Når kommer ny sesong av Game of Thrones?

Sammen med den nye traileren slapp HBO Max i dag også mange nye bilder fra serien. Sesong 1 får premiere den 22. august 2022. Førstesesongen vil bestå av 10 episoder.

Hvilken kanal går Game of Thrones på?

Game of Thrones
Prod.selskap HBO
Sending
Periode 17. apr. 2011–19. mai 2019
TV-kanal HBO

Hvor mange sesonger i got?

Game of Thrones er en amerikansk TV-serie basert på fantasy-bokserien A Song of Ice and Fire av George R. R. Martin. Første sesong hadde premiere i april 2011, deretter ble det lansert en ny sesong hvert år frem til 2017, mens den åttende og avsluttende sesongen ble sendt i 2019.

Når kommer ny sesong av Game of Thrones? – Related Questions

Hvor har dem spilt inn Game of Thrones?

Det blir arrangert guidede turer som tar deg med til flere av stedene i Dubrovniks gamleby som har blitt brukt i innspillingen av serien. Det meste av Game of Thrones blir filmet i Nord-Irland.

Hvordan endte Game of Thrones?

Herfra kommer det spoilere for siste episode av Game of Thrones, “The Iron Throne“. Daenerys er død, drept av kjæresten/nevøen sin. Jerntrona er nedsmeltet av Drogon, som etter alt å dømme hater monarki. Bran, gutten som kan se både fortiden og framtiden, er konge over seks kongeriker.

Hvor mange episoder i got?

Den episoden liste over Game of Thrones , en amerikansk TV- serie , består av 73 episoder. Game of Thrones er en serie fantasier som ble sendt på HBO i 2011. Den er basert på romanene til Thrones ( A Song of Ice and Fire ) skrevet av forfatteren George RR Martin .

Hvor mange har sett Game of Thrones?

Ifølge HBO er gjennomsnittet for den åttende sesongen av Game of Thrones 44,2 millioner seere pr. episode. Det er mer enn 10 millioner flere enn gjennomsnittet for sesong 7. Serien er tilgjengelig i mer enn 150 land, og HBO sier det er umulig å regne ut hvor mange som har sett serien totalt, ifølge Reuters.

Når kommer House of Dragons?

I USA har «House of the Dragon» premiere på HBO søndag den 21. august klokken 21:00 (i tidssonen på østkysten.) I Norge har imidlertid den nye serien premiere på HBO Max først den 22. august.

Hvem spiller nattens konge i Game of Thrones?

The Night King er en fiktiv karakter fra TV-serien Game of Thrones produsert av HBO . Han blir spilt av den walisiske skuespilleren Richard Brake i fjerde og femte sesong , deretter av den slovakiske stuntmannen Vladimir Furdik fra den sjette til den åttende sesongen .

Hva heter dragene i Game of Thrones?

DRAGENES MOR: Daenerys Targaryen og dragene Viserion, Rhaegal og Drogon er sentrale i HBO-serien.

Hva er aldersgrensen på Game of Thrones?

Inngår i
Produksjonsår 2011 Format
Sone Sone B Sjanger
Antall disker 5 Spilletid
Aldersgrense 15 Undertekster
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater

Hva er retningslinjene til Medietilsynet?

Retningslinjene skal bidra til å ansvarliggjøre påvirkere, deres nettverk og annonsører, og gjøre aktørene mer bevisst sin rolle og påvirkningskraft på unge følgere. Retningslinjene gjelder for påvirkere, nettverk og annonsører som markedsfører produkter og tjenester gjennom påvirkere i sosiale medier.

Hvem kan se 12 års grense?

En film med 15-årsgrense kan ha angstskapende stemning, og inneholde realistiske innslag av katastrofer, krig, omsorgssvikt eller overgrep. Skrekkfilmer, filmer med drap eller detaljerte seksuelle skildringer får normalt 15-årsgrense. Unge ned til 12 år kan se filmen i følge med foreldre/foresatte.

Hvorfor har filmer aldersgrense?

Når filmer og programmer får en aldersgrense tas det ikke hensyn til om en film egner seg for barn. Klassifiseringen gjøres ut fra spørsmålet om innholdet kan være skadelig eller alvorlig skadelig for barn og unge.

Hvorfor er det aldersgrenser?

En aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller å få tilgang til noe. Vi har aldersgrenser, fordi tilsynet mener at de som er under aldersgrensen, ikke bør få oppleve, se eller gjøre det samme som de som er over aldersgrensen.

Kan en 10 åring ha snapchat?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Kan man jobbe til man er 72 år?

Den alminnelige aldersgrensen i arbeidsmiljøloven ble i 2015 hevet fra 70 til 72 år. Samtidig ble den nedre grensen for bedriftsintern aldersgrense hevet fra 67 til 70 år .

Er det lov å ha 23 års grense?

23årsgrense på utesteder – ulovlig aldersdiskriminering

Diskrimineringsnemda avgjorde i en avgjørelse fra mars 2020 at et utesteds nedre aldersgrense23 år er ulovlig.

Er det lov å ha 25 års aldersgrense?

Øvre og nedre aldersgrenser på utesteder kan være ulovlig diskriminering. Etter en endring av likestillings- og diskrimineringsloven sommeren 2017 har Diskrimineringsnemnda slått fast at urimelige og usaklige særaldersgrenser på 23/25 år så vel som øvre aldersgrenser i utelivsbransjen er ulovlige.

Leave a Comment