Hva tjener iskrigerne?

Hvorfor sluttet Jan Tore Kjær?

06. mai 2022 17:11 Sist oppdatert 06.05.2022 . Jan Tore Kjær og Rune Syversen ble av Klanen beskyldt for kuppforsøk av Vålerenga Ishockey Elite. Dager senere var begge to ferdige i klubben.

Hva jobber Jan Tore Kjær med?

Jan Tore Kjær (født 21. november 1968) er en norsk idrettsleder og tidligere ishockeyspiller, mest kjent for sine 18 år som direktør i Vålerenga Ishockey.

År Program Rolle
2014–2017 Iskrigerne (TV 2) Seg selv
2019 Skal vi danse (TV 2) Seg selv
2020 Lystløgner (TV 2) Seg selv
2021 Fangene på fortet (TV3) Seg selv

1 more row

Hvor mye får man betalt i Skal vi danse?

Så mye tjener deltakerne i Skal vi danse

Det betyr at hver deltaker tjener kroner 10. 000 i uken.

Hva tjener iskrigerne? – Related Questions

Hvem er Rikke Lund?

Rikke Lund (25) er inne i sin tredje sesong av «Skal vi danse», og i år svinger hun seg med tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (48). Rikke høster mye skryt for danseferdighetene og hva hun får frem i sine dansepartnere, og har kommet langt i alle sesongene hun har deltatt i.

Hvor gammel er Ewa trela?

Ni år senere gjør han comeback sammen med partner Ewa Trela (43).

Har Helene fra Skal vi danse kjæreste?

Den ferske «Senkveld»-programlederen Helene Olafsen (28) bekrefter nå at hun har fått seg kjæreste. Ifølge Se og Hør er det Olafsens dansepartner fra fjorårssesongen av «Skal vi danse», Jørgen Nilsen (28), som har kapret den tidligere snøbrettkjøreren.

Hvor gammel er Helene spilling?

«Skal vi danse»-proffdanseren Helene Spilling (25) realiserte en drøm da hun i fjor startet sitt eget dansestudio, The Zone Dance, der hun selv har tilbrakt en rekke dansetimer.

Skal vi danse Santino kjæreste?

Santino gikk ikke helt til topps i konkurransen, men nå har han vunnet hjertet til Evelina Moholt (20), datteren til «Skal vi danse?»-programleder Katrine Moholt (50). Til TV 2 forteller han at Santino at de ble kjent under innspillingen av programmet, men at at forholdet er ganske ferskt.

Er Evelina og Santino sammen?

Det var i 2020 det ble kjent at den italienske proffdanseren Santino Mienna (28) hadde vunnet hjertet til Evelina Moholt (22). SVIGERSØNN: Katrines datter Evelina (22) har funnet lykken med den italienske proffdanseren Santino Mirenna.

Hvem er datteren til Katrine Moholt?

Evelina Moholt
Katrine Moholt / Datter

Skal vi danse skulder?

Santino Mirenna (28) har fått skulderen ut av ledd. Dansepartneren til Jørgine Massa Vasstrand (33) har gått på en smell igjen, melder TV 2.no. Under søndagens dansetrening fikk han skulderen ut av ledd. Det samme skjedde i 2019, på direkten, mens han dansen med «Emilie Nereng (26).

Hvor er Santino Mirenna fra?

Santino Mirenna, 28 år gammel og kommer fra Italia – født i en liten by på Sicilia, og vokste opp i Niscemi og bodde der til han var 20 år. Santino begynte å danse i en alder av 38 år på danseskolen “Dance 2000”.

Hvor er Santino fra?

For seks år siden dro Santino Mirenna (26) fra Sicilia i Italia for å prøve lykken som danser i Bergen. I fjor deltok han for første gang som en av proffdanserne i Skal vi danse, og fikk mye oppmerksomhet da han danset med skulderen ute av ledd.

Hvem danser Jørgine med?

Lars Henriksen blir erstatter

– Denne uken danser Jørgine moderne dans. Lars Henriksen er en dyktig jazz-og moderne danser, og han er dermed en ypperlig vikar mens Santino blir bedre i skulderen, forteller pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

Skal vi danse programleder?

Artikkelstart
Sesong Programledere Vinnere
2017 Katrine Moholt og Anders Hoff Helene Olafsen med Jørgen Nilsen
2018 Katrine Moholt og Anders Hoff Einar Nilsson og Anette Stokke
2019 Katrine Moholt og Anders Hoff Aleksander Heltland og Nadya Khamitskaya
2020 Katrine Moholt og Anders Hoff Andreas Wahl og Mai Mentzoni

Hvor gammel er Tarjei i Skal vi danse?

Da Martine Lunde (26) røk ut av «Skal vi danse: All stars» for to uker siden var det ikke bare hennes reise som var over. Også dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog (23), røk ut av konkurransen og måtte takke for seg. Men Svalastogs fravær fra konkurransen ble kortvarig.

Hvor mange ganger har Nadya vunnet Skal vi danse?

Nadya Khamitskaya Andersen er for mange godt kjent fra “Skal vi danse“, der hun har vunnet hele fire ganger. Nadya har tidligere vært aktiv danser i Norges Danseforbund med fantastiske resultater i inn- og utland.

Hvem skal lede Skal vi danse 2022?

BJØRVIKA (TV 2): I den nye og stjernepakkede sesongen vender Helene Olafsen tilbake til Skal vi danse. 09. aug 2022 11:07 Sist oppdatert 26.08.2022 .

Når var Helene med i Skal vi danse?

Også Helene Olafsen (32) blir å se på TV-skjermen til høsten, men denne gang som programleder sammen med Anders Hoff. Det var i 2017 Olafsen vant «Skal vi danse» sammen med det som i senere tid skulle bli mannen i hennes liv, Jørgen Nilsen (32).

Leave a Comment