Hvilket GoPro kamera skal jeg velge?

Etter grundige sammenligning av markedets ni beste actionkameraer, kom vi frem til at GoPro Hero 9 er den beste. Den overbeviste oss med sin gode kraft, krystallklare skarphet og stødige stabilisering. Hero 9 er også meget funksjonsrik, i tillegg til at du får et kamera bygd for ekstreme forhold.

Hvorfor kjøpe GoPro?

Amerikanske GoPro sitter trygt på tronen når det gjelder actionkameraer, og det med god grunn. HERO-modellene deres leverer knivskarpe videoer og er enkle å bruke. Hvis du er interessert i å kjøpe et GoPro-kamera, kan du lese mer om de forskjellige modellene her.

Hva er et GoPro kamera?

GoPro er et amerikansk teknologi-selskap stiftet i 2002 av Nicholas Woodman. Firmaet lager små actionkameraer, som kan ta opp bilder, lyd og video, og samtidig være kompakt og robust.

Hvilket GoPro kamera skal jeg velge? – Related Questions

Hva er forskjellen på GoPro 7 og 8?

GoPro Hero 8 Black kommer også med et oppdatert brukersystem i forhold til GoPro Hero 7, så nå er det enda enklere å betjene det lille kameraet. Stemmestyringen er også blitt utvidet, og du kan nå lage hele 14 ulike stemmekommandoer som den innebygde mikrofonen fanger opp og reagerer på.

Hvor stort minnekort trenger jeg til GoPro?

Et GoPro-kamera MAX leverer video i Full HD og bilder på 5,5 megapiksler, og da er microSD-kort med klassifiseringen V30 et godt valg. Med 30 MB/s er du godt utstyrt så lenge du bare filmer i formatet Full HD. Velg også et kort på rundt 256 GB, slik at du kan filme mye uten å måtte formatere kortet stadig vekk.

Kan man ta bilder med GoPro?

GoPro Hero 9 Black gir deg skarpere bilder

Det har blant annet blitt mulig å filme i imponerende 5K-kvalitet. Nå har det også blitt mulig å ta bilder på 20 megapiksler samtidig som du kan ta ut stillbilder på opptil 14,7 megapiksler fra videoene dine. GoPro Hero 9 Black er også blitt bedre på å tåle rystelser.

Hva er fordelen med speilløst kamera?

Speilløse systemkameraer har en rekke fordeler i forhold til speilreflekskameraer: Både kamerahusene og objektivene er mindre og lettere. Bildet du ser på skjermen, viser nøyaktig det du får når du trykker på avløseren – med riktig eksponering og dybdeskarphet. De har raskere og mer nøyaktig fokus.

Kan man dykke med GoPro?

Med kameraet trygt beskyttet kan du dykke ned til 60 m, og dekselet gir i tillegg fantastisk beskyttelse mot skitt og grus.

Hvordan få bilder fra GoPro til iPhone?

Klikk på “Fil” på menylinjen, og velg deretter alternativet “Legg til fil i biblioteket” fra rullegardinlisten. Trinn 3. Velg den spesifikke GoPro-videoen, og synkroniser den deretter til din iPhone. Klikk på “Åpne” -knappen for å bekrefte bruken av overføring av videoer fra GoPro til iPhone.

Hvordan laste ned bilder fra GoPro til Mac?

Du kan også importere bilder fra minnekort i kameraer.

Gjør ett av følgende:

 1. Flytt filer eller mapper fra Finder til Bilder-vinduet.
 2. Flytt filer eller mapper fra Finder til Bilder-symbolet i Dock.
 3. I Bilder velger du Arkiv > Importer. Marker bildene eller mappen du vil importere, og klikk på Gjennomgå for import.

Hvordan laste ned filmer på iPhone?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch
 1. Åpne Apple TV-appen.
 2. Trykk på Bibliotek-fanen.
 3. Trykk på filmen eller serien du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
 4. Trykk på Last ned-knappen .

Hvordan overføre bilder fra kamera til iPad?

Importere bilder og videoer
 1. Koble adapteren til iOS-enheten.
 2. Koble digitalkameraet ditt til adapteren via USB eller sett inn et SD-kort.
 3. Bilder skal åpnes automatisk med Importer-fanen åpen.
 4. Trykk på Importer alle for å importere innholdet ditt, eller trykk på spesifikke objekter og deretter på Importer.

Hvordan overføre bilde fra kamera til PC?

Slik importerer du bilder og videoer fra et digitalt kamera
 1. Koble kameraet til datamaskinen ved hjelp av kameraets USB-kabel.
 2. Slå på kameraet.
 3. Klikk Importer bilder og videoer ved hjelp av Windows i dialogboksen Autokjør som kommer opp.

Hvordan få bilder fra kamera til telefon?

Det finnes minnekort til kameraer med innebygd WiFi-støtte, slik at du kan sende bildene trådløst over til telefonen og deretter dele dem videre. Mest kjent er Eye-Fi kortene, som vi testet på denne tiden i fjor.

Hvordan overføre bilder fra minnekort til Mac?

En annen måte er å importere fra kameraets SD-kort (minnekort). Hvis Mac-maskinen din har en SD-kortplass, kan du sette inn SD-kortet i maskinen og deretter importere fra kortet. Alternativt kan du sette inn SD-kortet i en kortleser, koble kortleseren til maskinen og deretter importere fra kortet.

Leave a Comment