Når kommer sesong 3 av Førstegangstjenesten?

Andre sesong av NRK-serien «Førstegangstjenesten» har premiere om noen uker, men etter det er det slutt. Til NRK sier Herman Flesvig at årsaken er at «nå er leken god».

Når kommer Førstegangstjenesten?

De første episodene av den nye sesongen av «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig blir publisert fredag 12. november kl. 18:00 i NRK TV, får Dagbladet opplyst av NRK.

Når kommer sesong 2 ut av Førstegangstjenesten?

Sesong 2 hadde premiere i november 2021.

Når kommer sesong 3 av Førstegangstjenesten? – Related Questions

Hvem spiller Tanja Gaup?

Herman Flesvig
Tanja Laila Gaup / Spilt av

Herman Flesvig er en norsk komiker, skuespiller og manusforfatter. Han har deltatt i flere underholdningsprogrammer på NRK, blant annet sammen med Robert Stoltenberg. Siden 2019 har han gjort suksess med humorserien Førstegangstjenesten på NRK TV og laget podkasten Friminutt sammen med Mikkel Niva for NRK.

Wikipedia

Er Førstegangstjenesten ferdig?

Samstundes som at det er trist å leggje frå seg «Førstegangstjenesten». Men han har ikkje lagt frå seg serien heilt enno. Andre – og siste – sesong har premiere fredag 12. november.

Hvor kan man se førstegangstjenesten sesong 2?

FørstegangstjenestenSesong 2 – NRK TV.

Hvor mye penger får man i førstegangstjenesten?

I førstegongstenesta får du betalt ut ca. 5940,– kroner kvar månad. Forsvaret held deg med mat, klede og bustad så lengje du er i førstegongsteneste. Du kan dessutan søke om å få dekt faste økonomiske utgifter som husleige og liknande.

Hvor mange episoder av førstegangstjenesten sesong 2?

8 episoder er nok, men du vil ha mer. Mye mer.

Hvor lenge er man i førstegangstjenesten?

Lengden på førstegangstjenesten har variert over tid, og mellom de forskjellige forsvarsgrener og våpenarter. Tjenestetiden fastsettes av Stortinget. Som hovedregel skal førstegangstjenesten være på mellom 12 og 16 måneder. For de fleste er den på 12 måneder.

Kan jenter si nei til militæret?

Sesjon – ditt første fysiske møte med Forsvaret

Først må ale gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge fylle ut en egenerklæring. På bakgrunn av denne, plukker Forsvaret ut hvem som må møte opp på sesjon.

Er det lov å ha tatovering i militæret?

Så lenge tatoveringene dine ikke strider mot Forsvarets verdier, vil dette etter all sannsynlighet gå fint. På studier vil også dette svært sjeldent ha noe å si. Det er sikkert noen som ikke har fått jobb p.g.a. tatovering, men det varierer fra sted til sted.

Hvor mye veier sekken i Forsvaret?

Vekten på sekken varierer, og den kan være tung.

Den største sekken kan fort bli en 20–30 kilo eller mer, det avhenger av årstid og utstyr. Det er ikke forskjell på jenter og gutter, men innholdet varierer etter hvem som bærer lagsutstyr og ikke.

Er det mulig å ta lappen i militæret?

Kan man ta lappen i Forsvaret? Ja, man kan ta lappen i Forsvaret, men ikke vanlig bil lappen (klasse B). Men om man har klasse B fra før, kan man i noen stillinger få ta lastebil lappen, henger lappen, eller minibuss lappen. Dette tilsier ofte at du blir satt i en tjeneste hvor dette kreves.

Kan man droppe ut av militæret?

Du kan kan søke om utsettelse hvis du ikke kan møte til førstegangstjenesten. Er du militærnekter (pasifist) eller toppidrettsutøver kan du søke også søke om fritak. FRITAK ELLER UTSETTELSE: Kan du ikke møte til førstegangstjenesten kan du søke om utsettelse.

Har man sommerferie i førstegangstjeneste?

Arbeidsgiver kan legge ferie for ett år til den perioden arbeidstaker utfører førstegangstjeneste i Forsvaret. Forutsetningen er at arbeidsgiver følger de bestemmelsene som ellers gjelder når ferien fastsettes.

Hva slags sko bruker Forsvaret?

Alfa M/77 – Klassikeren fra Forsvaret.

Når får man lønn i Forsvaret?

Utbetaling i Forsvaret skjer den 12. i kvar månad. Refusjonar på reise utbetalast oftare enn ein gong i månaden.

Hvor mye tjener man på å være i militæret?

Soldatnytt har fått satsene av Forsvarets personell- og vernepliktssenter (FPVS). Pengene man får for normal 12 måneders tjeneste øker fra 188,5 til 198 kroner dagen. Soldaten vil da få utbetalt rundt 5950 kroner hver måned. I dag får de vernepliktige omtrent 5650 kroner.

Er Dimmepenger skattefritt?

Dimmepenger, forsørgertillegg etc

Dimisjonsgodtgjørelse etter endt militærtjeneste er skattefri inntekt. Det samme gjelder forsørgertillegg og utdanningsbonus i Forsvaret.

Leave a Comment