Hvilken tid på dagen kommer posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvilke dager kommer PostNord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Hvilken tid på dagen kommer posten? – Related Questions

Hvem er raskest av PostNord og Posten?

Skal man ha levering på døren så kan fort postnord bruke en uke ekstra. Når det kommer til levering i butikk, og alt går på skinner, er de like rask i østlandsområdet. Lengre nord du kommer, raskere blir posten på å levere.

Hvor sent kjører PostNord?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid.

Når kommer PostNord til butikk?

Følg pakkens reise på myPostNord. I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Hvor mange dager tar helt hjem?

helthjem er Norges fremste på levering til postkasse og dørmatte. Vår styrke er ekspresslevering, og vi er det eneste logistikkselskapet som leverer hver dag, før frokost – også i helgene.

Er det mulig å hente pakke på terminal PostNord?

Du kan hente din MyPack Collect på alle våre terminaler, dersom den er bestilt dit.

Hvordan spore pakke med sporingsnummer?

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du i dag 14 dager eller 3 uker hentefrist.

Hvor lang tid tar det å sende en pakke i Norge?

Norgespakke™ 0–35 kg er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 10 000 kroner. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende.

Er Posten og Bring det samme?

Bring er i Norge den delen av Post-konsernet som betjener bedriftskundene og de deler av driften som retter seg mot bedriftskunder profileres derfor i grønne farger og ikke i den røde fargen som Posten benytter og som i all hovedsak skal profileres mot privatkunder. Selskapet eies av Posten Norge.

Hva skjer hvis man ikke er hjemme når Posten kommer?

Når du mottar SMS fra Posten med forventet leveringsdag kan du velge om vi skal sette igjen pakken dersom du ikke er hjemme. Du kan også legge igjen en kort melding til sjåføren om du ønsker at pakken skal settes på et bestemt sted i nærheten av din dør.

Hvem eier Posten?

Nærings- og fiskeridepartementet
Posten Norge / Moderorganisasjon

Nærings- og fiskeridepartementet er et norsk departement som ble opprettet 1. januar 2014.
Departementet består av de tidligere Nærings- og handelsdepartementet og Fiskeri- og kystdepartementet, med unntak av kyst- og miljø­avdelingen og deler av avdelingen for forskning, styring og administrasjon.

Wikipedia

Hvem driver Posten?

Posten Norge AS er et statlig heleid aksjeselskap, og er morselskapet i Posten Norge-konsernet. Eierskapet forvaltes av Nærings- og fiskeridepartementet, mens regulering av postsektoren er tillagt Samferdselsdepartementet.

Hva betyr Posten?

Post brukes til dels synonymt med postvesen, eller konkret om et sted hvor brev, pakker eller lignende hentes eller sendes fra, jamfør brevpost, luftpost, pakkepost.

Hvor mange ansatte i Bring?

Vi har over 12 500 dyktige medarbeidere, og møter markedet med de to merkevarene Posten og Bring.

Hvordan kan jeg kontakte Posten?

Det kan tas Posten kontakt via ring til sentralbord på + 47 23149000 med åpningstider Mandag-Fredag fra kl 9 på morgen til kl 16 norsk tid. Chat er tilgjengelig på Posten nett hjemmeside fra Mandag til Fredag, kl 8 på morgen til kl 5 i kveld, norsk tid.

Hva gjør man når pakken blir borte i Posten?

I utgangspunktet må Posten erstatte dette tapet. Posten har ansvaret for pakken fram til den er utlevert til mottakeren. Hvis pakken forsvinner underveis pga feil som de har gjort, så sier Postloven §28 at de må betale erstatning.

Leave a Comment