Når spiller Man 9 er fotball?

For aldersklassen 13 år spilles det nierfotball, mens for 14-16 år spiller man elleverfotball.

Hvor stor er en 9 er bane?

Nierfotball spilles med åtte utespillere og keeper. For optimal utfordring og mestring anbefaler vi banestørrelse 48-50 x 60-72 m.

Er det offside på 9er fotball?

Det er ikke offside ved målspark. Straffesparket tas 8 meter fra mållinje (spill på tvers). Ved målspark må keeper/spiller ta målspark innenfor et målfelt tilsvarende spilleregel som elleverfotball. Håndheving av gult kort (umiddelbar soning) NB!

Når spiller Man 9 er fotball? – Related Questions

Hvor stor er en 11 bane?

For internasjonale kamper må bredden være mellom 64 og 75 m, og lengden må være mellom 100 og 110 m. Underlaget skal være gress, eller FIFA-godkjent kunstgress. FIFAs regler sier at en full bane (for to lag på elleve spillere) skal være 68 × 105 m.

Hvor lenge varer en 7 er kamp?

6 Linjevakt For 3-er, 5-er og 7-er fotball: Hvert lag skal stille med linjevakt på dommerens anmodning. 7 Kamplengde 2 x 15 min. 2 x 25 min. 2 x 30 min.

Når er det ikke offside?

Er spilleren på linje med motstanderens bakerste utespiller eller ikke påvirker spillets gang, skal det ikke dømmes offside. Det samme gjelder hvis spilleren befinner seg utenfor banen, på egen banehalvdel eller mottar ballen fra innkast.

Når begynner man med offside?

Kort sagt, en spiller er i offside-posisjon når han står mellom motstanderens keeper (siste forsvarer) og siste utespiller (2.

Hvordan fungerer offside?

Offside i fotball oppstår når en spiller er på banehalvdelen til motstanderlaget og nærmere mållinjen enn ballen og nest siste motstander.

Hvordan dømme offside?

En spiller er i offsideposisjon når

en del av hodet, kroppen eller ben er nærmere motstanderens mållinje enn både ballen og nest siste motspiller.» Den samme kroppsdel som det kan dømmes hands for om den kommer i kontakt med ballen, skal ses helt vekk i fra når en vurderer om en spiller er onside eller offside.

Er det offside på utspill?

Det er aldri offside fra innkast eller utspill fra mål. Offside dømmes hvis en spiller får ballen, og er nærmere motstanderens mål enn den nest siste spilleren.

Når har keeper kontroll på ballen?

* Dersom keeperen gjør et mislykket forsøk på å klarere ballen etter et tilbakespill, kan han/hun ta ballen med hendene for å få kontroll.

Når er det corner?

Hjørnespark eller corner idømmes i fotball når hele ballen har passert mållinjen, det forsvarende laget sist var nær ballen og det ikke er dømt mål.

Er det lov å spille fotball med gips?

Med gips på håndleddet kan hun trene, men får ikke lov til å spille kamp.

Er det lov å spille fotball med briller?

Bruk av briller eller skjermlue for målvakten er tillatt.

Er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene?

er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene. er skyldig i voldsom opptreden. spytter på en motspiller eller enhver annen person. fratar motparten et mål eller klarscoringssjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget målfelt)

Kan man score fra avspark?

Etter godkjent scoring settes spillet i gang fra midten av det laget som ikke scoret målet. Det kan ikke gjøres mål direkte fra avspark. Benyttes ikke. Dommeren bør gi tilsnakk ved gjentatte overtredelser.

Hvor lenge har keeper lov til å holde ballen?

Regelen som sier at keeper ikke kan holde ballen i mer enn seks sekunder etter at de har fått kontroll på den. Regelen erstattet fireskrittsregelen i sin tid. Men regelen hverken følges eller håndheves.

Hva er buen utenfor 16 meteren?

Straffesparkfeltet avgrenses av to linjer vinkelrett på mållinjen 16,5 meter ut fra hver av målstolpenene og som er bundet sammen med en linje parallell med mållinjen, 16,5 meter fra denne. Straffespark tas fra et merke 11 meter foran mål.

Hvor mange meter er straffe?

Straffespark tas fra åtte (8) meter, rett foran mål. Mål kan ikke scores direkte fra innspark (uten at andre spillere har berørt ballen). Det er ikke tillatt å kaste ballen over midten ved målkast, men det er tillatt når målvakten skal frigjøre ballen etter redning.

Leave a Comment