Hvem ringer fra 66101823?

Svært mange nordmenn blir i disse dager oppringt fra nummeret 66101823, og mange irriterer seg over disse gjentatte oppringningene. Telefonnummeret 66101823 tilhører selskapet Windmill, et såkalt callsenter med kontorer i Jessheim og Kristiansand. I følge firmaets egne hjemmesider er de et “ledende callsenter innenfor humanitær sektor”.

Det er ingen tvil om at folk flest irriterer seg grønn over dette selskapets oppringninger, da 86 % har stemt på nummeret som dårlig hos 180.no. Rundt 30 000 nordmenn har søkt etter hvem som eier dette nummeret, noe som sier noe om hvor mye de ringer rundt.

Et annet godt eksempel på hvor frustrerte nordmenn er over dette firmaet kan ses på Gulesider. Her er Windmill vurdert av 50 brukere, og alle har gitt firmaet 1 av 5 stjerner!

Hvem ringer 75403261?

Det er ikke bare 66101823 som tilhører Windmill. Flere nordmenn har også rapportert å blitt oppringt fra nummeret 75403261, som også tilhører callsenteret Windmill.

For å finne hvem som eier et telefonnummer gjør du følgende:
  1. Søk opp nummeret på opplysningsdatabaser som 1881.no, gulesider.no eller 180.no.
  2. Skriv inn telefonnummeret på Google og foreta et søk.
  3. Skriv inn telefonnummeret på Vipps og se om du får noen treff.
  4. Gå til Telefonterror.co.no og se om du får noen treff på nummeret.
  5. Prøv å søk opp nummeret i søkefeltet på Facebook.
 
 

Er det mulig å finne ut skjult nummer?

Hvis du har opplev å bli oppringt av et skjult nummer, men ikke har rukket å svare kan det være irriterende å ikke vite hvem som har ringt. Dessverre er det heller ikke mulig å finne ut av hvem som har ringt med det skjulte nummeret. Du har dermed ingen mulighet til å ringe nummeret tilbake.

Blir ringt av mange nummer?

Hvis du har opplevd å bli oppringt av ukjente utenlandske telefonnummer kan det fort være svindelformen kalt “wangiri”. Det betyr rett og slett “ett ring og legg på” på japansk. Svindlerne håper du skal ringe tilbake, ettersom numrene de ringer fra er ekstremt dyre å ringe til. De tjener derfor veldig mye hvis du ringer tilbake, så vær svært forsiktig med ikke å gjøre det.

Hvordan bli kvitt telefonterror?

Hvis du opplever å bli terrorisert på telefonnummeret ditt anbefales du å kontakte operatøren din. De kan hjelpe deg med å sperre anropene fra numrene som plager deg. Det finnes også egne apper som kan gjøre dette for deg helt gratis. 

 

 
 

Leave a Comment