Når kommer det flere episoder av Førstegangstjenesten?

Andre sesong av NRK-serien «Førstegangstjenesten» har premiere om noen uker, men etter det er det slutt. 29. okt 2021 07:13 Sist oppdatert 29.10.2021 .

Er Førstegangstjenesten ferdig?

Samstundes som at det er trist å leggje frå seg «Førstegangstjenesten». Men han har ikkje lagt frå seg serien heilt enno. Andre – og siste – sesong har premiere fredag 12. november.

Kommer det en sesong 3 av Førstegangstjenesten?

I den populære serien som har satt flere seerrekorder, får vi et humoristisk blikk på livet i førstegangstjeneste, med karakterer som Ahre-Ketil, Tanja-Laila, Preben og Ola Halvorsen i front. Andre og siste sesong av serien har premiere fredag 12. november.

Når kommer det flere episoder av Førstegangstjenesten? – Related Questions

Hvem spiller Tanja Gaup?

Herman Flesvig
Tanja Laila Gaup / Spilt av

Herman Flesvig er en norsk komiker, skuespiller og manusforfatter. Han har deltatt i flere underholdningsprogrammer på NRK, blant annet sammen med Robert Stoltenberg. Siden 2019 har han gjort suksess med humorserien Førstegangstjenesten på NRK TV og laget podkasten Friminutt sammen med Mikkel Niva for NRK.

Wikipedia

Hvor er Sondre Myrseth fra?

Sondre Myrseth (20) fra Skjetten, kanskje bedre kjent som Grim Torkild i NRK-serien «Førstegangstjenesten», har alltid ønsket seg å bli skuespiller.

Hvor gammel må man være for å komme inn i Forsvaret?

Førstegangstjeneste. Nedre aldersgrense: Du ha fylt 18 år. ​Det gjøres unntak for ​de som tar læretiden sin i Forsvaret som sivil. De kan være 17 år, men fylle 18 år i opptaksåret.

Hvor mye penger får man i førstegangstjenesten?

I førstegongstenesta får du betalt ut ca. 5940,– kroner kvar månad. Forsvaret held deg med mat, klede og bustad så lengje du er i førstegongsteneste. Du kan dessutan søke om å få dekt faste økonomiske utgifter som husleige og liknande.

Hvilke karakterer spiller Herman Flesvig?

Hans fire mest ikoniske karakterer, rekruttene Tanja Laila Gaup, Preben Lohrengren, Ola Halvorsen og Ahre-Ketil Lillehagen, er blitt allemannseie. Firerbanden vil bli stående for ettertiden. Heldigvis har Flesvig vett til å tre av i tide. For det er ikke alt i sesong to som er like vittig.

Hva heter han med downs i førstegangstjenesten?

Sondre Myrseth (18) fra NRKs «Førstegangstjenesten» er dypt takknemlig for at Herman Flesvig ville ha med en skuespiller med Downs syndrom.

Hvem er grim Torkel?

Sondre Myrseth (19) spiller rollen som Grim Torkild i «Førstegangstjenesten». Grim Torkild er en slags redningsmann for Herman Flesvigs karakter Ahre Ketil som blir satt i arresten i militærleiren etter en noe mislykket flytur.

Hvor gammel er grim Torkel?

19 år gamle Sondre spiller Grim Torkild, som er fetter og kompis til Ahre-Ketil, en av Herman Flesvigs rollefigurer i denne elleville humorserien. Grim Torkild er også redningsmannen for Ahre-Ketil som blir satt i fengsel i en av episodene.

Er Grim Torkild broren til AHRE Ketil?

Men det er også flere rørende øyeblikk, som Ingebjørg Bratlands absurdvakre «Haugenstoga» etter et dramatiske høydepunkt, eller en sårt varmende sen scene om betingelsesløs søskenkjærlighet, da Grim Torkild forgjeves forsøker å forklare sin uinteressert uvitende bror AhreKetil at han har Downs syndrom og derfor ikke

Hvor er Førstegangstjenesten spilt inn?

«Førstegangstjenesten» har også spilt inn scener på Strømmen storsenter, ved Nordre Øyeren naturreservat og i Nittedal kirke. Andre sesong av humorserien med Herman Flesvig i spissen hadde premiere på NRK i midten av november.

Hva heter karakterene i Førstegangstjenesten?

Førstegangstjenesten/Rollefigurer

Hvordan ble Mikkel Niva kjent?

Niva var programleder i NRKs Julemorgen i 2016 og ledet Sommeråpent i 2017 fra Gran, Flå, Finse, Flåm og Voss sammen med Haddy Njie. Det samme året ledet han også TV-aksjonen 2017 og MGPjr 2017. I 2019 ledet han Melodi Grand Prix Junior, Sommeråpent, TV-aksjonen og Kvelden før kvelden.

Hvor er AHRE Ketil fra?

Rollefigurer. De sentrale rollene i serien spilles alle av Herman Flesvig: AhreKetil Lillehagen: våpengal østfolding på 22 år som tror at førstegangstjenesten innebærer krigføring. Preben Lohrengren: typisk og bortskjemt pappagutt fra Asker.

Hva er de fysiske kravene til Forsvaret?

Alle soldater har testplikt på 3000-meter løping, pull-ups, stille lengde og medisinballstøt. Har du fylt inn egenerklæringen, vært på sesjon eller blitt kalt inn til førstegangstjeneste, kan du logge inn på Min side for å se resultatene dine på de fysiske testene.

Hva er normalt å løpe 3000 meter på?

3000m en distanse som man som regel ikke bruker mer enn fra 13-20 min på å gjennomføre, utifra form. derfor er det like viktig å trene på å holde et høyt tempo over en gitt tid for å klare målet du setter.

Hvor mange push ups bør man klare Forsvaret jenter?

Du må få minimum karakteren 3 for å bli kalt inn til opptak. Det tilsvarer at du må løpe 3000 m på 15 minutter, ta 2 hang-ups, 13 pushups og 20-sit-ups.

Leave a Comment