Hvem skrev Jul i Svingen sangen?

Jul i Svingen er lydsporet til julekalenderen Jul i Svingen, som første gang ble vist på NRK i desember 2006. Musikken ble laget av Odd Nordstoga og John Vinge, mens Kjetil Indregaard skrev de fleste tekstene.

Hvor gammel er Jul i svingen?

Den ble vist første gang i desember 2006 og bygger på de samme karakterene som TV-serien Linus i Svingen. Manus til serien ble skrevet av forfatteren Kjetil Indregard. Jul i Svingen er en av NRKs mest omfattende egenproduserte dramaserier.

Hvor er Jul i svingen?

Flere av dem foregikk på Romerike. Julehandel-episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om spøkelseshuset foregikk i et forfallent hus på Farseggen i Skedsmo, og en gård på Leirsund er med i Svingen, dessuten spilles det fotball i de oransje og svarte Leirsund-draktene.

LES OGSÅ  Hur mycket är 120 ml vatten i dl?

Hvem skrev Jul i Svingen sangen? – Related Questions

Har Marvin fra Jul i Svingen død?

Men mest kjend for folk flest blei han då han spelte rolla som Marvin i barne-TV-serien «Linus i Svingen» i 2004 og ikkje minst i den svært populære julekalender-serien «Jul i Svingen» i 2006. Falsk video. Skodespelaren Anders Mordal er ikkje død, slik det blir hevda i ein video på TikTok.

Hva heter Klara Klegg på ekte?

Mia «Klara» Daniels (14): – Mange var vanskelige å kjenne igjen. Linus’ lillesøster Klara, også kalt Klara Klegg, ble spilt av Mia Daniels. Hun har nå blitt 14 år og går i 9.

Hvor gammel er Fru Wold fra Jul i Svingen?

Bente Børsum
Født Bente Benedikte Børsum 21. juni 1934 (88 år) Oslo
Beskjeftigelse Skuespiller
Mor Lise Børsum
Nasjonalitet Norge

Hvor lenge varer en Jul i Svingen episode?

Inngår i
Produksjonsår 2008 2020
Format DVD Sone 2
Sjanger Jul 4
Spilletid 10 timer Ingen
Undertekster Norsk Stereo 2.0 (Norsk)

Hvem er hovedpersonen i Jul i Svingen?

Linus er hovedpersonen i serien «Linus i Svingen», og er også en av hovedrollene i julekalenderen «Jul i Svingen». Han er på sett og hvis lederen i den lille vennegjengen som sammen legger ut på nye eventyr og lek hver eneste dag. Linus bor sammen med pappa Marvin, mamma Agnetha og lillesøster Klara.

Hva heter faren til Linus i svingen?

Serien handler om Linus (Jakob Borgen) på 7 år, en positiv fyr full av pågangsmot. Han bor på det lille stedet Svingen sammen med mamma Agnetha, pappa Marvin og lillesøster Klara.

Hvem spiller Morten mygg?

Morten. Lillebroren til Victoria i serien er karakteren Morten, eller MortenMygg som han kalles fordi han er så innpåsliten. Henrik Jacob Schatve (22) var bare fem år da han spilte Morten.

Hvor er Amalies jul spilt inn?

Manuskriptet er skrevet av Gudny Hagen og regien er ved Torunn Calmeyer Ringen. Serien ble spilt på Madserud Gård mellom Skøyen og Frogner i Oslo. Dette var også opptakssted for barne-tv-serien Huset med det rare i.

Kommer Jul i Blåfjell tilbake?

Kommer mer av serien

Hagen sier det ikke er aktuelt å lage en ny sesong med «Jul i Blåfjell» i samarbeid med NRK, men røper at hun er i en prosess om å lage animasjon av serien sammen med filmselskapet 4 ½. De er fortsatt tidlig i prosessen, men hagen sier at konseptet passer til både film og serie.

Hvorfor kan man ikke se Jul på Månetoppen?

Jul på Månetoppen” ble sist sendt på tv i 2014. Etter dette stoppet NRK å sende serien fordi de mente at fortellermåten var utdatert og at den tekniske kvaliteten var for lav. Da folk fant ut at seriene ikke lenger skulle vises på tv i 2015 var veldig mange sinte og irriterte.

Hva er årets julekalender 2022?

NRK 2022– «Snøfall»

Hvert år er det stor spenning knyttet til hvilken julekalender som vises på NRK (ofte NRK 1 og NRK Super).

Kommer Snøfall 2 i år?

Den kjære julekalenderen ‘Snøfall‘ er tilbake med en sesong 2. Sommeren 2021 ble det kjent at julekalenderen Snøfall skulle få en sesong til! Den nye sesongen av Snøfall kommer til å bli sendt på tv i desember 2023. Snøfall er en julekalender for hele familien.

Hvem fant opp julekalender?

I Norge ble adventskalendere for alvor kjent på slutten av 1940-tallet da Norsk Speiderpikeforbund produserte og solgte slike kalendere. Den første adventskalenderen ble utgitt til advent 1947 og hadde 25 luker. Den fulgte tiden fra 1. søndag i advent til og med julaften.

Hva het den første julekalenderen?

Den første julekalenderen ble sendt på NRK i 1979 – altså for over 30 år siden! Det var “Jul i Skomakergata”, med Henki Kolstad. Denne ble så populær at det nærmest ble et folkekrav om å få den i reprise.

Leave a Comment