Hvor kan jeg pante gamle mobiler?

Grønnmobil.no tilbyr en generøs panteordning for mobiltelefoner vi ikke bruker lenger. – Vi tilbyr alle som har en mobiltelefon, med eller uten defekter, å pante den hos oss og få cash. Bare i Norge ligger sju millioner mobiltelefoner og støver ned i skuffer og skap.

Hvor kan man pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken.

Hvordan fungerer MobilPant?

Endelig lanserer vi MobilPant

Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Genialt for deg, og for miljøet. Du registrerer din MobilPant når du kjøper en ny mobil i nettbutikken vår.

Hvor kan jeg pante gamle mobiler? – Related Questions

Hva får man i pant hos Power?

På hvitevarer og TV-er vil det være en flat pant på kr. 100,-, mens det på andre el-artikler, som kjøkkenmaskiner, støvsugere etc., kun tilbys en symbolsk sum i pant. Vår pantekalkulator vil fortløpende utvides med nye produkter, så følg med!

Hvor levere brukt elektronikk?

Er produktet brukbart, og du ikke trenger det, kan du gi det bort eller selge det. Lever ødelagt elektronikk i butikker som selger samme type produkt du skal levere inn eller til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Kan man levere el avfall på Elkjøp?

Alle Elkjøp-varehus har returstasjoner med tilpassede containere, bur, bokser og låser, hvor du kan returnere dine gamle produkter – fra vaskemaskiner til batterier, i butikkens åpningstid. Både større og mindre hvitevarer og brunevarer kan leveres.

Hva er gratis å kaste på BIR?

Sorter ut all plast-, glass- og metallemballasje, samt papir, papp og drikkekartong. Lever alt av farlig avfall og EE-avfall gratis til BIRs mottak eller forhandlere.

Er det gratis å kaste elektronikk?

Alle kommunale gjenvinningsstasjoner tar imot EE-avfall. Dette er helt gratis for deg som forbruker. Noen steder skal større EE-produkter som kjøleskap og frysere leveres til de store gjenbruksstasjonene, og mindre elektroniske og elektriske gjenstander til minigjenbruksstasjonene.

Hvordan pante Iphone?

Hvor kan jeg levere inn mitt produkt? Pant og innbytte gjelder i alle våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken.

Har Telenor Mobilpant?

Bytt inn din gamle mobil og få penger rett på konto. Gi din gamle mobil nytt liv med Innbytte fra Telenor! Nå kan du få penger for mobiler du ikke bruker lenger – og med det gjøre ditt neste mobilkjøp litt rimeligere.

Hvordan sette opp ny mobil?

  1. Slå på den nye enheten.
  2. Trykk på Start.
  3. Koble til et Wi-Fi-nettverk når du blir bedt om det.
  4. Velg å kopiere apper og data fra den gamle enheten. Anbefalt: Hvis du har en kabel for å koble sammen enhetene, følger du veiledningen på skjermen for å kopiere dataene.
  5. Sjekk tekstmeldingene, bildene og videoene dine.

Hvor kan man pante elektronikk?

Hos Power kan du levere både fungerende og ødelagte produkter uten kostnad. Du kan til og med få pant for det! Husk at verdien er estimert ut ifra dine vurderinger og at vi må foreta en egen vurdering ved å se på produktet ditt i et av våre varehus.

Kan man levere el avfall på Elkjøp?

Alle Elkjøp-varehus har returstasjoner med tilpassede containere, bur, bokser og låser, hvor du kan returnere dine gamle produkter – fra vaskemaskiner til batterier, i butikkens åpningstid. Både større og mindre hvitevarer og brunevarer kan leveres.

Kan man pante mobilen?

Du kan pante inn din gamle mobil til hele 2.400 kroner. Sjekk hvor mye du kan få for din gamle mobil. Mange har opptil flere gamle mobiler liggende hjemme.

Hva kan man pante?

Pant alle bokser og flasker med pantemerke. Når du panter får du tilbake pantebeløpet som du betalte når du kjøpte produktet. Du kan levere og få utbetalt pant hos alle butikker som selger flasker og bokser med pant.

Kan butikker nekte pant?

SFT fastslår at det ikke er lov å nekte å ta imot pant. Alle som selger bokser og flasker skal altså gi pant. De eneste som slipper å ta imot tomgods, er gatekjøkken og kaféer som bare serverer drikkevarer i glass.

Kan man bruke pantelapp i en annen butikk?

Bransjestandard. Du kan ikke innløse pantelapper i en annen butikk enn der du pantet flaskene. – Det er ikke mulig å benytte pantelapp på tvers av butikker eller konkurrenter, sier Kristiansen i Coop.

Hvem betaler for panten?

I Norge er alle som selger drikkevarer pliktig til å betale ut pant for flasker og bokser, også for produkter de ikke selger. Dette står i Avfallsforskriften §6. Panten får de tilbakebetalt fra Infinitum.

Hvor mye må man pante for å vinne?

Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri hvor du bruker panten som innsats i lotteriet, og har mulighet til å vinne premier verdt 50, 100, 1 000, 10 000 eller én million kroner.

Leave a Comment