Hvem har Vinni barn med?

45-åringen bor store deler av året på den indonesiske øya Bali, sammen med ekskona Tone Oraini Selfors og deres sønn Leonel (13).

Har Vinnie kjæreste?

I to år nå har Bali vært arnestedet til Vinni og Tone Oraini Selfors (35) og deres sønn, Leonel (8). De kom til paradisøya som ektefolk, skilte seg og ble sammen igjen. Nå er de nok en gang kun gode venner, men likevel sammensveiset.

Hvor er Tone Oraini Selfors fra?

Tromsøjenta Tone Oraini Selfors startet for ett år siden samarbeidet med turarrangøren Samadhi-opplevelser. Her har 34-åringen ansvaret for både mat og surfing for dem som ønsker en annerledes ferieopplevelse i Østen.

Hva er det ekte navnet til Vinni?

Øyvind Sauvik (født 3. februar 1976 i Arendal) er en norsk musiker og er den ene halvdelen av hiphop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. Sauvik er kjent under artistnavnene Vincent Vagabond og vinni.

Hvem har Vinni barn med? – Related Questions

Hvor er Vinni fra?

Norsk
Øyvind Sauvik / Nasjonalitet

Når er Vinni født?

3. februar 1976 (alder 46 år), Arendal
Øyvind Sauvik / Født

Hvor vokste Vinni opp?

Øyvind «Vinni» Sauvik vokste opp i Tanzania sammen med to søstre og to ressurssterke foreldre. Vinnis mamma, Ingunn Klepsvik, er ambassadør i Tanzania. I «God kveld Norge spesial: Vinni», som ble sendt på TV 2 lørdag, fortalte hun åpenhjertig om rappersønnen.

Hvor mange år er Vinni?

46 år (3. februar 1976)
Øyvind Sauvik / Alder

Skal vi danse Vinnie?

Øyvind «Vinni» Sauvik tok fjerdeplassen i Skal vi danse: – Har vært en reise. FORNEBU (TV 2): 45-åringen røk ut etter kveldens grøsselige kvartfinale. 30. okt 2021 21:51 Sist oppdatert 31.10.2021 .

Hvor gammel er Rikke i Skal vi danse?

Livet til Rikke tok en annen retning: – Ikke hatt muligheten til å gå helhjertet inn i dansen. Rikke Lund (26) hadde aldri sett for seg at hun skulle bli en av “Skal vi danse” sine proffdansere. I år er hun og partner Cengiz Al favoritter til å vinne.

Hvem er Helene spilling?

Helene Spilling har danset halve livet og hittil har 24-åringen fra Gjerdrum 23 NM-medaljer, hvorav 17 av dem er gull. Hun er regjerende norgesmester og har vært norgesmester åtte år på rad i standarddans, samt har hun representert Norge i både EM og VM og kommet seg til kvartfinale.

Skal vi danse Fillip?

Proffdanser Philip Raabe (22) har i flere sesonger overrasket og imponert på parketten i «Skal vi danse» på TV 2. Han har danset med både Birgit Skarstein (33) og Maren Lundby (27). I den nye «all stars»-sesongen av «Skal vi danse», som har premiere 27. august, danser Raabe med Victor Sotberg (31).

Hvem skal være med i Skal vi danse 2022?

Parene
Deltakere Kjent som Status
Cengiz Al Skuespiller Skal vi danse-finalist, sesong 13
Jørgine Massa Vasstrand Influenser og personlig trener Skal vi danse-finalist, sesong 15
Nathan «Nate» Kahungu Programleder og realitydeltaker Skal vi danse-finalist, sesong 16
Katrine Moholt Programleder Skal vi danse-vinner, sesong 1 Ute

Skal vi danse dommer Egor?

Egor Filipenko er en norsk danser best kjent for å ha deltatt i Skal vi danse. Høsten 2012 vant han med partneren Hanne Sørvaag, og høsten 2014 vant han sammen med partneren Agnete Kristin Johnsen. Han var dommer i Skal vi danse fra sesong 11 i 2015 til sesong 16 i 2020.

Hvem røk først ut av Skal vi danse 2022?

aug 2022 22:14 Sist oppdatert 28.08.2022 . I årets sesong av Skal vi danse har 13 tidligere stjernedeltakere vendt tilbake til dansegulvet og skal nå konkurrere mot hverandre. Etter en kveld full av spektakulære danser var det Triana Iglesias som måtte forlate dansekonkurransen.

Leave a Comment