Hvordan velge riktig robotgressklipper?

Velg en robotklipper som kan håndtere størrelsen på din gressplen. Robotklippere egner seg for plenareal fra 250 og helt opptil 500 m². Har du en liten, til middels stor og flat gressplen fra 250 til 500 m² vil de minste robotklipperne være tilstrekkelig.

Hvor ofte må man bytte batteri på robotgressklipper?

BATTERILEVETID. Batteriet til ROB er vedlikeholdsfritt, men har en begrenset levetid på 2 til 4 år. Batteriets levetid avhenger av sesongens lengde og hvor mange timer ROB brukes hver dag. En lang sesong med gressklipping eller mange timers bruk hver dag innebærer at batteriet må skiftes oftere.

Hvor ofte må man skifte kniver på robotgressklipper?

Som en tommelfingerregel kan man si at knivene på våre klippere holder i to måneder og at du bør rense og vaske klipperen en gang i måneden hvis den går hver dag, sier leder for Worx’ serviceverksted i Norge, Karl Fredrik Dahl.

Hvordan velge riktig robotgressklipper? – Related Questions

Kan robotgressklipper stå ute i regn?

3. Tåler robotgressklipperen regn? Ja, en god robotgresskliper bør tåle regn. – Det er en fordel om robotgressklipperen kan jobbe selv om det regner litt, vi har jo ofte bygevær her i Norge om sommeren.

Når tar man inn Robotklipper for vinteren?

Sørg for at både robotgressklipperen og ladeplaten står frostfritt gjennom vinteren, så er du klar for neste sesong, konkluderer Ihle.

Hvor ofte bytte kniver på Automower?

Skift kniver årlig

Det sitter tre knivblad under en Automower.

Hvor ofte bør robotgressklipperen klippe?

– Vi anbefaler å la robotklipperen jobbe 5 dager per uke. Selvfølgelig kan den også jobbe hele uken.

Hvor ofte slipe kniver?

Knivene bør slipes med ett til to års mellomrom, litt avhengig av hvor ofte man lager mat og hva slags skjærefjøl man har. Prisen for å levere til sliping varierer fra sted til sted.

Er robotgressklipper forsikret?

Innboforsikringen dekker tyveri av robotgressklipper fra privat uteareal med inntil 100.000 kroner. Dette gjelder også ved tyveri av vanlige gressklippere, utemøbler, parasoll, putekasse, grill, bålpanne, varmelampe, snøfreser, blomsterpotter, lykter og andre ting du naturlig har stående i utearealet.

Hvor mye koster det å installere Robotklipper?

Prisliste
Art.nr Tjeneste Pris
FKM40 Installasjon robotgressklipper 4490,-
FKM41 Premium installasjon RGL 5990,-
FKM44 Oppdatere robotgressklipper 499,-
109992 Robothotell med vedlikeholdsservice 2190,-

1 more row

Hva koster service på robotgressklipper?

Vi kan vedlikeholde og reparere hagemaskiner du har stående i din garasje.

Prisliste.

Art.nr Type vedlikeholdsservice Pris
109005 Service robotklipper 1390,-
50328234 Oppdatere robotklipper 499,-
Service plentraktor Fra 2990,-

Hvor mye strøm bruker en robotgressklipper?

Hvor mye strøm bruker en robotgressklipper? – Det varierer noe, men du kan regne med cirka 12 kWh per måned i et arbeidsområde på 700 m2.

Når sette bort robotklipper?

Fra og med når bør du sette bort robotklipperen for vinteren? Senest ved de første minusgradene bør du klippe plenen en siste gang og deretter deaktivere maskinen. Slutten av oktober eller begynnelsen av november er ofte en passelig tid å sette bort robotklipperen på.

Når sette ut Robotklipper?

De bør vente til det ikke er kaldere enn fem grader på natta, og rundt ti grader på dagtid før de setter dem ut, konstaterer han. Flere robotgressklippere er for tiden inne på reparasjon inne hos Maskin & Verktøy.

Hvem produserer Gardena robotgressklipper?

Takket være varemerkets kvalitet og evne til nyskapning samt de store fordelene for brukerne, ble GARDENA i løpet av få år en verdenskjent produsent av smarte og enkle produkter og systemer for hagevanning og hagepleie. Siden 2007 har selskapet vært en del av den svenske Husqvarna Group.

Hvem forhandler Husqvarna robotklipper?

Med en robotgressklipper fra Husqvarna er du garantert en flott plen. Eiksenteret er autorisert Husqvarnaforhandler og hjelper deg gjerne med å velge

Hvordan koble Husqvarna robotklipper?

Koble den ene enden til stasjonen, og plasser kabelen rett over den delen av hagen som er lengst bort, slik at robotgressklipperen kan finne den uten problemer. Den andre enden festes til avgrensningskabelen der de to kablene krysser hverandre. Deretter kobles både avgrensningskabelen og guidekabelen til ladestasjonen.

Leave a Comment