Kan man trene på sammen uten å være student?

jeg være student for å bli medlem? Nei.

Hvor mye koster sats?

Med binding: kr. 1199. Uten binding: kr. 1299.

Hvor mye kan en 13 åring trene?

Det er ingen fasit på hvor mye en 13åring bør trene, men her er noen retningslinjer fra Helsedirektoratet. De anbefaler at unge er i bevegelse i minst 1 time til dagen, og at inkludert i den timen bør man trene minst 3 ganger i uken.

Kan man trene på sammen uten å være student? – Related Questions

Kan 15 åringer trene på SATS?

Yngre enn 18 år? Hos oss kan du trene fra du er 11 år! Ungdomsmedlemmer i alderen 11-14 år får halv pris på medlemskap, og må alltid trene sammen med sin foresatte. For ungdomsmedlemmer i alderen 15-18 år er det 20% rabatt, og du kan trene alene.

Hva koster medlemskap på treningssenter?

Prisene per måned varierer fra 99 til 299 kroner hos lavpriskjedene og fra 249 til 1490 kroner i fullsortimentskjedene. Innmeldingsavgift og administrasjonsgebyr ligger fra null til 1200 kroner. Presser prisene. – Vi ser en tydeligere segmentering av bransjen og økt konkurranse.

Er det bindingstid på SATS?

2.6. Medlemskapet i SATS er et løpende avtaleforhold, uavhengig av bindingstid.

Hvordan betale faktura sats?

Vi tilbyr automatiske betalinger gjennom kredittkort (via Adyen) eller via AvtaleGiro i nettbanken. Dersom ingen av disse er valgt eller er aktive vil du motta faktura i posten. Vi anbefaler at du oppretter kredittkortbetaling for å unngå fakturagebyr. Du kan endre eller opprette betalingsmetode på Min side.

Hvordan lage AvtaleGiro på SATS?

Sjekk i nettbanken din at AvtaleGiroen er aktiv. Er den ikke det, kan du opprette AvtaleGiroen på Mine sider. Betal denne månedens medlemsavgift med betalingsinformasjonen i SMS’en.

Hvor mye koster en time med personlig trener?

Pris per time for en personlig trener:

Det er imidlertid variasjon i prisen mellom ulike trenere og treningssentre, men vi ser at de fleste betaler et sted mellom kr 400 per time og kr 1400 per time.

Hvordan komme seg ut av bindingstid treningssenter?

Angrerett på avtale med treningssenteret

Du har angrerett, viss du inngår avtalen med treningssenteret på internett eller på ein stand på gata. Gjer du det derimot ved skranken eller i treningslokalet, er det ingen angrerett med mindre det står i vilkåra.

Kan man bytte treningssenter SATS?

Du kan endre ditt hjemsenter, legge til eller fjerne gruppetrening, oppgradere til et All inclusive medlemskap, og mye mer. 🔼 Oppgraderinger trer i kraft umiddelbart 🔽 Nedgraderinger trer i kraft etter den kommende måneden.

Kan jeg slutte på SATS?

Når du har bindingstid på treningssenteret, så må du vanligvis være medlem fram til bindingstiden er ferdig. Men hvis du likevel ønsker å slutte før bindingstiden, kan det hende at SATS sier at du må betale et gebyr. Det er ganske vanlig at man får et gebyr hvis man slutter før bindingstiden er ferdig.

Hvordan få rabatt på SATS?

Vi tilbyr rabatter på medlemskap til ulike aldersgrupper, ved bedriftsavtale, hvis man er student eller skal ha et vennemedlemskap.
  1. Barn mellom 11-14 år 50% rabatt.
  2. Studenter frem til og med 31 år og ungdom mellom 15-18 år 20% rabatt.
  3. Senior fra fylte 67 år 20 % rabatt.

Hvem eier SATS?

Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic (HFN), som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %). Har tilsammen 71 sentre og 200 000 medlemmer i Norge, og er dermed den desidert største aktøren i Norge. 5130 ansatte.

Er SATS og ELIXIA det samme?

2014. SATS og ELIXIA slår seg sammen og danner Nordens største treningssenterselskap. I Sverige drives ELIXIA-sentrene videre under varemerket SATS, mens sentrene i Norge og Finland fortsetter å operere som to varemerker.

Hva skjedde med ELIXIA?

I fjor sommer ble det kjent at Sats, Elixia og Fresh Fitness ville slå seg sammen. Konkurransetilsynet godkjente dette, under forutsetning av at de solgte 11 av sine tilsammen 82 treningssentre.

Hva het ELIXIA før?

I november 2006 ble SATS solgt til danske Tryg (nå TryghedsGruppen smba). Treningssenterkjeden hadde da passert 200 000 medlemmer og hundre egeneide treningssentre i alle de fire nordiske landene. I 2014 ble SATS fusjonert med Elixia til Sats Elixia, og i 2018 ble SATSELIXIA re-brandet til SATS i Norge.

Hvor mange sentre har SATS?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. I gruppen inngår 250 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 ansatte, hvorav 2.000 er heltidsansatte.

Hvor mange sentre har SATS i Norge?

På slutten av fjerde kvartal hadde SATS/Fresh Fitness 302 000 medlemmer fordelt på 112 treningssentre.

Leave a Comment