Hvor er det best å høre lydbøker?

7 Beste lydbok-apper: Test
 • Nextory (Best i Test) Stort utvalg både Norske og utenlandske bøker.
 • FABEL. Best på pris og Norske bøker.
 • Storytel. Bra på utvalg og fornuftig pris.
 • Podimo. For deg som hører mest på podkast og litt på lydbøker.
 • Bookbeat.
 • Pickatale (Kun for barn)
 • Audible.

Hvilke lydbok app er best?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hva er best av Storytel og Fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Hva er best av Nextory og Storytel?

Lydbøker – dette sier ekspertene

De nevner dog at Nextory er beste valget om du heller vil lese bøkene, mens Storytel har en fordel med at det er synkronisering mellom formatene som gjør at du kan velge mellom både å lese og å lytte.

Hvor er det best å høre lydbøker? – Related Questions

Hvor mye koster Nextory?

Størst på norske bøker – alt i én app. Finn dine og barnas favoritter blant hundretusenvis av lydbøker og e-bøker fra 139 kr per måned.

Hva koster Storytel pr måned?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Hvordan er Nextory?

Tjenesten gjør det mulig for Brukeren å lese de e-bøker og lytte til de lydbøker som til enhver tid inngår i det abonnementet som du har tegnet. Du har tilgang til e-bøkene og lydbøkene så lenge abonnementet ditt gjelder, og du velger selv hvilke titler du vil lese eller lytte til.

Hvem eier Nextory?

Nextory ble lansert i begynnelsen av september 2015, og var en slags videreføring av tjenesten E 2 Go – som var en e-bokhandel og en Audible-inspirert «polett-tjeneste». Gründer og administrerende direktør Shadi Bitar har hatt med seg sin jevnaldrende fetter Ninos Malki i satsingene.

Hvem står bak Storytel?

Abonnementet inkluderer også e-bøker. Storytel Norge eies 50 prosent av det svenske lydbokkonsernet Storytel AB, og 50 prosent av Cappelen Damm. Strømmetjenesten administreres av Cappelen Damm. Daglig leder er Håkon Havik, og styreleder er Cappelen Damms konserndirektør Tom Harald Jenssen.

Hvor mange bøker har Storytel?

Det finnes over 500 000 lyd- og e-bøker på norsk, svensk og engelsk i Storytel.

Har Spotify lydbøker?

For å høre lydbøkerSpotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Kan man laste ned bøker fra Storytel?

Når du har lagt en bok i Bokhyllen kan du du via “hamburgermenyen” med de tre prikkene velge å laste den ned til offline. Du kan også laste ned via samme meny på boksiden.

Hvor kan man høre lydbøker gratis?

 • Hør lydbok gratis hos Nextory (45 dager)
 • Hør lydbok gratis hos Podimo (45 dager)
 • Hør lydbok gratis hos Fabel (4 uker)
 • Hør lydbok gratis hos Storytel (14 dager)
 • Hør lydbok gratis med BookBeat (45 dager)
 • Biblioteket sin app Bookbites.
 • Gratis lydbøker hos Lydbok.to (Helt gratis)

Er Audible gratis?

Audible er ikke gratis da dette er en abonnementstjeneste. Det sagt, noen av lydbøkene kan imidlertid fås til sterkt reduserte priser og noen ganger helt gratis hvis du er medlem. Som medlem mottar du kontinuerlig poeng som du kan bruke til å kjøpe hvilken som helst lydbok uansett hva den opprinnelig koster.

Kan man låne lydbøker på biblioteket?

Ditt bibliotek på nett!

Allbok lar deg låne og lese e-bøker og lydbøker fra mange bibliotek. Les rett i nettleseren eller last ned fra Play Store og App Store.

Er BookBeat gratis?

Lytt til bøker hvor du vil og når du vil! Prøv Bookbeat gratis i 6 uker. Med BookBeat får du ubegrenset tilgang til over 500.000 lyd- og e-bøker. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, hjertevarmende feel-good, inspirerende biografier og masse mer.

Hvilken app erstatter BookBites?

BookBites erstatter appen eBokBib som har vært i bruk siden 2013. Aldersgrense for nasjonalt lånekort er 15 år.

Hvor mye koster BookBeat?

Pris: 149 kr / mnd

Her får du 100 timer lytting per måned, og abonnementet har en pris på 149 kr / mnd.

Hvor mye koster Audible?

Medlemskapet koster 130kr per måned, og belastes det betalingskortet man registrer når man fyller inn informasjon for medlemskapet. Abonnementet inkluderer kreditt som kan brukes til å kjøpe én lydbok per måned.

Er Audible bra?

Basert på hvilke bøker du hører på, og hvor mange stjerner du gir dem, kommer Audible med forslag til bøker de tror vil passe for deg. Karakter: 8/10 – Meget bra. Audible har et svært godt utvalg av engelskspråklige bøker, appen har mange gode funksjoner og definitivt flest tilpasningsmuligheter.

Leave a Comment