Hvor mange år er Karsten og Petra nå?

reiser de til Ungarn. Det har lenge vært klart at de to som har spilt «Karsten og Petra», Elias Søvold Simonsen og Nora Amundsen, skulle byttes ut. De to er 9 år, og dermed har de rett og slett blitt for store til å spille de to femåringene fra de populære barnebøkene.

Hvor mange år er Nora Amundsen?

Elias Søvold Simonsen (7) og Nora Amundsen (6) synes det er stas å spille i «Karsten og Petra blir bestevenner», men har fått merke at filmlivet ikke bare er glamorøst.

Hvem spillte Petra i Karsten og Petra?

BYTTES UT: Elias Søvold-Simonsen og Nora Amundsen har spilt Karsten og Petra i de populære barnefilmene.

Hvor mange år er Karsten og Petra nå? – Related Questions

Hvor mange år er Elias Søvold-Simonsen?

Men hjemme får ikke Karsten og Petra-stjernen, Elias SøvoldSimonsen (11), noen spesialbehandling.

Hvor er Karsten og Petra ut på tur spilt inn?

Serien om Karsten og Petra er spilt inn i Budapest.

Hvilken rase er Bassa i Karsten og Petra?

Om rasen. Briard er den mest populære hunderasen i hjemlandet Frankrike. Her går den også under navnet “gjeterhunden fra Brie”, og den stammer fra slettehunder i området rundt Paris. Rasen er ytterst temperamentsfull, sta og vaktsom, og trenger derfor en konsekvent, men fintfølende oppdragelse.

Hvem synger i Karsten og Petra?

Hun er et helt vidunderlig talent, og vi ble utrolig glad da Mathea-Mari ville synge to av sangene i «Karsten og Petra på safari», forteller Hopland Eik. – Det er gøy å være med på «Karsten & Petra»-sangene. Min lillebror er veldig «Karsten & Petra» fan.

Hva heter kosedyrene til Karsten og Petra?

Kosedyret til Karsten heter Løveungen og Petras heter Frøken Kanin. Når Karsten og Petra leker sammen, da leker kosedyrene deres også. Nå kan du kjøpe løveungen og Frøken Kanin.

Hva heter kaninen til Petra?

Kosedyret til Karsten, som heter Løveungen, er en gul plysjløve. Kosedyret til Petra heter Frøken Kanin og er en hvit og rosa plysjkanin.

Hva heter løven i Karsten og Petra?

«Hvor blir det av Petra? Vi skulle jo leke sammen,» sukker Karsten (Elias Søvold-Simonsen) oppgitt til sin faste følgesvenn, kosedyret Løveungen.

Hvem skrev Karsten og Petra?

Karsten og Petra er en bokserie skrevet av Tor Åge Bringsværd, og illustrert av Anne G. Holt. Serien er utgitt på Cappelen Damm. I 2013 ble Karsten og Petra filmatisert og første filmen i rekken var Karsten og Petra blir bestevenner (2013) med Nora Amundsen og Elias Søvold-Simonsen i hovedrollene.

Hvor mange Karsten og Petra bøker?

I Karsten og Petra. Bestevenner er det samlet fem bøker om Karsten og Petra i én bok. Det er Petra begynner i barnehave, Karsten og Petra er bestevenner, Karsten og Petra kjører brannbil, Karsten må på sykehus og Petra vil at alle skal ha en venn.

Hvem spiller moren til Karsten?

Hilde Lyrån har spilt Karstens mor i alle filmene.

Hvem er pappa til Karsten Warholm?

Mikal Warholm
Karsten Warholm / Far

Hva betyr Carsten?

Karsten og Carsten er mannsnavn med opprinnelse som lavtyske former av Christian, som betyr «tilhenger av Kristus». Karsten har norsk navnedag 14. mai.

Hvem spiller Ingrid i jenter?

Sofia Schandy Bloch, som spilte Ingrid har også en liten rolle i filmen Verdens verste menneske, hvor hun spiller lillesøsteren til hovedkarakteren Julie. Serien kom etter tilsvarende serier som Sara og MIA, og var forgjenger til braksuksessen Skam, med samme type konsept.

Hvem er SANDheten i Jenter?

SANDheten er en Instagramprofil som «noen» har laget. Det har vært sentralt for seriens dramaturgi at publikum ikke har visst hvem som står bak SANDheten. På SANDhetens profil har det blitt publisert rykter og historier om Sand skole.

Hva heter broren til William i skam?

Noora begynner etter hvert å bli forelsket i ham, og i slutten av episoden blir de sammen. Williams bror Nikolai kommer tilbake til Oslo, og Noora forstår ikke hvorfor hun ikke har blitt presentert for ham.

Hvem spiller Julie i Jenter?

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jenter
Språk Norsk
Foran kamera
Medvirkende Lea Myren
Skaper(e) Julie Andem

Leave a Comment