Hvor mye er mummikoppen verdt?

Koppene er nemlig svært verdifulle samleobjekter og dermed verdt en liten formue. De mest sjeldne koppene blir solgt for flere hundre tusener. På finn.no kan man få kjøpt en kopp til alt fra kr 200,- til 10.000 kroner. Koppene som er utgått koster som regel mye mer.

Hvilke Mummikopper kommer i 2022?

Fiske Mummikopp 2022 fra finske Arabia er årets Mummikopp sommersesongen 2022.

Hvor kjøper man Mummikopper?

Om du skal kjøpe deg en eller flere mummikopper, anbefaler vi disse nettbutikkene: Kitchentime.no & Bakerenogkokken.no.

Hvor kan man kjøpe utgåtte mummikopper?

  • Lokale «Kjøp og salg»-Facebook-grupper.
  • Loppemarked på din lokale skole.
  • Eventuelt kan du høre rundt med venner og bekjente.

Hvor mange Mummikrus finnes det?

Det finnes i dag mer enn 100 ulike Mummikopper, og Tove Slotte har designet de aller fleste.

Hvor kan jeg se Mummidalen?

Mummidalen” finnes nå å strømme på TV 2 Play, SF Anytime og NRK TV.

Hva heter årets Mummi Sesongservise?

Den 1. oktober lanseres Arabias sesongservise for vinteren 2021 «Snø i måneskinn», som består av et krus, en skål, minimugger og 2 kaffeskjeer. Sesongserviset baserer seg på historien fra Tove Janssons «Trollvinter» fra 1957.

Hvor mye rommer en mummikopp?

Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. Koppen med Mummitrollet vårt er turkis og rommer 0,3 liter. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Når er Mummidagen?

9. august er «Mummidagen», og forfatter Tove Janssons bursdag.

Hvem produserer Mummi krus?

Mummikopper er kopper med motiv av Mummi-figurene, produsert av den finske porselensfabrikken Arabia. Koppene er designet av Tove Slotte, med bilder basert på originale tegninger av Tove og Lars Jansson. Flere av koppene er ansett som verdifulle samleobjekter, spesielt de som ikke lenger er i produksjon.

Er Mummi norsk?

Mummitrollet (svensk Mumintrollet) er hovedfiguren i en serie på ni barnebøker og fire bildebøker av den finlandssvenske forfatteren og tegneren Tove Jansson, utgitt fra 1945 til 1970.

Hva heter kjæresten til Mummi?

Snorkfrøken. Hun er kjæreste med Mummitrollet, som synes hun er veldig vakker.

Er Mummitrollet japansk?

I Mummidalen (finsk: Muumilaakson tarinoita, japansk: 楽しいムーミン一家, Tanoshii Mūmin Ikka, norsk: Hyggelig Mummifamilie, bedre kjent som Mummitrollet) er en japansk-finsk-nederlandsk tegnefilmserie basert på barnebøkene og tegneseriene om Mummitrollet av Tove Jansson.

LES OGSÅ  Er pullups bra trening?

Hva slags dyr er Stinky?

Stinky er skurken i Mummidalen, men han er en veldig hyggelig en. På mummikoppen ser vi en hund som har tatt håndvesken til Mummimamma. Stinky får tak i halen på hunden, noe som gjør at hunden slipper taket i vesken og Mummimamma får den tilbake.

Hva gjør Mummitrollet om vinteren?

Vanligvis ligger Mummifamilien i dvale fra november til april. Når Mummitrollet våkner i januar føler han seg forvirret, ensom og mismodig, for alt er så rart og fremmed. Han er den første mummi som opplever vinteren. I løpet av bokas seks kapitler orienterer Mummitrollet seg først i huset.

Hvem er bestevennen til Mummitrollet?

Han er et mummitroll som bor i Mummidalen sammen med Mummipappa og Mummimamma. Hans bestevenn er Snusmumrikken, og han er gode venner med mange andre, som Snorkfrøken og Sniff. Mummitrollet er sensitiv, nysgjerrig, godhjertet og modig.

Hvor bor Hufsa?

Hufsa
Biografi
Øyenfarge Svart
Kjennetegn Lilla farge, stor kropp og nese
Bosted Mummidalen

Når døde Tove Jansson?

27. juni 2001
Tove Jansson / Dødsdato

Er My og Snusmumrikken søsken?

Snusmumrikken er en omreiser og Mummitrollets beste venn. Snusmumrikken er også halvbroren til Lille My og Mymlen.

Er Hufsa snill?

I Mummipappa på eventyr (1950) presenteres Hufsa mer som et tradisjonelt monster enn senere framstillinger der hun portretteres som mildere, men mer ensom og misforstått.

Leave a Comment