Hvordan finne mobilen sin?

Finn, lås eller tøm telefonen eksternt
 1. Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
 2. Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
 3. På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
 4. Velg hva du vil gjøre.

Er det trygt å kjøpe telefon på Finn?

Rent generelt er det nokså trygt å kjøpe mobiltelefoner brukt fra Finn.

Hvordan slå av Finn min mobil Samsung?

Du kan angi et nytt passord, få enheten til å ringe, vise en melding, låse og rense enheten din med mer. For å sjekke at denne funksjonen er slått på, gå til Innstillinger, trykk på Google, trykk på Sikkerhet og trykk deretter på Finn min enhet. Hvis det er av, trykk på bryteren for å slå det på.

Hvordan finne mobilen sin? – Related Questions

Kan man spore en avslått mobil?

I utgangspunktet vil ikke en avslått mobil kunne spores, men enkelte telefoner kan spores selv når de er avslått. Så vil det komme an på situasjonen hvor langt politiet og Hovedredningssentralen (HRS) går for å spore elektronisk utstyr.

Hvordan finne iPhone til noen andre?

Finn en enhet i Finn iPhone på iCloud.com
 1. Klikk på Alle enheter i Finn iPhone på iCloud.com. Velg enheten du vil finne.
 2. For å finne en annen enhet klikker du på navnet på den nåværende enheten, som er i midten av verktøylinjen. Dette tar deg til enhetslisten, der du kan velge en annen enhet.

Hvordan sperre mobilen?

Slik sperrer du:

Alternativt kan du ringe 915 09 000, hvor du får mulighet til å sperre abonnementet via telefonmenyen. Når det er gjort, blir abonnementet sperret for samtaler, SMS og datatrafikk. Husk at abonnementet kun blir sperret, ikke kansellert, så du kan gjenåpne det når du har fått nytt SIM-kort.

Hvordan slå av Google lås?

Slå av Google lås

Dette kan gjøres ved å fjerne Google-kontoen fra mobilen din. Innstillinger -> Google -> Kontoinnstillinger -> Slett Google-konto.

Hva heter telefonen min?

Trinn 1. Gå til Innstillinger og trykk deretter på Om telefon. Trinn 2. Detaljer om telefonnummeret, IMEI, modellnummer og serienummer vises på skjermen.

Hvor har telefonen vært?

Slik finner du listen:

Bla ned til «Systemtjenester». Gå inn på «Ofte besøkte steder». Her finner du «ditt» kart og liste. På Android er lokasjonsmodusen på Google settings eller settingsmenyen, og deretter på «Location».

Kan jeg se hvor jeg har vært?

På Google Maps-tidslinjen ser du et anslag over stedene og rutene du henholdsvis kan ha besøkt eller fulgt, basert på posisjonsloggen din. Du kan når som helst redigere tidslinjen og slette posisjonsloggen fra tidslinjen. Tidslinjen er privat – det er bare du som kan se den.

Hvor langt har jeg gått i dag?

Det gjør du ved å åpne Google Maps, og klikke Innstillinger → Google posisjonsinnstillinger → Google Posisjonslogg, og deretter huke av for posisjonslogging.

Hvor langt har jeg gått app?

En morsom app å ha med seg på ferie er derfor iSikte Norge. Den koster riktignok 44 kroner, men da kan du enkelt manøvrere deg rundt, hvor som helst. Appen tipser om interessante steder i nærområdet, gir deg hjelp til å finne ut hvor du er, og måler både farten din og viser hvor langt du har gått.

Hvor befinner jeg meg akkurat nå?

Finn den nåværende posisjonen din på kartet
 • Åpne Google Maps-appen. på Android-enheten. Hvis du ikke har appen ennå, kan du laste den ned fra Play-butikken.
 • Posisjonen din er angitt med en blå prikk på kartet. Gå til nederst til høyre på skjermen hvis du ikke ser noen blå prikk, og trykk på Posisjonen din .

Hvilken kart app er best?

Beste kart: Statens Kartverks Norgeskart

Noen apper lar deg velge hvilket av disse kartene du vil bruke, men andre er låst til en bestemt leverandør. Av de tre kartløsningene du har å velge mellom er Statens Kartverk den desidert beste løsningen.

Hva koster Norgeskart appen?

Er det enkelt å laste ned kart til offline bruk, og er kvaliteten bra? Norgeskart har lenge hatt en klar ulempe: kartene du laster ned forsvinner etter to uker. Nå har de tilgjengelig en pro-versjon som koster 40 kr pr år hvor du får beholde kartene du har lastet ned – det er denne jeg har på min mobil.

Hvordan bruke kart uten nett?

Du kan laste ned kart for bruk uten nett under «Anbefalte kart».

Aktiver auto-oppdateringer

 1. Åpne Google Maps-appen. på Android-enheten.
 2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din. Kart uten nett.
 3. Trykk på Innstillinger. øverst til høyre.
 4. Slå på Oppdater kart for bruk uten nett automatisk.

Er Norgeskart appen gratis?

I tillegg til gratis mobilkart tilgjengelig uten nettdekning, kan du også se hvilken retning du beveger deg i og dine koordinater. Appen har funksjoner som avstandsmåling, stedsnavnsøk (fungerer kun med nettilgang) og mulighet for lagring av dine favorittsteder.

Hvordan bruke Norgeskart app?

For å vise posisjonen din på kartet, får du opp en pil som i samme slengen forteller deg i hvilken retning du holder telefonen ut ifra det digitale kompasset i mobilen din. Ved å berøre skjermen dukker det opp zoom-taster, men du kan alternativt dra to fingre mot hverandre og fra hverandre på skjermen for å zoome.

Hvor ofte oppdateres kart?

I løsningen finnes en meny med flere verktøyer du kan bruke for å gjøre kartopplevelsen bedre og enklere. Norgeskart blir oppdatert hver uke, men oppdatering av de forskjellige temalagene i løsningene varierer.

Leave a Comment