Skal vi danse kjæreste?

25. sep 2022 16:13 Sist oppdatert 25.09.2022 . Proffdanser Bjørn Wettre Holthe (41) avslører at han er blitt forlovet med samboer Odd Rune Halsteinslid (53).

Skal vi danse Philip alder?

Svenske Philip Raabe (22) har de siste årene blitt en populær proffdanser i Skal vi danse-sammenheng. Gjennom tre sesonger kan han se tilbake på en imponerende trio dansepartnere i TV-programmet; Nybakt VM-vinner Birgit Skarstein, skihopper Maren Lundby og senest TV 2-profil Victor Sotberg.

Hvem danset Victor med i Skal vi danse?

– Skikkelig imponert. Først ut på parketten var youtuber og programleder Victor Sotberg (31) og dansepartner Philip Raabe (22), som danset til en av favorittfilmene Victor hadde som barn: Aladdin. – Vi takler leke-Victor like godt som voksen-Victor, sa dommer Morten Hegseth om duoens slowfox.

Skal vi danse Fillip?

Proffdanser Philip Raabe (22) har i flere sesonger overrasket og imponert på parketten i «Skal vi danse» på TV 2. Han har danset med både Birgit Skarstein (33) og Maren Lundby (27). I den nye «all stars»-sesongen av «Skal vi danse», som har premiere 27. august, danser Raabe med Victor Sotberg (31).

LES OGSÅ  Hva er lurt å spise når man slanker seg?

Skal vi danse kjæreste? – Related Questions

Hvem er kjæresten til Santino?

Santino gikk ikke helt til topps i konkurransen, men nå har han vunnet hjertet til Evelina Moholt (20), datteren til «Skal vi danse?»-programleder Katrine Moholt (50). Til TV 2 forteller han at Santino at de ble kjent under innspillingen av programmet, men at at forholdet er ganske ferskt.

Hvem er Helene spilling?

Helene Spilling har danset halve livet og hittil har 24-åringen fra Gjerdrum 23 NM-medaljer, hvorav 17 av dem er gull. Hun er regjerende norgesmester og har vært norgesmester åtte år på rad i standarddans, samt har hun representert Norge i både EM og VM og kommet seg til kvartfinale.

Skal vi danse proffer?

De profesjonelle danserne og dansepartnerne deres
Profesjonell Sesong 1 Sesong 15
Aktuelle
Jørgen Nilsen N/A Jørgine Massa Vasstrand
Rikke Lund N/A Victor Sotberg
Santino Mirenna N/A Emilie Nereng

Når er Skal vi danse finale 2022?

oktober klokken 12.00. Finalesendingen av Skal vi danse: all stars er 12. november.

Skal vi danse deltagere 2022?

Parene
Deltakere Kjent som Status
Iselin Guttormsen Influenser og sexolog Skal vi dansedeltaker, sesong 17 Ute
Agnete Saba Artist Skal vi danse-vinner, sesong 10 Ute
Kari Traa Tidl. freestyleskjører og gründer Skal vi danse-finalist, sesong 7 Ute
Victor Sotberg Programleder og youtuber Skal vi danse-semifinalist, sesong 15 Ute

Skal vi danse Kleven?

Joakim Kleven (28) og Benjamin Jajakoddy (26) skrev historie i «Skal vi danse» som det første danseparet av samme kjønn. Paret overlevde kun i fire programmer før de ble stemt ut. Under kveldens «Skal vi danse»-finale gjorde danseparet et comeback på parketten, og det ble et gledelig syn for begge.

LES OGSÅ  Hva er best å spise for å miste fett?

Hvem måtte forlate Skal vi danse i går?

Både Katrine Moholt (49) og Kari Traa (48) måtte ta med seg sine partnere ut i danseduell. Etter å ha danset en andre gang var det til slutt Kari Traasom trakk det korteste strået lørdag og med det må forlate «Skal vi danse: All stars». – De fortjente nok å gå videre, jeg ser jo den.

Skal vi danse Vinnie?

Øyvind «Vinni» Sauvik tok fjerdeplassen i Skal vi danse: – Har vært en reise. FORNEBU (TV 2): 45-åringen røk ut etter kveldens grøsselige kvartfinale. 30. okt 2021 21:51 Sist oppdatert 31.10.2021 .

Hvem gikk ut av Skal vi danse på lørdag?

Eirik Søfteland røk ut etter duellen mot Iselin Guttormsen. De tre deltagerne som fikk færrest stemmer lørdag kveld var Iselin Guttormsen, Katrine Moholt og Eirik Søfteland. Men det ble Iselin og Eirik som måtte i duell.

Hvem røk først ut av Skal vi danse 2022?

aug 2022 22:14 Sist oppdatert 28.08.2022 . I årets sesong av Skal vi danse har 13 tidligere stjernedeltakere vendt tilbake til dansegulvet og skal nå konkurrere mot hverandre. Etter en kveld full av spektakulære danser var det Triana Iglesias som måtte forlate dansekonkurransen.

Skal vi danse resultater?

Resultater
Par Plass 8
Simon & Helene 1 25+19=44
Magnus & Ewa 2 23+19=42
Siri & Tarjei 3 26+23=49
Vinni & Rikke 4 24+19=43

Leave a Comment