Hvor mye tjener man som avisbud?

Hva kan man forvente i lønn som avisbud? – Lønnen ligger på rundt 190 kroner i timen, og så får du tillegg for natt. Så cirka 230 kr i timen totalt. I tillegg kan man alltids jobbe litt ekstra for å tjene mer.

Hvor mye tjener jeg som VG-bud?

Hva tjener jeg som VGBud? Du tjener 15 kroner per solgte avis (13,47 kroner, og 1,53 kroner i feriepenger). Du har også mulighet til å tjene bonus! For å få bonus må du selge minst 5 aviser på salgsdagen, og registrere salget innen 48 timer etter salget.

Hvor mange aviser selger VG-bud?

Alle VGBud som selger 5 aviser eller mer får bonus! For å utløse eventuell bonus må salget registreres innen 48 timer.

Hva er VG forkortelse for?

Verdens Gang (VG) er en norsk riksdekkende tabloidavis som utkommer både på papir og i elektronisk form. VG var Norges største papiravis fra 1981 og frem til 2010 målt i opplag, men ble i 2010 forbigått av Aftenposten.

Hvor mye tjener man som avisbud? – Related Questions

Hvor mye koster VG+?

VG+ er et digitalt abonnementsprodukt fra VG. For kun 99 kr/mnd får du fordypninger i nyhetssaker, eksklusive artikkelserier og tilgang til hele vårt dokumentarbibliotek.

Hvilket selskap eier VG?

VG eies av Schibsted, som også eier flere av Norges største mediehus. I tillegg står Schibsted-konsernet bak en rekke digitale forbrukertjenester på nett, inkludert kjente merkevarer som FINN, Prisjakt, Let’s Deal og Lendo.

Hvordan lese VG?

VG’s eAvis er en fullverdig elektronisk versjon av papiravisen. Du kan lese eAvisen i nettleser på PC eller Mac. Du kan også laste ned appen vår gratis i AppStore eller Google Play for å lese eAvisen på nettbrett eller smarttelefon (iOS eller Android).

Hva er VG sport?

VG+ Sport er VGs premiumprodukt for sport. Her får du tilgang til alt av livesport på VG i tillegg til eksklusive sportsartikler og analyser fra VGs sportsredaksjon og ulike eksperter og spesial-skribenter, som John Arne Riise, Phillip Lahm, Kai Bardal (fotball), Haakon Lunov (fotball), Roy Ulvmoen (NHL) med flere.

Hvem leser VG?

en tredjedel (34 prosent) av den norske befolkningen leser fortsatt minst én papiravis en gjennomsnittlig dag. VG er Norges største mediehus, med en samlet dekning for papir og nett på i underkant av 2,2 millioner personer, etterfulgt av NRK med nær 1,5 millioner og Dagbladet med 1,3 millioner.

Hvordan dele VG?

Dele VG+ abonnement
  1. Gå inn på på vg.no.
  2. Trykk på brukerikonet ditt i høyre hjørne.
  3. Gå deretter inn på fanen som heter Mitt abonnement.
  4. Trykk på “Del abonnement”
  5. Deretter skriver du inn e-postadressen til personen du ønsker å dele abonnementet med og trykker “Send Invitasjon”:
  6. Invitasjon for å dele abonnementet er nå sendt.

Er Podme gratis?

Den beste lytteropplevelsen

Du får oppleve eksklusive podcaster helt fri for reklame for kun 79 kroner i måneden. Første fjorten dager får du gratis, og det er ingen bindingstid!

Hvor mange brukere på VG?

Tallene viser at nesten 1,4 millioner daglig bruker VG på mobilen. På grunn av problemer med målingen er ikke NRKs tall med, og nærmeste konkurrent i målingen er derfor Dagbladet, hvor tilsvarende tall er omtrent 550.000.

Hvordan få VG+ gratis?

Nå kan du få VG+ i en måned for 1 krone eller helt gratis. De spanderer den første måneden for nye abonnenter som bestiller det på sin iPad i App Store, mens nye abonnenter som kjøper gjennom betalingssystemet SPiD får et månedsabonnement for en krone.

Hvordan tipse VG anonymt?

For generelle tips, som ikke krever særskilte sikrings- eller anonymiseringstiltak, har VG skjemaet på www.vg.no/tips-oss. Ved navigering til denne adressen vil portalen se slik ut: Selv ved bruk av løsninger som SecureDrop så er total og betingelsesløs anonymitet komplisert.

Hvordan få VG+ NTNU?

FÅ VG+ GRATIS

Schibsted Norge gir studenter ved NTNU fri tilgang til alt innhold på VG+, Aftenposten, E24+, Dine Penger+, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Alt du trenger å gjøre, er å være pålogget det trådløse nettet på campus – samt å logge inn eller opprette en Schibsted-konto.

Er Schibsted gratis?

De fleste studenter har gratis tilgang til alt innhold på Aftenposten, VG, E24, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Trykk på ditt studiested for å se hvordan du logger deg på.

Hvem eier Polaris Media?

Polaris Medias største eiere er Schibsted (29 %) og det svenske medieselskapet Nya Wermlands-Tidningens AB (26 %). Sistnevnte har igjen eierinteresser i Schibsted. Andre eiere er Must Invest (15 %) og Artic Funds LC (5 %).

Hva eies av Schibsted?

Schibsted eier få, men store aviser, inkludert riksavisene VG, Aftenposten, Aftenposten Junior, og regionavisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. VG er landets største avis, med et opplag på 311 611, inkludert VG+ (2021).

Hva er forskjell på Schibsted A og B?

Før du begynner handelen av Schibsted aksje, er det viktig at du er klar over at det finnes to typer aksjer. Dette er Schibsted a og b aksjer, eller «SCHA» og «SCHB». Forskjellen på disse er at du får sterkere stemmerett med a- aksjene enn med Schibsted b-aksje.

Er Schibsted norsk?

Artikkelstart. Schibsted ASA er et internasjonalt mediekonsern med røtter tilbake til 1839 og hovedkontor i Oslo. Konsernet har en omfattende virksomhet innen aviser, trykking og annonseformidling og er Norges største og et av Nordens ledende medieselskap.

Leave a Comment