Hvor mye koster det for en person i Kongeparken?

Fra 849,- pr person. Alt inkludert! To dager i parken, overnatting og mat.

Når åpnes Kongeparken?

16. mai 1986
Kongeparken / Åpnet

Hva tid åpnet Kongeparken?

Et fortryllende eventyr startet i 1986

Kongeparken ble åpnet av Gabriel Ålgård 16. mai 1986, og var ment for å være en park med friluftsliv som BMX, rulleski, arkader, golf osv. I 1997 ble parken kjøpt av sine nåværende eiere, Lund-familien, som har over hundre års erfaring gjennom Lunds Tivoli.

LES OGSÅ  Hvilken hund biter minst?

Hvor mye koster det for en person i Kongeparken? – Related Questions

Er det dyr i Kongeparken?

Flere ganger om dagen åpner gården i Gråtassland dørene for barn og voksne som vil oppleve gårdsdyrene på nært hold. Her kan du møte kaniner, høner, geiter, gjess og ullgriser.

Er Kongeparken åpen hele året?

Ubegrenset med besøk under ordinære åpningstider hele sesongen fra vår til høst!

Hvem spiller i Kongeparken 2022?

Russetreffet i Kongeparken feirer i år 35-års jubileum med over 40 artister. I år kommer blant annet Tiësto, Karpe, Matoma, Cezinando, Sondre Justad og Sigrid!

Her er full liste over alle artistene:

  • Karpe.
  • Tiësto.
  • Sigrid.
  • Cezinando.
  • Matoma.

Når er russetreffet i Kongeparken?

De siste to årene har Landstreffet i Kongeparken blitt avlyst på grunn av korona, men 6. -8. mai 2022 braker det løs igjen. Landstreffet i Stavanger feirer 35 år neste år, og lover russen den største festivalen i arrangementets historie.

Er det lov å grille i Kongeparken?

Onsdag innførte Kongeparken forbud mot grilling. Nå åpner de opp for bruk av parkens nye grillboder. Påskeværet er tørt og fint.

Når ble Gulliver fjernet fra Kongeparken?

Etter 16. september vil Gulliver fjernes for godt fra Kongeparken. Hodet ligger nå ute for salg på Ebay.com.

Hvor er Gulliver nå?

I starten av august besluttet Kongeparkens ledelse at det 75 meter lange landemerket Gulliver har utspilt sin tid i parken. Etter 25 år forsvinner det enorme klatrestativet. Velforeninger, skoler, barnehager og andre interesserte har meldt sin interesse for gratis biter av figuren på parkens Facebook-sider.

Hva heter bamsene i Kongeparken?

De liker seg best i området rundt hovedinngangen og dukker gjerne opp flere ganger om dagen for å hilse på store og små og for å dele ut sine store, gode bamseklemmer. Brumle er en smårampete bamse som elsker sjokolade! Han er glad i klemmer, lek og dans.

Hvor mange russ i Kongeparken?

15.000 russ møtes på Landstreffet i helga: – Skal ha det ekstremt gildt.

Hvor er Gulliver fra Kongeparken?

Gulliver ble i sin tid produsert i Sverige, og kom til Kongeparken i 1986. Årets sesong blir den siste for den seiglivede svensken. — Grunnen er ene og alene at tiden har løpt fra installasjonen. Den ble aldri det den var tiltenkt, en stor interaktiv opplevelse hvor folk skulle gå rundt inni menneskekroppen.

Hvordan komme seg fra Stavanger til Kongeparken?

Kongeparken ligger i Ålgård og 20 minutters kjøring unna Stavanger sentrum. I perioden fra april til september går det en gratis buss fra Stavanger til parken. Det går også offentlige busser frem til en bussholdeplass like ved parkens hovedinngang.

Hvor mye koster LS?

Pris kr 3390,- + avgift. Festivalpass + fast-track + lineup-genser + LS:Refresh + LS-bag med ørepropper og diverse andre produkter fra våre samarbeidspartnere. Festivalkit-billett gir deg fast-track innslipp ved ankomst til Landstreffet i tillegg til tilgang på LS:Refresh, vår egen velværeavdeling.

Hva er gøy i Stavanger?

Stavanger er kjent for gatekunst, mat, kultur og nærhet til flotte naturattraksjoner som Preikestolen, Lysefjorden, Kjerag, Dalsnuten, Flørli, Flor & Fjære og dessuten et knippe øyer utenfor Stavanger.

Hvor lenge før må man møte opp Fjord Line?

Hvor lenge før avreise må jeg møte til innsjekk? Fremmøte skal skje senest 60 minutter før avgang. Ombordstigning senest 30 minutter før avgang.

Leave a Comment