Hvor finner jeg HBO Nordic på Get?

Get-boksen din finner du innhold fra HBO Nordic i Filmleie/Play.

Når får vi HBO Max?

Da HBO Max ble lansert i Norge og Norden i 2021, var en del av trekkplasteret at man skulle få tilgang på filmer kun 45 dager etter kinopremieren.

Hvor kan jeg se HBO Max?

Hvilke enheter kan jeg strømme HBO Max på? Du kan strømme HBO Max på iPhone og iPad, Android-telefoner og -nettbrett, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S og Xbox One, og enda flere enheter i tiden som kommer.

Hvor finner jeg HBO Nordic på Get? – Related Questions

Hvorfor får jeg ikke HBO Max på TV?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Hvordan laste ned HBO Max på TV?

Åpne Smart Hub, velg Apper og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og last ned appen. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Hvordan logge inn på HBO Max på TV?

Slik logger du inn:
  1. Åpne HBO Max på TV-en din og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  2. Velg Logg inn.
  3. Oppgi koden på 6 tegn som vises på TV-en din og velg Neste.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.

Hvordan få HBO Max på Samsung TV?

Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn i HBO Max-appen på Samsung TV-en din med din eksisterende HBO Nordic-konto, og du får tilgang til HBO Max med en gang.

Hva er forskjellen på HBO og HBO Max?

HBO Max samler filmer og serier fra de mange selskapene under WarnerMedia-paraplyen. De har valgt å kalle opp tjenesten etter den enormt populære kabel-TV-kanalen HBO, men i tillegg til HBO-serier har de også innhold fra Warner Bros.

Kan jeg få HBO Max i Norge?

Nå melder HBO at HBO Max er tilgjengelig i Norge. Tjenesten tilbys som én pakke, og koster 89 kroner måneden. Om du kjøper et årsabonnement til 699 kroner betaler du bare for åtte av månedene. Abonnementet gir tilgang på innhold med inntil 4K-oppløsning, samt lyd med inntil 5.1 Surround eller med Dolby Atmos.

Er HBO Nordic og max det samme?

HBO Max erstatter da HBO Nordic i TV- og strømmepakken, og koster det samme antall poeng. Har du allerede valgt HBO Nordic trenger du ikke å velge på nytt for å få tilgang.

Er HBO Max inkludert i Rikstv?

HBO Max koster 89,- /mnd. som tilleggspakke, men er inkludert i prisen for RiksPakken. Hva kan jeg se av filmer og serier på HBO Max? Med HBO Max får du hele 15.000 timer med underholdning.

Hvordan endre fra HBO Nordic til HBO Max?

Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic– eller HBO España-kontoen din. Hvis du ikke har en konto, kan du se Registrer via leverandør. Velg Logg inn og du ser kontoskjermen «Velkommen til HBO Max». Fyll ut skjemaet for HBO Max-kontoen og velg Fullfør konto.

Hva skjer med HBO Nordic abonnement?

Hva skjer med HBO Nordic? HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober.

Hvor mange kan se på HBO Max samtidig?

Ja, i de fleste tilfeller kan medlemmer av husholdningen din logge på HBO Max på forskjellige enheter og se på forskjellige serier samtidig. Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din.

Hvor mange kontoer på HBO Max?

Hvor mange profiler kan jeg ha på kontoen min? Kontoen din kan ha opptil fem profiler.

Er HBO Max bra?

Blant TV-seriene finner man svært mange godbiter, og likt som HBO Nordic er HBO Max en av de aller beste når det kommer til TV-serier. 4K-kvaliteten lar likevel vente på seg, og det er kun et lite utvalg av filmene som per nå støttes i denne kvaliteten.

Hvor mye koster HBO?

Prisen på et HBO abonnement avhenger av om du betaler en årlig sum eller hver måned. Betaler du hver måned koster det 89 kr pr måned. Med et årsabonnement hvor du betaler kun en gang for hele året koster det 1068 kr. Akkurat nå (januar 2022) kan du få 34% rabatt på årsabonnement og kun betale 699 kr i året.

Når forsvinner HBO Nordic?

26. oktober 2021 forsvinner HBO Nordic til fordel for HBO Max på den norske strømmearenaen.

Har Telia HBO Max?

Du har nå tilgang til hele HBO Max-universet via Telia Play, som er tilgjengelig via nett-TV, apper til smarttelefoner og nettbrett, Apple TV og Android Smart-TV. Har du Telia box, er HBO Max-appen forhåndsinstallert på TV-dekoderen.

Leave a Comment