Hva er den beste Skumkanonen?

Vinnere av vår test av skumkanon
# Produkt
1 MTM PF-22 Grå SkumkanonBest i test!
2 ST-73 fra R+M Suttner – En solid profesjonell modell i litt høyere prisklasse
3 MTM Hydro Skumkanon – Utmerket bildekvalitet
4 Turtle Wax Snow Foam Cannon – Universal skumkanon fra kjente Turtle Wax

1 more row

Hvordan blande såpe i skumkanon?

du skal blande ut såpen i beholderen. Som en tommelfinger regel, sier vi ofte at du skal blande ca. 3-5 cm i din skumkanon. Dette passer til de fleste såper og de fleste skumkanoner, og gir ofte en meget god vaskeopplevelse.

Hvordan få tykt skum?

Ved å tilsette luft i såpen, som en skumkanon gjør, får du dermed dette tykke skummet som “klamrer” seg til underlaget. Uansett om det er vertikalt, opp ned eller de horisontale flatene, så henger såpen fast og får den tiden det trenger til å virke.

Hva er den beste Skumkanonen? – Related Questions

Hvorfor skummer såpe?

Såpen fungerer som en emulgator som gjør at man kan få ikke-løsbare væsker til å blande seg. De danner en emulsjon, det vil si at den ene væsken er fordelt som mikroskopiske dråper i den andre. Når vi såper oss inn blir fettet og skitten en del av denne emulsjonen og lar seg lett skylle bort med vann.

Hvordan vaske bilen med skum?

Spray på skummet, la det virke og skyll av med mye vann. Gjenta neste gang bilen er skitten. Har ikke bilen fått en vedlikeholdsvask på lenge, eller om den er skikkelig skitten, kan man håndvaske “litt nå og da”. Best effekt og resultat får man om man skumvasker med en foam lance (skumkanon) og høytrykkspyler.

Hvor ligger bilpleiekongen?

Bilpleiekongen har besøksadresse Borgeskogen 26, 3160 Stokke (Sandefjord, Vestfold og Telemark – tidl. Vestfold).

Kan man bruke zalo til å vaske bil?

Zalo er supert til å vaske fettete middagsasjetter med, men på billakk er det ikke smart. Zalo er nemlig rene avfettingsvæsken og den tar ikke bare knekken på skitt, men også all form for polish. Bilen blir ren og pen med en gang, men den vil fort bli matt og skjoldete.

Hvor mye tjener en Bilpleier?

Bilvaskere befinner seg på nedre del av lista, med 31.500 kroner i gjennomsnittlig månedslønn. Illustrasjonsfoto.

Skal man polere en ny bil?

Trenger man å polere en helt ny bil? Ja, til og med en ny bilpoleres. Forberedelsene til påføring av alle våre lakkbehandlinger inkluderer en dyp rengjøring og polering av bilens lakk. Denne prosessen fjerner også mindre riper som kan ha oppstått under transport og levering.

Er keramisk coating verdt det?

Keramisk Coating, er det verdt det? Bruk av keramisk coating er definitivt verdt din tid, krefter og penger. I minimum ett år beskytter du bilens eksteriør mot ytre påvirkninger, mens tilsvarende i voks varer 2-4 måneder.

Hva er forskjellen på polish og voks?

I motsetning til en voks, er polish et produkt som bruker slipemiddel for å fjerne et meget fint lag av klarlakken, for å jevne ut slik at du får en glatt overflate, som reflekterer lyset jevnt og gir en blank, skinnende lakk.

Kan avfetting skade lakken?

Avfetting som virker for lenge

Noen ganger er det nødvendig å bruke avfetting for å få bilen ren, spesielt om man skal få bort asfaltflekker eller insekter. Men om man lar den virke for lenge så kan den skade lakken. Spesielt i direkte sollys.

Hvor ofte bør du vaske bilen?

– Spyl bilen én gang i uken

Bruk gjerne midler for avfetting og fjerning av partikler i tillegg, anbefaler Gjensidiges mann. – I det minste bør du spyle bilen med lunkent vann en gang i uken – i garasjen hjemme hvis du har tilgang til det, i en vaskehall eller selvvaskeanlegg.

Leave a Comment