Hvor mye koster TV og internett i måneden?

Priser for kanalpakker
Allente Parabol Kr per mnd
Altibox Eidsiva Kr per mnd
Medium Fiberbredbånd og TV 1159
Standard Fiberbredbånd og TV 1259
Pluss Fiberbredbånd og TV 1759

Hva er vanlig pris for bredbånd?

Bredbånd priser
PRODUKT TYPE INTERNETT MÅNEDSPRIS
Fiberbredbånd 500 Fibernett 1149 kr
Basis Bredbånd 449 kr
Prisgunstig Bredbånd 449 kr
Bestselger Bredbånd 499 kr

Hva koster Altibox pr mnd?

Fiberbredbåndspriser
Produkt Pr måned Første år 1)
Altibox Fiberbredbånd 150/150 (150/150 Mbps) 749,- 8 988,-
Altibox Fiberbredbånd 250/250 (250/250 Mbps) 849,- 10 188,-
Altibox Fiberbredbånd 750/750 (750/750 Mbps) 999,- 11 988,-
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 (1000/1000 Mbps) 1 299,- 15 588,-
LES OGSÅ  Hvor mange gram er 1 liter hvetemel?

Hvor mye koster TV og internett i måneden? – Related Questions

Er Netflix inkludert i Altibox?

Med den nye Modell A-dekoderen fra Altibox kan du bruke Netflix-abonnementet ditt rett i tv-portalen. Hvis du ikke har Netflix, kan du velge det inn med poeng på Mine sider – eller du kan oppgradere til produktpakken Altibox Extra og få Netflix inkludert i pakken.

Hva er forskjellen på fiber og bredbånd?

Fiber har så og si uendelig kapasitet og kan derfor overføre ufattelige mengder data i langt høyere hastighet enn det vi kjenner fra mer tradisjonelle bredbånd. I motsetning til tradisjonelt bredbånd, sendes signalene i fiberbredbåndet via lys – i lysets hastighet!

Hva tilbyr Altibox?

Altibox tilbyr internett via fiberbredbånd i hastigheter opp til 1000/1000 Mbps (Gigabit-linje) og underholdning gjennom tv-portal med tv-dekoder/tv- og strømmeboks med faste kanaler, valgfrie kanaler og strømmetjenester – pluss filmkiosk med tusenvis av leie- og kjøpefilmer.

Hva er Altibox standard?

Standard pakken er vår mest solgte produktpakke og gir deg aller mest for pengene, den sørger også for at din bolig er utstyrt med et komplett underholdningstilbud. Passer for alle, men spesielt for den moderne familien og andre som bruker tid på flere skjermer.

Hva inneholder Altibox standard?

Altibox TV Overalt-app: over 40 tv-kanaler på nettbrett og mobil og PC/Mc innenfor hjemmet, og over 30 tv-kanaler utenfor hjemmet. Se film og serier hvor du vil. Full tv-guide med opptaksfunksjon 10 dager fremover i tid.

Hvilke strømmetjenester har Altibox?

I tillegg til kanaler tilbyr vi flere strømmetjenester, som HBO Max, Netflix og Viaplay.

Hvordan få gratis Netflix?

Du trenger ikke opprette konto eller logge inn for å se det gratisinnholdet til Netflix. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på nettsiden netflix.com/watch-free. På en supportside opplyser Netflix at det fungerer i vanlig nettleser på en PC eller Mac samt på Android-telefoner.

Hvor mye koster TV pakke?

Priser for kanalpakker
Allente Parabol Kr per mnd
Altibox Eidsiva Kr per mnd
Medium Fiberbredbånd og TV 1159
Standard Fiberbredbånd og TV 1259
Pluss Fiberbredbånd og TV 1759

Hvilke TV pakker har Allente?

  • NRK1 HD. NRK er allmennkringkaster med stort og godt utvalg av nyheter aktualitetsprogram, underholdning og sport.
  • NRK2 HD. NRK er en allmennkringkaster med stort og godt utvalg av nyheter, aktualitetsprogrammer, underholdning og sport.
  • NRK3 / NRK Super.
  • TV 2.
  • TVNorge HD.
  • TV 3.
  • MAX HD.
  • TV3+

Hva koster Allente abonnement?

Logg inn på Min Side, eller kontakt kundeservice hvis du ønsker mer informasjon om ditt abonnement eller hjelp med opp- eller nedgradering.

Kanalpakker og priser.

Grunnpakke – Stream Veil. pris
Standard 579,- mnd
Premium 798,- mnd

1 more row

Hvordan få billig TV på hytta?

Den aller billigste formen for digital hytteTV, er å ta med seg mottakeren med programkort hjemmefra, og så å plugge den til hytteantennen. Ny antenne koster ca 500 kroner. Det fungerer både med Viasat-parabol, Canal Digital-parabol, og med RiksTV-bakkenett – og er helt gratis hvis du allerede har antenne på hytta.

Hvordan få inn NRK uten dekoder?

Bor du slik til at du ikke tar i mot signalene fra det digitale bakkenettet med vanlig antenne vil NRK hjelpe deg med tekniske installasjoner slik at du får et NRK-tilbud. Ta i slike tilfeller kontakt med NRKs Publikumsservice på telefon 23 04 70 00 eller send en e-post til [email protected]nrk.no.

Hva er gratis på RiksTV?

Totalprisen viser hva det koster å forsyne alle de tre TV-apparatene med bakkenettets 5 gratiskanaler i 5 år. RiksTV formidler 5 gratiskanaler, inklusive NRK og TV 2. *De fleste kan benytte eksisterende utendørsantenne og innvendig TV-kontakt. (Ny UHF-antenne koster 500-800 kroner.

Hvilke kanalpakker har RiksTV?

Hva er inkludert i RiksPakken? RiksPakken er vår mest komplette TV-pakke med film, serier og sport fordelt på 65 TV-kanaler. TV-pakken inkluderer strømmetjenestene HBO Max, SkyShowtime, TV 2 Sport-kanalene, V Sport-kanalene, Eurosport, TV-arkiv og barneinnhold.

Leave a Comment