Skal det komme sesong 3 av Hjem til jul?

Hjem til jul 3: I to sesonger har vi fått følge kjærlighets- og familielivet til Johanne, spilt av Ida Elise Broch, i serien Hjem til jul. Nå har Netflix bekreftet at det ikke blir en sesong 3.

Kommer det mer hjem til jul?

Netflix bekrefter at det ikke kommer en ny sesong.

Vi har vært mange som gjennom to sesonger har fulgt Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), sin kjærlighetsjakt i Netflix-suksessen «Hjem til jul». Mandag kveld bekrefter imidlertid Netflix overfor VG at det ikke kommer en ny sesong av den norske serien.

Hvor gammel er Johanne i Hjem til jul?

Serien handler om 30 år gamle Johanne (Ida Elise Broch), en singel sykepleier som deler leilighet med venninnen Jørgunn (Gabrielle Leithaug).

Hvem spiller Johanna?

Rollen som Johnny spilles av Nikolai I. K. Djupesland i første sesong, deretter av Michael Hansson. Johanna spilles av Maiken Kolle Riskild. Serien ble solgt og vist på TV i land som Sverige, Tyskland, Nederland og Bulgaria.

Hvem spiller Jonas i Hjem til jul?

En av de Johanne dater i førjulstiden er den yngre svensken Jonas. Han spilles av Felix Sandman (21), kjent fra den svenske Netflix-produksjonen Quicksand.

Hvem synger i Hjem til jul?

I hovedrollen finner vi Ida Elise Broch. Musikken i serien har fått en veldig sentral rolle og det har blitt skrevet flere nye låter til storsatsningen, blant annet fra Fay Wildhagen, SKAAR og Eva Weel Skram. Eva Weel Skram har de siste årene hatt stor suksess med sine norskspråklige låter.

Kor lenge er det til jul?

Når er det juleferie? Juleferien 2022 begynner i uke 51 de aller fleste steder. Siste skoledag før jul er rundt onsdag 21. desember på de fleste skoler.

Hvor lenge er jul?

Historikk. Kristi fødselsfest, julen, varer de fleste steder til 6. januar (trettende dag jul). I Norge, Sverige og Finland har jul tradisjonelt vært regnet til 13.

Kommer sesong 2 av grenseland?

Serie- og sesongpremierer i august 2022.

Hvor er Grenseland spilt inn?

– Serien heter «Grenseland» og skal spilles inn i Halden sentrum og områdene rundt, sier Håkon Briseid, daglig leder i Monster Scripted, til Halden Arbeiderblad. – Vi skal ikke bruke Halden som bynavn i serien. Handlingen skal skje i den fiktive byen Tista.

Kommer det en sesong 2 av Hjertestopper?

20. mai 2022 bekreftet Netflix at det ikke bare hadde de fornyet Heartstopper for en andre sesong, men de har også bekreftet det for en TREDJE sesong. Den grafiske romanforfatteren og illustratøren Alice Oseman vender tilbake som forfatter og skaper.

Hvorfor har Netflix fjernet serier?

Netflix kjøper lisenser til serier og filmer fra studier over hele verden. Selv om vi arbeider for å beholde titlene du vil se, forsvinner noen titler fra Netflix på grunn av lisensavtaler.

Når slippes serier på Netflix?

Originalserier og originalinnhold fra Netflix blir vanligvis globalt tilgjengelige kl. 00.00 (stillehavstid).

Kommer det frikjent sesong 3?

Serie- og sesongpremierer i august 2022.

Hvem drepte Karine?

Men aldri Lars. På fjellet før sluttscenene avsløres endelig dette, Lars innrømmer at Karines død var hans skyld, og Aksel tar Lars med seg for å dra til politiet.

Hvordan døde Helene frikjent?

Hovretten i Østersund har frikjent snøscootersjåføren som kjørte på trondheimsjenta Helene Wist Lund slik at hun døde i alpinanlegget i Åre i januar 1999. Dermed har hovretten gjort om dommen fra tingsretten.

Hvor gammel er GT i Rådebank?

Nå nærmer det seg premieren på siste sesong av seerfavoritten «Rådebank». Skuespillerene Maja Christiansen (25) og Odin Waage (26) forteller om noen følelsesladde innspillingsdager.

Hva gjør Odin Waage nå?

I 2021 spilte han også en av hovedrollene i sesong 2 av den Viaplay-sendte serien Wisting. I 2022 spiller han hovedrollen som kong Olav Haraldsson i Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. Waage er den yngste hovedrollen i spelets historie.

Leave a Comment