Når trekkes Joker på onsdag?

Joker har innleveringsfrist hver onsdag og lørdag kl. 18:00. Trekningen foretas senere samme kveld.

Hvor mye kan man vinne på Joker?

Hvor mye kan man vinne? Potten avhenger av hvor mange som spiller, men Joker er et populært spill slik at førstepremien ofte kan være på tre millioner kroner eller mer. Man er uansett sikret en gevinst på noen hundre tusen kroner om man er så heldig å vinne, ettersom minstegevinsten sjeldent er lavere enn dette.

Når kommer Lotto resultater?

Lotto og Joker, trekning lørdag

Lørdager kl. 19.45 på NRK1.

Når trekkes Joker på onsdag? – Related Questions

Hvor kan man se Lotto trekning?

Våre trekninger for lotterispill vises direkte på NRK TV. Vi gjør oppmerksom på at tidene kan avvike. Dersom avvik forekommer, vil vi annonsere dette på sosiale medier. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her.

Hvordan sjekke Lotto?

Dette er en konto du har hos Norsk Tipping, du får tilgang til denne kontoen ved å logge deg inn på nettsiden, i appen eller hos en kommisjonær. Hvis du vil sjekke om du har vunnet, kan dette enkelt gjøres på “Mine Spill” dersom du er innlogget.

Når er Lotto trekning i kveld?

Trekningen foregår hver lørdag og spillefristen er kl. 18:00. Trekningen vises på NRK1 kl. 19:45 og treningsresultatet publiseres på web og mobil etter TV-trekningen.

Hvilke tall kommer oftest i Lotto?

Det er det Lotto-tallet som er blitt trukket ut flest ganger. Siden starten i april 1986 har det vært 1789 Lotto-trekninger i regi av Norsk Tipping. Tallet 18 har vært med i vinnerrekka i 399 av dem og er øverst på tallstatistikk-lista. Nederst finner vi 3, som har blitt trukket ut 331 ganger.

Hva er førstepremien i Lotto?

18:00. Vinnersjanse 1. premie: 1:5,4 mill. per rekke.

Hvor mange tipper Lotto hver uke?

Det er cirka én million nordmenn som spiller Lotto hver uke, og det spilles cirka 16 millioner rekker. NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Hvor mye må man vinne for at Norsk Tipping ringer?

Det man imidlertid bør gjøre, er å sjekke spillekontoen, for der ligger det nesten garantert gode nyheter. Her er det nemlig Telefonen fra Hamar som har vært på ferde, og den ringer kun når noen har vunnet 1 million kroner eller mer.

Hva er sjansen for å bli lottomillionær?

Den teoretiske sjansen for å vinne er ca. 2 % (109 936:5 379 616), mens vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:5 379 616. Hvis ingen har syv rette, overføres førstepremiepotten til neste ukes førstepremiepott; dette kalles «Gull-Lotto». I Norge er LOTTO registrert som et varemerke.

Hvordan øke sjansen for å vinne i Lotto?

Jo flere rekker med tall du spiller på en lottokupong, desto større er vinnersjansene på hovedgevinsten. Så enkelt er det jo. Selv om det er en veldig liten sjans for å vinne hovedpremien i en lottotrekning, så øker vinnersjansene mye om du spiller flere rekker.

Hvor mye må man skatte om man vinner i Lotto?

Alle premier fra Norsk Tipping er skattefrie, så lenge de er tilknyttet spill. Du trenger ikke å betale skatt dersom du har kjøpt et spill hos oss og har vunnet premier på denne. Pengepremier f. eks Lotto, er skattefrie.

Har noen i Norge vunnet Eurojackpot?

En kvinne fra Østlandet ble den heldigste norske Eurojackpot-spilleren på lang tid, da hun delte 1. premiepotten med en finsk spiller fredag 18. mars, og dermed sikret seg utrolige 436 230 000 kroner.

Er det mulig å vinne i Lotto?

Vinnersjanse Lotto

Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene.

Hvem eier Norsk Tipping?

Eierstyring. Staten eier 100 % av aksjene i Norsk Tipping. Kultur- og likestillingsministeren forvalter statens eierskap i selskapet og utgjør også generalforsamlingen.

Leave a Comment