Hvilket garn til pledd?

Bomullsgarn. Bomullsgarn er en superallsidig garntype, som man kan bruke til svært mange forskjellige hekle- og strikkeprosjekter. Bomullsgarn er nemlig svært mykt, noe som gjør det behagelig å ha tett inntil huden. Derfor er bomullsgarnet altså perfekt til å lage et mykt koseteppe av.

Hvor mange masker legges opp til pledd?

Strikk et varmende pledd
 1. Legg opp 60 masker på pinner (15 mm).
 2. Strikk rettstrikking til teppet er så langt som du ønsker.
 3. Teppet vårt er 90 x 120 cm og laget av 10 garnnøster..

Hvordan bytte garn i oppskrift?

Bytte garn i en oppskrift
 1. Se hvor mange nøster du trenger av det originale garnet, samt hvor mange løpemeter det originale garnet har per nøste.
 2. Se hvor mange løpeeter det er på garnet du vil bytte til, feks 100 m per nøste.
 3. Rund av svaret du får oppover, og du får svaret på hvor mange nøster som trengs. (
LES OGSÅ  Hvor lenge holder melisglasur seg?

Hvilket garn til pledd? – Related Questions

Hvordan regne om til annet garn?

Her er formelen vi bruker: Strikkefastheten for garnet du vil bruke, dividert med strikkefastheten for garnet i oppskriften x (multiplisert med) antall masker som er oppgitt i oppskriften = det antall masker du må legge opp. Et eksempel: Strikkefastheten for garnet du vil bruke = 22 m på 10 cm.

Hvor mange masker er 60 cm?

60 cm (men du må måle etter det garnet du bruker) 20 masker = 60 cm.

Hvordan bytte garn i strikking?

Knyt den nye tråden i den gamle tråden, men ikke knyte den fast med en knute, men med en løkke. Stram løkken og skyv den helt ned til strikketøyet. Fortsett nå å strikke med den nye tråden, strikk noen omganger og deretter dra i løkken slik at den løses opp. Da vil du få en fin overgang der det byttes tråd.

Hvordan begynne å strikke med ny farge?

Når du strikker med flere farger, eller når du skal bytte fra en farge til en annen, kan du strikke enden med når du fortsetter med den nye fargen. Når du begynner med den nye fargen så sørg for å vri den løse enden rundt den tidligere fargen for å unngå at det blir hull.

Hva gjør man hvis strikkefastheten ikke stemmer?

Hvad gjør jeg hvis strikkefastheten ikke passer?
 1. Hvis du har for få masker: Gå en pinnestørrelse ned, så fylder maskene nemlig mindre på 10×10 cm.
 2. Hvis du har for mange masker: Gå en pinnestørrelse opp, så fylder maskene mer på 10×10 cm (du kan også bruge en følgetråd så garnet blir tykkere).

Hvordan bli forhandler av Drops garn?

 1. At du er entusiastisk over DROPS som varemerke og våre salgsaktiviteter.
 2. At du ser mulighetene i DROPS‘ måte å jobbe på
 3. At du setter kunden først, respekterer maxprisene og er villig til å hjelpe kunden om de har spørsmål om DROPS-oppskrifter.

Hvor får man kjøpt billig garn?

Billiggarn får man som oftes kjøpt på butikker som Nille, Europris, Sparkjøp, Rusta, Coop og ellers butikker som er en del av “BilligKjede” butikker. (Drops Garn har også betegnelsen billiggarn) Det å shoppe garn samme sted som du kjøper melk og brød blir helt feil for veldig mange.

Kan Drops AIR vaskes i maskin?

Generelt fraråder vi bruk av vaskemaskin, med mindre garnet er superwashbehandlet.

Hvilket land kommer Drops garn fra?

Ull fra merinosauen anses som den flotteste ullen, som er myk og pent krøllet. All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing. Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg.

Hva er forskjellen på alpakka og mohair?

Alpakkgarn kommer fra alpakkaen og er sterkere enn mohair og saueull, glatt som silke og mykere enn bomull. Alpakkaullen er en ull som, om den er høy kvalitet, ikke klør og har utrolig bra isoleringsegenskaper.

Hvilket garn kan erstatte lett lopi?

Garntypene Varde og Vidde fra Hillesvåg kan erstatte Lettlopi. De har tilsvarende strikkefasthet og de to kan også kombineres for et enda videre fargespekter. Dobbel tråd Plötulopi kan også erstatte Lettlopi.

Hvilket garn er best til lue?

Hvilket garn er best til luer?
 • Ullgarn. Ullgarn er helt sikkert en av de garntypene som egner seg perfekt til å bli brukt til å hekle eller strikke en lue av.
 • Mohairgarn. Mohairgarn er veldig mykt, og derfor er det altså perfekt hvis du ønsker å lage en flott og lekker lue.
 • Bomullsgarn.
 • Alpakkagarn.

Hvordan få Alafosslopi mykt?

Bløtlegg plagget i såpevannt i ca 10 minutter. Vær forsiktig med hardhendt behandlig, vask plagget forsiktig. Skyll i lunkent vann til vannet er klart.

Hvilket garn nupper minst?

Fiberen rulles rundt og blir til en liten kule eller nupp. Nuppen dannes fortere ved korte fibre enn av lange fibre, derfor er merino ull den ulltypen som nupper minst nettopp fordi Merino sauen har veldig lange fibre/hår.

Hvilket garn klør ikke?

Bambusgarn, melkegarn, silkegarn, viskose garn og akrylgarn er alle allment kjent for å være garntyper som ikke klør.

Leave a Comment