Når kommer den nye Game of Thrones serien?

Hvor mange bøker er det i Game of Thrones?

En sang om is og ild/Bøker

Hvor mange sesonger er det i Game of Thrones?

Game of Thrones er en amerikansk TV-serie basert på fantasy-bokserien A Song of Ice and Fire av George R. R. Martin. Første sesong hadde premiere i april 2011, deretter ble det lansert en ny sesong hvert år frem til 2017, mens den åttende og avsluttende sesongen ble sendt i 2019.

Hvordan endte Game of Thrones?

Herfra kommer det spoilere for siste episode av Game of Thrones, “The Iron Throne“. Daenerys er død, drept av kjæresten/nevøen sin. Jerntrona er nedsmeltet av Drogon, som etter alt å dømme hater monarki. Bran, gutten som kan se både fortiden og framtiden, er konge over seks kongeriker.

Når kommer den nye Game of Thrones serien? – Related Questions

Kommer det flere sesonger av Game of Thrones?

Serien ble avsluttet med den åttende sesongen med seks episoder fra april til mai 2019.

Hvem spiller nattens konge i Game of Thrones?

The Night King er en fiktiv karakter fra TV-serien Game of Thrones produsert av HBO . Han blir spilt av den walisiske skuespilleren Richard Brake i fjerde og femte sesong , deretter av den slovakiske stuntmannen Vladimir Furdik fra den sjette til den åttende sesongen .

Hva heter dragene i Game of Thrones?

DRAGENES MOR: Daenerys Targaryen og dragene Viserion, Rhaegal og Drogon er sentrale i HBO-serien.

Hvor mange episoder i got?

Den episoden liste over Game of Thrones , en amerikansk TV- serie , består av 73 episoder. Game of Thrones er en serie fantasier som ble sendt på HBO i 2011. Den er basert på romanene til Thrones ( A Song of Ice and Fire ) skrevet av forfatteren George RR Martin .

Hva er aldersgrensen på Game of Thrones?

Inngår i
Produksjonsår 2011 Format
Sone Sone B Sjanger
Antall disker 5 Spilletid
Aldersgrense 15 Undertekster
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater

Hva er retningslinjene til Medietilsynet?

Retningslinjene skal bidra til å ansvarliggjøre påvirkere, deres nettverk og annonsører, og gjøre aktørene mer bevisst sin rolle og påvirkningskraft på unge følgere. Retningslinjene gjelder for påvirkere, nettverk og annonsører som markedsfører produkter og tjenester gjennom påvirkere i sosiale medier.

Hvem kan se 12 års grense?

En film med 15-årsgrense kan ha angstskapende stemning, og inneholde realistiske innslag av katastrofer, krig, omsorgssvikt eller overgrep. Skrekkfilmer, filmer med drap eller detaljerte seksuelle skildringer får normalt 15-årsgrense. Unge ned til 12 år kan se filmen i følge med foreldre/foresatte.

Hvorfor har filmer aldersgrense?

Når filmer og programmer får en aldersgrense tas det ikke hensyn til om en film egner seg for barn. Klassifiseringen gjøres ut fra spørsmålet om innholdet kan være skadelig eller alvorlig skadelig for barn og unge.

Hvorfor er det aldersgrenser?

En aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller å få tilgang til noe. Vi har aldersgrenser, fordi tilsynet mener at de som er under aldersgrensen, ikke bør få oppleve, se eller gjøre det samme som de som er over aldersgrensen.

Kan en 10 åring ha snapchat?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Er det lov å ha 23 års grense?

23årsgrense på utesteder – ulovlig aldersdiskriminering

Diskrimineringsnemda avgjorde i en avgjørelse fra mars 2020 at et utesteds nedre aldersgrense23 år er ulovlig.

Kan man jobbe til man er 72 år?

Den alminnelige aldersgrensen i arbeidsmiljøloven ble i 2015 hevet fra 70 til 72 år. Samtidig ble den nedre grensen for bedriftsintern aldersgrense hevet fra 67 til 70 år .

Hva skjer når man er 21 år?

Rett til å bestemme hvor man vil bo hvis foreldrene ikke bor sammen. Kriminell lavalder: kan arresteres og straffedømmes. Kan ta arbeid. Kan velge utdanning, melde seg inn i eller ut av trossamfunn og foreninger.

Er man barn når man er 16?

Takk for spørsmålet ditt! Selv om den seksuelle lavalderen er 16 år, så betyr det ikke at man på den aldere en moden for å få barn. Det finnes ingen lov som sier når man kan få barn eller ikke. Derfor er det ikke forbudt for unge på 16 år å få barn.

Hva skjer når man er 16?

Bilen skal ha L-skilt i bakruten og et ekstra speil på innsiden. Du kan ta mopedførerbevis og førerprøven for lett motorsykkel og traktor. Du kan selv bestemme å få utført abort. Før du er 16 kan du også få utført abort, men da skal foreldrene dine vanligvis si sin mening.

Kan man kjøpe 21 som 18 åring?

Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent er 18 år. Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer er 20 år.

Leave a Comment