Hvem vant EM finale 2021?

Italia vant finalen mot England på Wembley etter at kampen gikk til straffekonkurranse.

Hvem vant bronsefinalen i fotball EM 2021?

Da vant Tsjekkoslovakia mot Italia i den siste bronsefinalen som er spilt i et EM. Den kampen avsluttet 20 år med bronsefinaler i det europeiske mesterskapet, og siden har ikke Uefa kåret en bronsevinner i EM. Hva er grunnen?

Når er finalen i fotball EM 2021?

Sluttspillet i EM i fotball 2021 er den andre og siste delen av fotballEM 2021. De første kvartfinalene spilles 26. juni og finalen spilles på Wembley Stadium i London 11. juli 2021.

Når spilles EM finalen 2022?

– eller 27. juli. Finalen på Wembley er 31. juli klokken 17.00 og sendes på NRK1.

Når går EM finalen i fotball?

21.00 i Milton Keynes og sendes på TV2 og TV2 Play. Finalen spilles på Wembley søndag 31. juli kl. 18.00 og sendes på NRK1 og NRK TV..

Når er fotballkampen ferdig?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Hvor spilles finalen i fotball EM?

EM for menn skulle ha vært spilt i 2020, men ble utsatt til juni og juli 2021 grunnet korona-pandemien. Kampene i gruppespillet ble spilt i elleve forskjellige byer i elleve europeiske land. Finalen ble spilt på Wembley stadion 11. juli, der det sto 1–1 etter ekstraomganger, og Italia slo England 3–2 på straffespark.

Hvem viser fotball EM 2022?

FotballEM 2022 spilles i England mellom 6. og 31. juli. Kampene vises på TV 2 og NRK sine kanaler.

Når spiller Norge Sverige?

NorgeSverige – 12.06.2022 18.00 – Norges Fotballforbund.

Hvordan se fotball-EM gratis?

Folkearrangementer bør være gratis, og heldigvis er det slik at mange av årets EM-kamper vises på NRK og TV2 som mange har tilgang til. Øvrige kamper vises på Canal 9, svensk TV4 og svensk SVT1 og SVT2.

Er Norge videre i EM?

Norge fikk en tidlig EM-exit, men det er likevel mange kamper å glede seg til de neste par ukene. Her får du full oversikt over fotball-EM 2022 – hvilke kamper du må få med deg og hvor de vises. STJERNER: Dette er noen av profilene og nasjonene som vil prege EM i England.

Hvor spilles EM fotball 2022?

De to beste lagene fra hver gruppe går deretter videre til EM-sluttspillet. Søndag 31. juli avgjøres den store finalen på Wembley Arena i London.

Hvor spilles Norge Sverige?

Fra Ullevaal Stadion og returoppgjøret mellom Norge og Sverige i gruppe 4 i UEFA Nations League.

Hvem scoret for Norge mot Sverige?

Oppgjøret på Friends Arena endte 1-1, mens kampen på Ullevaal endte med 3-3 etter en thrilleravslutning. Stefan Johansen scoret Norges mål da oppgjøret i Stockholm for tre år siden endte 1-1. Emil Forsberg scoret for svenskene. Janne Andersson gjør for øvrig flere endringer på laget etter seieren over Slovenia.

Har Norge slått Sverige i fotball?

Norge spiller søndag nabooppgjør mot Sverige for 10. gang på 2000-tallet. Bare ett av de ni foregående er tapt, men forrige seier kom helt tilbake i 2005. Da ble det 3-2 på Råsunda, den legendariske arenaen der Pelé ble verdensmester i 1958 og Hege Riise i 1995.

Kan Norge bli med i VM?

Dermed kan Norge fortsatt ende på enten 1. -plass (kvalifisert til VM), 2. -plass (playoff i mars 2022) eller 3. -plass (utslått) i gruppe G når én kamp gjenstår.