Hva skjedde med Isak og Sophie Elise?

Influenseren hinter om at det er slutt med realitykollegaen. Romanseryktene rundt Sophie Elise Isachsen (27) har svirret i månedsvis etter at hun tidligere i år ble koblet til Isak Dreyer (28). Nå ser det derimot ut til at forholdet mellom de to er over.

Hadde Sophie Elise kjæreste?

Sophie Elise Isachsen (27) er «gressenke» i tre måneder og sier i ny podkast hun og Isak Dreyer (28) vil vente til han er hjemme igjen med å bestemme om de er et par eller ikke. Men de er «som kjærester», opplyser Sophie Elise i podkasten til «Janka og Marte» fredag.

Har Sophie Elise og Isak slått opp?

Etter at Isachsen kom hjem fra innspillingen, ble det raskt kjent at det var slutt mellom dem. – Man vet aldri hva som skjer i noens forhold, og det siste halve året vi var sammen, skjedde det mye. De fleste vet hvordan det er – det ble nesten slutt, så ble vi sammen og så nesten slutt igjen.

Hvor mye tjener Sofie Elise?

Millionutbytte i fjor

Resultatet før skatt var på i overkant av fem millioner, én million mindre enn året før. Men, i tillegg til å ta ut lønn til to årsverk på rundt én million, tok Sophie Elise i fjor ut et ekstra utbytte på 2,5 millioner kroner.

Hva skjedde med Isak og Sophie Elise? – Related Questions

Hvilken Influencer i Norge tjener mest?

Ligningstallene for 2020 er klare. De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner.

Hvor mange tjener over 1 5 million i Norge?

5695 nordmenn hadde i 2019 en bruttoinntekt på 5 millioner eller mer. Av disse var 86 prosent menn. 1 av 10 tjener mellom 700.000 og 1 million, og bare 6 av 100 har en inntekt over én million.

Hvor mye tjener Isabel Raad?

Isabel Raad AS hadde inntekter på 6,6 millioner kroner i 2021, viser årsregnskapet. Det er det høyeste siden selskapet startet i 2016. Omsetningen økte med rundt 1,7 millioner i fjor, fra inntekter på 4,9 millioner kroner i 2020. Bloggerens selskap endte også med et større overskudd enn noen gang tidligere.

Hvor er Sophie Elise født?

Sofie Steen Isachsen
Sophie Elise / Fullt navn

Har Sophie Elise operert puppene igjen?

Det er bare et drøyt halvår siden blogger Sophie Elise Isachsen (24) fjernet silikonet hun hadde i brystene. Men det skulle ikke vare lenge. Nå har hun utført et nytt inngrep, og lagt inn nye silikonproteser. Bloggeren fikk nylig spørsmål på bloggen sin om hun hadde lagt inn nye silikonimplantater i brystene.

Hvilken sykdom har Sofie Elise?

Ønsket ikke stå i en kjip situasjon

Jeg har en sykdom som gjør at hendene alltid skjelver, og rister. Alt finarbeid er ekstremt vanskelig, og ikke minst vondt, forklarer Isachsen i onsdagens episoden. 27-åringen lider nemlig av essensiell tremor – en ufrivillig, rytmisk skjelvingen i hendene.

Har Sofie Elise søsken?

Frida Marie Isachsen
Sophie Elise / Søsken

Hvorfor slutt mellom Sophie og Kasper?

Isachsen har vært noe ordknapp om selve bruddet, og har bare delt det hun har følt for å dele. – Vi er ikke sammen, det er ingenting mellom oss lenger, vi har flyttet fra hverandre […] Jeg skal starte på nytt med en ny leilighet.

Hadde Sophie kjæreste på Farmen?

Brudd etter «Farmen»

Da Isachsen kom hjem fra innspillingen i sommer, ble det raskt kjent at det var slutt mellom henne og kjæresten gjennom fem år, Kasper Kristoffersen (27).

Hva er hele navnet til Sophie Elise?

Sofie Steen Isachsen
Sophie Elise / Fullt navn

Hvilken dialekt har Sophie Elise?

Sophie Elise Isachsen lar kameraene følge seg nok en gang.

– I fjor handlet det mye om at jeg hadde det tungt. Denne gangen blir det mer glam og mer drama, ytrer hun med den særegne og nå også svært kjente Harstad-dialekten.

Leave a Comment