Hvordan koble Fitbit til mobil?

Hvordan installere Fitbit?

Last ned Fitbit-appen

Du trenger nemlig å laste ned Fitbit-appen. Den får du for både iOS (Åpnes i ny fane) og Android (Åpnes i ny fane), så det er bare å stikke inn i app-butikken du bruker og laste ned. Om du heller foretrekker å holde styringen via stasjonær eller laptop, så kan du også bruke PC eller Mac.

Hvordan koble til Fitbit på iPhone?

Fjern Bluetooth-forbindelsen mellom iPhonen og Fitbit-enheten:
 1. På telefonen åpner du Innstillinger. Bluetooth.
 2. Det vil dukke opp en melding som ber deg om å tillate at enheten viser varsler fra iPhonen. Trykk på Tillat.
 3. Åpne Fitbit-appen og konfigurer tilkoblingen på nytt.
 4. Trykk på Koble til for å godkjenne forespørselen.

Hvordan starte Fitbit på nytt?

Hvordan sjekker Fitbit-varsler om uregelmessig hjerterytme om jeg har atrieflimmer (AFib)? What’s my daily readiness score in the Fitbit app?

 1. Sett One i ladekabelen og plugg den i.
 2. Hold inne knappen i tolv sekunder.
 3. For å slå One på igjen trykker og holder du på knappen i noen sekunder.

Hvordan koble Fitbit til mobil? – Related Questions

Hvordan nullstille Fitbit?

Fitbit-enheten åpner du Innstillinger-appen. Fjern brukerdata. Når du blir bedt om det, trykker du på skjermen i 3 sekunder før du slipper. Når armbåndet vibrerer og du ser klokkeskjermen, er dataene dine slettet.

Hvordan låse opp Fitbit?

For å holde Fitbit-enheten sikker kan du slå på enhetslåsen i Fitbit-appen. Du vil bli bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode for å låse opp enheten. Hvis du har konfigurert Fitbit Pay, er enhetslåsen automatisk slått på, og du vil bli bedt om å angi en kode.

Hvordan rette klokken på Fitbit?

Hvordan endrer jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?
 1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt App-innstillinger. Tidssone.
 2. Slå av alternativet Angi automatisk.
 3. Trykk på Tidssone og velg riktig tidssone.
 4. Synkroniser Fitbit-enheten.

Hvordan oppdatere Fitbit-appen?

Slik oppdaterer du Fitbitappen på klokken: Trykk på kronen, sveip opp til Play Store-appen og trykk på appen for å åpne den. Sveip opp og trykk på Administrere apper. Oppdater alle.

Hvor lang garanti på Fitbit?

Denne planen utvider garantiperioden fra ett til to år og dekker utilsiktede skader. Hvis du vil lese hele garantipolicyen, kan du gå til Fitbits vilkår og betingelser. Merk at du kanskje får opp et midlertidig engangstilbud i Fitbit-appen om å kjøpe FPP innen 30 dager etter at du har konfigurert en ny enhet.

Hvor lenge varer en Fitbit?

Hvordan sjekker Fitbit-varsler om uregelmessig hjerterytme om jeg har atrieflimmer (AFib)?

Kan jeg utvide Fitbit-enhetens batteribrukstid?

Enhetens navn Batteribrukstid
Fitbit Versa Fitbit Versa Lite Edition 4+ dager
Fitbit Ace 3 Opptil åtte dager
Fitbit Inspire 2 Fitbit Inspire 3* Opptil ti dager

Kan man ringe med Fitbit?

Når du mottar en telefonsamtale, trykker du på det grønne telefonikonet på klokken. Merk at telefonen din må være i nærheten og Fitbit-appen må kjøre i bakgrunnen. Snakk inn i klokken din for å snakke med den andre personen. Du vil høre stemmen deres fra høyttaleren på klokken.

Når kan man kreve ny vare?

Hva kan du kreve? Så snart det er slått fast at feilen er selgerens ansvar, skal han tilby reparasjon eller ny vare. Det skal du få innen rimelig tid. Det skal ikke være til vesentlig ulempe for deg, og selger kan normalt ikke forsøke å reparere den samme feilen mer enn to ganger.

Kan en butikk nekte å gi tilbake penger?

De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Kan selger kreve å heve kjøpet?

(1) Selgeren kan heve kjøpet når kjøperen ikke medvirker til kjøpet, dersom kontraktbruddet er vesentlig. Selgeren kan på samme vilkår heve kjøpet når kjøperen ikke overtar tingen etter § 50 bokstav (b) og selgeren har en særlig interesse i å bli av med den.

Kan man kreve å heve kjøpet?

Du vil ha krav på å heve kjøpet dersom selgeren etter gjentatte forsøk ikke klarer å reparere eller omlevere en mangelfri ting. Selgeren har 2 forsøk på å rette eller omlevere den samme feilen, med mindre det finnes særlige grunner for at dette er nødvendig.

Når bilen selges som den er?

Bilen selges «som den er»

I mange salgskontrakter tar selgeren forbehold om at bilen selges «slik den står» eller med liknende forbehold. Det betyr at bilen selges med de feil og mangler den måtte ha.

Hvilke avtaler gir ikke angrerett?

Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett). Loven gjelder ikke for avtaler om salg av varer og tjenester fra salgsautomater og automatiserte forretningslokaler, avtaler om salg av fast eiendom, se lov 3. juli 1992 nr.

Når er en mangel uvesentlig?

En mangel innebærer at varen ikke står til de forventningene som følger av avtalesituasjonen og handelen. Videre er det presisert at mangelen ikke kan være uvesentlig for deg som kjøper. Dersom retting, omlevering eller prisavslag vil løse konflikten, vil som oftest resultatet bli en av disse.

Har man angrerett på Finn?

Generelt er det ingen angrerett som gjelder kjøp mellom privatpersoner, med mindre det er skrevet en avtale. Det beste du kan gjøre her er å prate med selgeren om du ønsker å levere tilbake det du har kjøpt.

Hva betyr å heve?

Heving betyr at partenes rett og plikt til å oppfylle avtalen faller bort. Heving etter at et kjøp har blitt gjennomført innebærer at kjøper tilbakefører gjenstanden og selger tilbakefører pengene til kjøperen. Heving fungerer som en sikkerhet for kjøper.

Leave a Comment