Kan man skjule at man er aktiv på Messenger?

Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Aktiv-status. Bruk veksleknappen øverst på skjermen til å slå Aktiv-statusen av eller på. Trykk på Slå av for å bekrefte at du vil slå av Aktiv-statusen.

Hvordan skjule folk på Messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:
 1. Trykk på Personer helt nederst.
 2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
 3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Hvordan se om en person er aktiv på Facebook?

Gå til Kontakter på høyre side på Facebook-kontoen din. Finn personer med en eller en nylig tid ved siden av navnene sine i listen over navn. Dette betyr at de er aktive eller nylig har vært aktive på Facebook eller Messenger.

Kan man skjule at man er aktiv på Messenger? – Related Questions

Hvordan ser man at noen er aktiv på Messenger?

Slik ser du hvem som er aktive i Messenger: Personer som dukker opp i fanen Personer, øverst i chatlisten eller som har en ved navnet eller bildet sitt, er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook.

Er Facebook og Messenger det samme?

Facebook Messenger, eller bare Messenger i dagligtale, er en undertjeneste til det sosiale nettverket Facebook.

Hvorfor kan man ikke se sist aktiv på Messenger?

Hvis du ikke vil vise Aktiv-statusen din, kan du slå den av når du bruker Messenger eller Facebook. Du ser ikke når vennene og kontaktene dine er aktive, nylig har vært aktive eller for øyeblikket er i samme chat som deg, på de stedene eller i de appene der du har slått av Aktiv-statusen.

Hva er Forsvinningsmodus på Messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook.

Hva er begrenset venn på Facebook?

Når du legger til noen på Begrenset-listen din, er dere fremdeles venner på Facebook, men de vil bare kunne se den offentlige informasjonen din (for eksempel innleggene dine og profilinformasjon du velger å gjøre offentlig), og innlegg du tagger dem i.

Hvordan skru av lys på Facebook?

Slik skrur du av på Android • Åpne Facebook-appen på din Android-mobil eller-nettbrett. Bla ned til og trykk på Appinnstillinger. Trykk på innstillingen for Lyder for å skru den av. Slik skrur du av på iOS • Åpne Facebook-appen på din iPhone eller iPad.

Kan andre se hva jeg liker på Facebook?

Hvis kontoen din er angitt som privat: Bare de godkjente følgerne dine kan se innleggene dine, inkludert likerklikk og kommentarer. Når du liker et offentlig innlegg, er likerklikket ditt synlig for alle, og brukernavnet ditt under innlegget kan også klikkes på, men bare godkjente følgere kan se innleggene dine.

Hvordan får jeg Facebook svart?

5. mai noen Android-brukere rapporterte et lignende problem Med Dark Mode på Facebook. du kan Aktiver Facebooks mørke modus Ved å gå til hamburgerikonmenyen i mobilappen, velge Innstillinger og personvern og gå inn i mørk modus.

Hvordan stenge Messenger?

Deaktivere Messenger
 1. Trykk på profilbildet ditt i hjørnet i Chatter.
 2. Bla nedover og trykk på Kontoinnstillinger.
 3. Trykk på Eierskap og kontroll over konto.
 4. Trykk på Deaktivering og sletting.
 5. Trykk på Gå til deaktivering og sletting av Facebook-konto.
 6. Trykk på Fortsett til deaktivering av konto.

Kan man være på Messenger uten å være på Facebook?

Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten. Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Hvem kan ta kontakt med deg på Facebook?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram.

Kan man sende melding på Facebook uten å være venner?

Meldingen din blir levert til chatlisten vedkommende på Facebook. Hvis denne personen bruker Messenger, vil meldingen din også bli levert til vedkommendes Messenger-app. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med på Facebook, kan havne i meldingsforespørslene deres.

Kan man slette sin Facebook profil og beholde Messenger?

Du kan fortsette å bruke Messenger etter at du har deaktivert Facebook-kontoen din. Hvis du har hatt en Facebook-konto og har deaktivert den, vil ikke bruk av Messenger aktivere Facebook-kontoen din igjen, og Facebook-vennene dine kan fremdeles sende deg meldinger.

Hva koster det å ringe på Messenger?

Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Hvordan sende en PM på Facebook?

Klassisk mobilnettleseropplevelse
 1. Trykk på øverst på Facebook.
 2. Trykk på Ny melding for å starte en ny samtale.
 3. Begynn å skrive et navn i feltet Til. Navnet til vennene dine vises på en rullegardinmeny.
 4. Velg personen eller personene du vil sende meldingen til.
 5. Skriv meldingen, og trykk på Send.

Hva er en PM på Facebook?

PM og DM = forkortelsene står for “Personal Message” eller “Direct message”. Har du noen gang opplevd at folk skriver «send meg en DM eller PM» i kommentarfeltet? Hva betyr da DM? Når noen bruker denne forkortelsen så ønsker de å snakke videre privat i innboksen på f.

Leave a Comment