlederne og radioprofilene, som begge nå bor i Oslo, hadde en inntekt på henholdsvis 1.459.391 kroner og 1.440.747 i 2020.

Hvor mye tjener Jon Almaas? – Related Questions

Hvilken kjendis tjener mest i Norge?

Da vi skrev om skattelistene i fjor, var det «Game of Thrones»-stjerne Kristoffer Hivju (43) som toppet inntektslisten for de norske skuespillerne, med inntekter på over 3,2 millioner kroner. Han troner øverst også i år, og har gjort et stort hopp. I år har han nemlig inntekter på 6,2 millioner kroner.

Hvor mye penger har Linni Meister?

Som i fjor viser det seg at glamourmodellyrket ikke er særlig lukrativt. Aylar Lie, Linni Meister og Triana Iglesias står alle oppført med under 200.000 i inntekt.

SKATT 2007: TV-KJENDISER.

Navn Linn Irene (Linni) Meister
Inntekt 73.934
Formue 0
Skatt 19.365

Hvor mye tjener Iselin Guttormsen?

TV-profilen og sexologen tjente nemlig over 1,3 millioner kroner i 2020.

Hvilke influencere tjener mest?

Funkygine plasserer seg som nummer to på listen over de som tjente mest i fjor, under Julie Varner (28), som topper influencer-oversikten med over 25 millioner kroner.

Hvor mye tjener Funkygine?

Som daglig leder hadde hun også i underkant av 1,8 millioner i lønn. Utbyttet er nesten én million høyere enn i 2020, og lønnen er også skrudd opp fra rundt 1,4 millioner. Vasstrand er blant Norges mest profilerte influencere.

Har Morten Rognstad barn?

Meister og Rognstad har begge barn fra tidligere forhold, og sammen blir de en storfamilie på fem. Familien skal blant annet ta turen til Bø i Telemark for noen forhåpentligvis solfylte dager i Bø Sommarland.

Hvor i Oslo bor Linni Meister?

Linni Meister har besøksadresse Arnulf Øverlands vei 254, 0763 Oslo i bydel Vestre Aker.

Hva jobber Morten Rognstad med?

– Veldig lykkelig

Hun forteller at mannen hun har fått følelser for heter Morten Rognstad (44), som jobber som eiendomsutvikler.

Hvor flytter Linni Meister?

Meister har bodd i området rundt Holmenkollen i åtte år, først sammen med en tidligere kjæreste, før hun så flyttet til sitt nåværende hjem. Nå ønsker hun å finne et hjem litt nærmere sentrum, og førstevalget er Vinderen eller Majorstuen.

Hvem er Niklas Tangen Klein?

Niklas Tangen Klein er årets første Norgesmester av NM i slots. Denne uka har du sjansen til å vinne feite ukespremier og tittel på populære Narcos. I fjor vant 23-åringen den ene av totalt ti maskiner i NM i Slots. Den gang var det Jack and the Beanstalk som var Niklas Tangen Kleins vinnerlodd.

Hva jobber Niklas Tangen Klein med?

Lidenskapelig for salgsbransjen. Drevet med b2b salg, b2c salg, eventplanlegging, markedsføring etc. jevnlig i flere år.

Har Linni Meister slått opp?

Tv-profilen Linni Meister (34) og den elleve år yngre forloveden Niklas Tangen Klein (23) har gått fra hverandre. Det bekrefter Meister i tirsdagens utgave av Se og Hør. – Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sier hun til bladet.

Hvem velger Linni til slutt?

Linni selv har ikke valgt ut hvem hun skal date. Det er det venn og kjendisstylist Jan Thomas som har gjort. Han var selv med i programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2020 og endte opp med å finne kjærligheten med Harlem Alexander (33).

Hvem er Linnis kjæreste?

Etter flere spekulasjoner om hvem Meisters utkårede var, kunne hun omsider bekrefte forholdet til sin mangeårige venn Morten Rognstad (44). Det gjorde hun i et intervju med Se og Hør. – Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå.

Hvem vant Linni søker drømmeprinsen?

Et knippe håndplukkede menn kjemper fortsatt om å vinne Linni Meister, og på mandag måtte to stykker reise hjem etter at Linni i forrige uke nektet å sende noen av dem hjem. Det ble imidlertid et vanskelig valg for 36-åringen, men valget falt til slutt på Sven Grimstvedt (30) og Rolf-Erik Skyvulstad (35).

Hvem sendte Linni hjem?

Begge begynte å gråte da Linni forklarte valget sitt – at hun synes Roy-Arne var en så bra mann og at hun ikke ønsker å knuse hjertet hans, at hun derfor sendte han hjem nå, før det eventuelt ble mer seriøst og han sto igjen mot slutten av programmet.

Leave a Comment