Hvem betaler i Tid for hage?

Felleskjøpet er stolt sponsor av Tid for Hage. Hver søndag kl 20.00 fra 27. mars til 22. mai kan du se programmene direkte på TV2 eller på TV2 Play når som helst.

Hvor kan jeg se Tid for hage?

Tid for hage | TV 2 Play.

Hvorfor er ikke Andreas med i Tid for hjem?

– Det er et veldig enkelt svar. Vi har hatt tett produksjonsplan til tider og Andreas trenger to uker mellom hver produksjon for at han også skal ha tid til å drive sitt eget firma. Så da er det slik at om det bare er en uke mellom produksjonene, må vi ha vikar for Andreas i de prosjektene, uttaler hun, ifølge TV 2.

Hvem betaler i Tid for hage? – Related Questions

Hvem betaler for oppussingen i Tid for hjem?

– Deltakerne betaler selv for møbler og materialer. Vi stiller kun med arbeidskraft og vår ekspertise, fortsetter hun og legger til at deltakerne setter opp et budsjett som hun må forholde seg til. – I 99 prosent av tilfellene, så kommer deltakerne hjem til en positiv overraskelse, runder Bergesen av.

Hva heter Einar i Tid for hjem?

Maler og altmuligmann Einar Nilsson i Tid for hjem har en forkjærlighet for gamle hus og bygger sin egen «mancave» når han ikke pusser opp for andre på TV2. Dette var blant de mest leste sakene på bygg.no i 2021.

Hvem er Kjersti Bergesen gift med?

Kjersti bor i Bergen sammen med samboeren Stein Fossheim og deres to barn, Ida Kristine på 23 og Petter på 21.

Hvor gammel er Kjersti Bergesen?

60 år (21. juli 1962)
Kjersti Bergesen / Alder

Hvem er programleder i Tid for hjem?

Programleder Kjersti Bergesen, får sammen med teamet sitt av håndverkere og designere frie tøyler til å pusse opp rom i norske hjem.

Hvem leder Tid for hjem?

Gjennom 13 år har “Tid For hjem” pusset opp rom og hager i norske hjem. Programleder Kjersti Bergesen har sammen med teamet sitt av håndverkere og designere malt, pusset, slipt, revet, snekret og hamret seg gjennom eleve sesonger av oppussingsprogrammet.

Hvor er hjem spilt inn?

Hovedrollene ble spilt av Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse og Kaia Varjord. Serien gikk på søndagskvelder. Den ble innspilt i Vestfossen, i Oslo og på en gård i Ytre Enebakk. Den var en av NRKs storsatsinger i 2012 og hadde et produksjonsbudsjett på 68 millioner kr.

Hvor gammel er Einar fra Tid for hjem?

Einar Nilsson (54) er blitt hele Norges favoritt-håndverker gjennom TV2s «Tid for hjem». I fjor vant han «Skal vi danse» med proffdanser Anette Stokke. Hjemme er han samboer med Line.

Hvem blir programleder i sommerhytta?

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil. Innspillingen av neste sesong av Sommerhytta er allerede godt i gang.

Hvor er årets sommerhytte 2022?

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV2, har vi fulgt fire unge par, som har konkurrert om å vinne sin egen Sommerhytte på Nes Strandhager på Romerike. Den spennende kampen om gullhammerne har vært jevnere enn noensinne.

Hvem vinner Sommerhytta 2022 rykter?

Det ble til slutt Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30) fra Oslo som endte opp med flest gullhammere, og som dermed vant Sommerhytta 2022. Nå venter parets første Nes-sommer.

Hvem leder Sommerhytta 2022?

mai 2022 06:58 Sist oppdatert 12.05.2022 . I seks sesonger har Guri Solberg (45) ledet Sommerhytta med stødig hånd. Neste sesong blir derimot ledet av en annen TV 2-profil. Cathrine Fossum (44) tar nemlig over som Sommerhytta-programleder.

Hvem er Cathrine Fossum gift med?

Anders Hovdan
Cathrine Fossum / Ektefelle (g. 2011)

Hva skjedde med Lise og Lars Sommerhytta?

I hyttene er arbeidet godt i gang, men i onsdagens episode tar uken en trist vending for ett av parene. Lise Sakariassen (28) og Lars Jørgensen (28) måtte nemlig forlate Sommerhytta på grunn av et dødsfall i nær familie. De dro derfor hjem for å være med sine nærmeste.

Leave a Comment