Hvor er Norges tøffeste spilt inn 2021?

Årets sesong av Norges tøffeste ble spilt inn på den nedlagte oljeplattformen Albuskjell blokk 2/4 ved Ladehammeren. – Et av de kuleste grepene er at vi har gått for det industrielle, røffe, men også den vakre fjorden som bakteppe. Havneområdet er et magisk sted, sier Solveig.

Hvor er Isak i Norges tøffeste fra?

Isak Nessestrand Dreyer (født 1994) er en norsk snekker, fisker og realitydeltaker fra Tverlandet, Bodø. Dreyer vant sesong 3 av NRK-serien Norges tøffeste, og vant også den sjette sesongen av TV 2-programmet Farmen kjendis.

Hvor bor Jørgine Vasstrand?

Nordic Lifestyle har besøksadresse Kappløpet 11, 2069 Jessheim (Ullensaker, Viken – tidl. Akershus).

Hvor er Norges tøffeste spilt inn 2021? – Related Questions

Hvor mye tjener Jørgine Vasstrand?

Topper inntektslista. Det er Jørgine Massa Vasstrand (33) som troner helt øverst på inntektslista for 2020 blant årets dansedeltakere. Hun tjente da hele 4.270.158 kroner, og var også den norske influenseren som tjente best samme år.

Har Jørgine og brødrene samme far?

Jørgine og brødrene har en pappa som er italiensk men Noah har ikke den samme italienske Pappaen som Emil, Silas og Jørgine men han har en italiensk pappa.

Hvor mange barn har Jørgine Vasstrand?

Vasstrand er nå firebarnsmor, da hun fra et tidligere forhold har datteren Filippa og sønnen Sokrates. Med Sundli har hun sønnen Milano, og nå også det nye familiemedlemmet – en liten gutt som har fått det noe uvanlige navnet Indigo Iro.

Hvor mange søsken har Jørgine Massa Vasstrand?

Bloggeren vokste opp med mamma Trude og sine to yngre brødre, tvillingene Silas og Emil. Etter hvert fikk moren sønnen Noah med sin nye mann. Faren på sin side fikk også to nye sønner, Jørgines halvbrødre Raffaele og Julien. Jørgine var fem år første gang hun møtte faren sin.

Hvor er pappaen til Jørgine fra?

Biografi. Hun har norsk mor og italiensk far, og har vokst opp i både Italia og i Ålesund.

Hvor gammel er Filippa Vasstrand 2022?

Filippa er 10 år og har fått muligheten til å reise hit og se på nært hold hvor ufattelig heldig hun er, og hvor sinnsykt urettferdig det er at disse barna skal vokse opp i en hverdag helt annen enn vår.

Hvor gammel var Jørgine da hun fikk barn?

Mandag 10. januar postet Jørgine et innlegg på Instagram med den nyfødte babyen, som heter Indigo Iro. Fra før av har hun barna Filippa (11) og Sokrates (7) med eksmannen, og Milano (3) med ektemannen Morten Sundli. Hun var bare 20 år gammel da hun ble mamma for første gang.

Hvor mye veier Funkygine?

Jeg er 1.60 høy og veier 60 kg. Jeg er halvt italiensk, oppvokst i Italia og bærer helt klart preg av det.

Hvor gammel er Silas og Emil?

Tvillingene Emil Massa Vasstrand (24) og Silas Massa Vasstrand (24) er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32).

Er Morten faren til Filippa?

Jørgine er en av Norges mest kjente influensere, TV-personlighet og personlig trener. Hun og ektemannen Morten Sundli og de tre barna Filippa (11), Sokrates (6) og minstemann Milano (2) flyttet fra Oslo til Jessheim for en liten tid tilbake og trives tett på naturen.

Er Victoria og Silas sammen?

Silas Massa Vasstrand tar til tårene i “Funkyfam” når han forteller om bruddet med Victoria Andersen. I God kveld Norge-studio forteller han mer om tiden rett etter bruddet.

Hva heter kjæresten til Silas?

Emil og Silas Massa Vasstrand (24) har tatt turen til Napoli i Italia sammen med kjærestene Sanne Margrethe Solberg-Jünge og Ilia Marie Stenersen for å besøke tvillingenes italienske familie. Etter en utflukt i en av byens kjente gruver, Sotterranea, ble tvillingene og kjærestene overrasket da de kom tilbake til bilen.

Hvor gammel er Victoria Nadine?

23 år (1999)
Victoria Nadine / Alder

Hvem er eldst av Emil og Silas?

Det er ikke bare storesøster Jørgine Massa Vasstrand (30) som er populær på Instagram. Brødrene Silas (22) og Emil (22) har også mange fans.

Hvor lenge var Silas og Victoria sammen?

Victoria Nadine og Silas Funkytwin Vasstrand var kjærester i ca 1,5 år. Forholdet varte fra mai 2019 til august 2020.

Hvordan ble Victoria Nadine kjent?

Victoria Nadine heter egentlig Victoria Karlskås Andersen. Hun er fra Skien, har adresse registrert øst i Oslo og ble først kjent via «Idol» i 2016, hvor hun kom på fjerdeplass – sceneskrekk til tross.

Leave a Comment