Hvordan få HBO Max på t-we boks?

Slik får du tilgang til HBO Max
 1. Velg HBO Max på Mine sider.
 2. Følg lenken for å opprette en brukerkonto til HBO Max og koble denne mot TWe.
 3. Last ned HBO Max-appen og logg inn.

Hva er forskjell på HBO Max og HBO Nordic?

Dagens pris på HBO Nordic er 109 kroner i måneden, men HBO Max – som vil ha et større og utvidet innholdsbibliotek – vil koste 89 kroner. Det er samme månedspris som Disney+, Netflix og TV2 Play Film og Serier (med reklame).

Er HBO Nordic og max det samme?

Det var på tampen av fjoråret det ble kjent at HBO Nordic skulle skiftes ut til fordel for den større «amerikanske» HBO Max-tjenesten her hjemme. Nå melder HBO at HBO Max er tilgjengelig i Norge. Tjenesten tilbys som én pakke, og koster 89 kroner måneden.

Hvordan få HBO Max på t-we boks? – Related Questions

Hvordan få tilgang til HBO Nordic?

Installer og åpne HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller gå til HBOMax.com på datamaskinen din. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn). Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic– eller HBO España-kontoen din.

Hvordan aktivere HBO Nordic?

Hvilken enhet bruker du?
 1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet .
 2. Trykk på Logg inn på kontoen din.
 3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic– eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.
 4. Velg profilen din og du er klar til å strømme.

Blir HBO Nordic til HBO Max?

Med ferske storfilmer og mer lokalt innhold tar HBO Max opp kampen om strømmemarkedet. 26. oktober 2021 forsvinner HBO Nordic til fordel for HBO Max på den norske strømmearenaen.

Hva skjer med HBO Max?

Etter at Warner Media og Discovery ble til Warner Bros. Discovery, annonserer CEO David Zaslav at de slår HBO Max og discovery+ sammen til én streamer. Sistnevnte startet opp i Norge i 2014 som dplay, men byttet navn til discovery+ i 2021. Navnet på den nye streameren er ikke kjent.

Hvordan bytte fra HBO Nordic?

Gjør ett av følgende:
 1. Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet. , og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
 2. TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet. , og velg Konto.
 3. Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.

Skal HBO Nordic legges ned?

HBO Nordic blir til HBO Max i 2021

Den nye strømmetjenesten er nå bekreftet å komme til Norge i siste halvdel av 2021 og der kan du forvente deg en oase av innhold.

Hva skjer med HBO Nordic?

HBO Nordic har så langt betjent det nordiske markedet, men i løpet av 2. halvår 2021 blir tjenesten erstattet av kanalens amerikanske variant, HBO Max. Her til lands har vi hatt HBO Nordic i noen år etter hvert, men i andre halvår 2021 er det slutt. Da tar TV-kanalens amerikanske HBO Max-tjeneste over.

Finnes ikke HBO Nordic lenger?

Du sparer opptil 370 kroner i året når HBO Nordic erstattes av HBO Max fra 26. oktober. Samtidig lover trømmegiganten en tsunami av nye filmer og serier!

Hvordan laste ned HBO Max?

HBO Max appen ligger nå tilgjengelig i Google Play Store på din Android TV.

Hvorfor får jeg ikke HBO Max på TV?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Hvorfor fungerer ikke HBO Max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, kan du laste den ned og prøve å strømme på nytt.

Hvordan caste HBO til TV?

Slik går du frem:
 1. Kontroller at Chromecast og Android-enheten din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.
 2. Åpne Google Home-appen på telefonen eller nettbrettet ditt.
 3. Trykk på enheten du vil caste til.
 4. Trykk på Cast skjermen > Cast skjermen.
 5. Når skjermen din vises på TV-en, åpner du HBO Max og starter strømmingen.

Hvorfor finner jeg ikke Chromecast?

Prøv å restarte Chromecast. Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

Hvordan få HBO Max på Samsung TV?

Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn i HBO Max-appen på Samsung TV-en din med din eksisterende HBO Nordic-konto, og du får tilgang til HBO Max med en gang.

Vil ikke caste til TV?

Du må bruke Chrome-nettleserappen og caste med Google Cast-menyen i Chrome-nettleseren.

Fremgangsmåte for feilsøking

 • Koble strømkabelen fra Chromecasten, vent noen sekunder, og koble den til igjen.
 • Vent i noen minutter.
 • Sjekk om enheten vises på listen over enheter du kan caste til.

Har Smart TV innebygd Chromecast?

En smarttv har som sagt alt ferdig innebygget og krever ikke stort mer enn å plugges i veggen for å brukes. Både Chromecast og Apple TV krever noe mer både av teknisk innsikt og konfigurasjon før bruk. Dessuten vil både Chromecast og Apple TV ha enkelte begrensninger i forhold til abonnement og bruksområder.

Leave a Comment