Når slippes LS billetter 2022?

mai 2023, og tirsdag 23. august 2022 kan du sikre deg et av de siste festivalpassene! Billettene slippes kl. 16.00, så sørg for å sitte klar.

Hvor mye koster billett til LS?

Pris kr 3390,- + avgift. Festivalpass + fast-track + lineup-genser + LS:Refresh + LS-bag med ørepropper og diverse andre produkter fra våre samarbeidspartnere. Festivalkit-billett gir deg fast-track innslipp ved ankomst til Landstreffet i tillegg til tilgang på LS:Refresh, vår egen velværeavdeling.

Hvor mange er det plass til på Landstreff Stavanger?

Gjennom mer enn tre tiår har Landstreff Stavanger etablert seg som Norges største musikkfestival for 18-19-åringer. Med hele 15.000 gjester fra hele landet, og artister fra hele verden har Landstreffet blitt en av Norges største festivaler. LS solgte ut for 22. året på rad i 2021, og feirer 35- års jubileum i 2021.

Når slippes LS billetter 2022? – Related Questions

Er det lov å sove i bussen på LS?

Overnatting. Det er jo så klart tillatt å sove i egen bil eller buss i russelandsbyen, men for de som ikke har dette, blir Radio Lounge gjort om til sovesal, der det er gratis å overnatte.

Kan man ta med alkohol på LS?

Det er selvfølgelig lov med medbrakt drikke på LS. Medbrakt drikke kan nytes på hele festivalområdet, bortsett fra på Parkscenen, Amfiet, Club:Live, The Beach og VIP-loungen. Her vil det selges drikke til gode priser.

Hva er det største Landstreffet?

Landstreff Lillehammer er Norges største landstreff. Treffet arrangeres hvert år på Birkebeiner skistadion, kun 5 minutter unna Lillehammer sentrum.

Hva trenger du for å komme inn på Landstreffet?

Når du kommer til Landstreffet må du ha med deg tre ting:- Gyldig festivalpass (billett)- Legitimasjon: bankkort, førerkort eller pass.

Hva må man ha for å komme inn på LS?

For å komme inn på Landstreff Stavanger du vise frem 3 ting: – Gyldig festivalpass/billett. – Legitimasjon: Bankkort, førerkort eller pass. – Russebevis: Skolebevis som viser at du er avgangselev i 2016, eller Russepasset/Russelegget.

Hvor mange dager varer LS?

LS er en forkortelse for Landstreff Stavanger, som er et årlig arrangement en helg i mai for russ. Landstreffet i Stavanger er det største russetreffet i Norge, med over 14 500 russ tilstede. Landstreffet foregår som sagt over en hel helg, med konserter, boder, aktiviteter mm.

Hvor mange kommer på Landstreffet?

gang. Landstreffet i Stavanger er Norges største russetreff med over 14 500 russ, og samler russ fra hele Norge.

Hvor mye koster LF?

Ja, det koster 2500 kr per buss + avgift og 1500 kr for van/bil + avgift for hele helgen. Parkeringsavgiften kan kjøpes for van her og for buss her. Du sparer tid og unngår kø.

Hvor mange skal på LF?

I teltet kan dere være inntil 5 personer og dere kan selvsagt ta med egen mat og drikke om ønskelig. Om man ønsker å bo på campingen men ikke vil ha med eget telt, så kan man kjøpe plass i sovesaltelt Bed Camp.

Er det lov med medbrakt drikke på landstreff?

Går du inn på selve festivalområdet, kan du ikke ta med deg medbrakt alkohol, men her kan du kjøpe drikke fra boder.

Hva skjer i Halden 2022?

Hva skjer i Halden?
fredag 30. september 2022
søndag 02 okt. 19:00 Mysteriet Myrna Vep Fredrikshalds Teater
mandag 3. oktober 2022
mandag 03 okt. 10:00 Kaffeslabberas på Vannvogna Vannvogna Konsert & Kunsthall
mandag 03 okt. 10:00 Høstferieåpent i Klatring på Grensen Klatring på Grensen

Kan man ha med alkohol på landstreff?

Men nå tydeliggjør politiet reglene: Det er lov å ta med alkohol på landstreff, men den skal drikkes inne i biler, bobiler eller telt. Russ som drikker alkohol på offentlig sted ved landstreffet, risikerer bøter. – Dette er den samme loven som har eksistert i mange år.

Kan man dra på landstreff uten å være russ?

Landstreffet er for alle som er russ, uavhengig farge.

Hvor mye sprit kan man ta med på flyet?

Kvote for alkohol og tobakk:
Varetype Mengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 % 1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 % 1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 % 2 liter

Er det lov å ta med alkohol på fly?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Er hårspray lov på fly?

Greit nok, det kan være irriterende at du ikke får ha med deg hårsprayen og bodylotionen du ikke klarer deg uten i håndbagasjen. Men visste du at det er tillatt med blant annet kniver inntil seks centimeter, barberhøvel og håndjern?

Leave a Comment