Har Marvin fra Jul i Svingen dødd?

Men mest kjend for folk flest blei han då han spelte rolla som Marvin i barne-TV-serien «Linus i Svingen» i 2004 og ikkje minst i den svært populære julekalender-serien «Jul i Svingen» i 2006. Falsk video. Skodespelaren Anders Mordal er ikkje død, slik det blir hevda i ein video på TikTok.

Hvor gammel er Anders Mordal?

59 år (3. mars 1963)
Anders Mordal / Alder

Hvem er hovedpersonen i Jul i Svingen?

Linus er hovedpersonen i serien «Linus i Svingen», og er også en av hovedrollene i julekalenderen «Jul i Svingen». Han er på sett og hvis lederen i den lille vennegjengen som sammen legger ut på nye eventyr og lek hver eneste dag. Linus bor sammen med pappa Marvin, mamma Agnetha og lillesøster Klara.

LES OGSÅ  Which is better Smart Life or Tuya?

Har Marvin fra Jul i Svingen dødd? – Related Questions

Hvor gammel er Fru Wold fra Jul i Svingen?

Bente Børsum
Født Bente Benedikte Børsum 21. juni 1934 (88 år) Oslo
Beskjeftigelse Skuespiller
Mor Lise Børsum
Nasjonalitet Norge

Hvor gammel er Akaya fra Jul i Svingen?

Da «Jul i Svingen» var adventskalender i 2006, hadde hun rollen som «Akaya». 25-åringen har flyttet fra Oslo til Porsgrunn, der hun er vernepleier-student. – Jeg trives veldig godt, jeg går tredje året, sier Yvonne Johnsrud.

Hvor er Linus i Svingen huset?

Flere av dem foregikk på Romerike. Julehandel-episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om spøkelseshuset foregikk i et forfallent hus på Farseggen i Skedsmo, og en gård på Leirsund er med i Svingen, dessuten spilles det fotball i de oransje og svarte Leirsund-draktene.

Hvor mange år er Linus i svingen?

Linus i Svingen
Prod.land Norge
Sendeår 2004
Sesonger 1
Episoder 6

Hva heter faren til Linus i svingen?

Serien handler om Linus (Jakob Borgen) på 7 år, en positiv fyr full av pågangsmot. Han bor på det lille stedet Svingen sammen med mamma Agnetha, pappa Marvin og lillesøster Klara.

Hvem spiller Victoria i Jul i Svingen?

Jul i Svingen, Erika Krohn som Victoria, Ina Svenningdal som Åsa, Sebastian Warholm som Nure, Yvonne Johnsrud som Akaya, Jacob Borgen som Linus.

Hvem er Klara Klegg?

Rollefiguren Klara, eller KlaraKlegg, er Linus sin lillesøster og vil gjerne være med på alt det de store barna finner på. Klara er spilt av Mia Daniels. Se og Hør har ikke lykkes å komme i kontakt med Mia.

Hvor er Amalies jul spilt inn?

Manuskriptet er skrevet av Gudny Hagen og regien er ved Torunn Calmeyer Ringen. Serien ble spilt på Madserud Gård mellom Skøyen og Frogner i Oslo. Dette var også opptakssted for barne-tv-serien Huset med det rare i.

Hvor er 16 spilt inn?

I hovedrollene er Mohammed Aden Ali som Abdi og Serhat Yildirim som kameraten Emrah. Opptakene er i hovedsak gjort i Groruddalen og området på og rundt Stovner.

Når kom Jul på Månetoppen ut?

Jul på Månetoppen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK, som ble vist på NRK i 2002. Idé og manus var ved Gudny Ingebjørg Hagen. Jul på Månetoppen var oppfølgeren til Jul i Blåfjell og Amalies jul. Den handlet i utgangspunktet om både blånissene og rødnissene.

Kommer Jul i Blåfjell tilbake?

Kommer mer av serien

Hagen sier det ikke er aktuelt å lage en ny sesong med «Jul i Blåfjell» i samarbeid med NRK, men røper at hun er i en prosess om å lage animasjon av serien sammen med filmselskapet 4 ½. De er fortsatt tidlig i prosessen, men hagen sier at konseptet passer til både film og serie.

Hvorfor kan man ikke se Jul på Månetoppen?

Jul på Månetoppen” ble sist sendt på tv i 2014. Etter dette stoppet NRK å sende serien fordi de mente at fortellermåten var utdatert og at den tekniske kvaliteten var for lav. Da folk fant ut at seriene ikke lenger skulle vises på tv i 2015 var veldig mange sinte og irriterte.

Hva blir julekalenderen i 2022?

Neste år blir det premiere på «Snøfall 2», et flunkende nytt juleeventyr med de kjente karakterene som veldig mange barn og voksne har blitt glade i, sier produsent i NRK, Hege Waagbø, til NRK Nyheter.

Kommer Snøfall 2 i år?

Den kjære julekalenderen ‘Snøfall‘ er tilbake med en sesong 2. Sommeren 2021 ble det kjent at julekalenderen Snøfall skulle få en sesong til! Den nye sesongen av Snøfall kommer til å bli sendt på tv i desember 2023. Snøfall er en julekalender for hele familien.

Leave a Comment