Når kommer nye Kia Soul?

– Bestiller man e-Soul nå, er det vanskelig å si når den kan leveres, vi vet ikke vet sikkert hva vi får av biler i 2020. Vi har nå ca 1.700 på reservasjonslisten, og for nye bestillinger tør vi ikke love bil før i 2021, sier Simonsen Sauge.

Hvor mye koster en ny Kia Soul?

Tekniske spesifikasjoner for Kia Soul
Pris (kr) 256 900
Strømforbruk 1,43 kWh/mil.
Ombordlader AC 6,6 kW
Drivverk Forhjulstrekk, trinnløst gir
Akselerasjon 0-100 km/t/toppfart 11,2 sek/ 145 km/t

Har Kia Soul varmepumpe?

Kia e-Soul leveres med varmepumpe som standard på utstyrsnivåene Active og oppover. Batteri og kupé kan forvarmes via bilens kjørecomputer. Forvarming kan bidra til å øke rekkevidden.

Når kommer nye Kia Soul? – Related Questions

Kan Kia Soul Hurtiglades?

Kia Soul er faktisk forberedt for hurtiglading opptil 100 kW, men det vanligste i Norge er CHAdeMO-standard på 50 kW eller hjemmelading.

Hvor fort lader Kia Soul?

Kia e-Soul lader med CCS-kontakt, og skal bruke 4 minutter på å lade fra 20 til 80 prosent. Høyeste effekten e-Soul lader med er oppgitt å være 80 kW. Under sommertesten brukte vi 51 minutter og 14 sekunder på å lade fra 6 til 80 prosent, mens under vintertesten brukte vi 60 minutter på å lade fra 8 til 80 prosent.

Har Hyundai kona varmepumpe?

En studie miljødepartementet i Korea gjorde på Hyundai Kona og Kia e-Niro, viste at varmepumpen reduserte batteribruken betydelig under kalde temperaturer. Bilene ble kjørt i en temperatur på -7°C med klimaanlegget aktivert, og de beholdt 90% av rekkevidden sammenlignet med kjøreturer i 26°C.

Har e-Niro varmepumpe?

eNiro er utstyrt med varmepumpe som standard. Batteri og kupé kan forvarmes via bilens kjørecomputer. Forvarming kan bidra til å øke rekkevidden.

Er det varmepumpe i Opel Ampera?

For norske forhold er det imidlertid fortsatt et visst minus at Ampera-e kommer uten varmepumpe. Kundene som signerte kontrakt i forrige omgang vil for øvrig fortsatt få bilen de har signert kontrakt på, til samme pris som tidligere. I 2017 og 2018 leverte Opel totalt rundt 2200 Ampera-e i Norge.

Hvor viktig er varmepumpe i elbil?

Varmepumpen reduserer forbruket av batteristrøm og reduserer rekkeviddetap, spesielt på kalde dager ved temperaturer ved -15 °C til 10°C. Det gagner både føreren og miljøet. Systemet bidrar også til effektiv oppvarming av kupéen på de kalde dagene.

Er der varmepumpe i en BMW i3?

Testen ble gjort uten forvarming av bil eller batteri. BMW i3 har varmepumpe og kan forvarme både batteri og kupé via app eller selve bilen for å øke rekkevidden.

Har alle Nissan Leaf varmepumpe?

Nissan LEAF er utstyrt med varmepumpe. Det er mulig å forvarme kupéen enten via app eller via forhåndsinnstilling manuelt i bilen for å øke rekkevidden.

Hvor langt går Nissan Leaf 62 kWh?

Nesten full pakke med utstyr. Og til sin pris kommer Leaf-en med overraskende mye snacks som standard: 62 kWt batteri, 214 HK og 340 NM (WLT-rekkevidde på 385 km ved blandet kjøring) Klimaanlegg (dog kun 1-sone)

Hvordan forvarme batteri Nissan Leaf?

Forvarming. Det eneste vi må gjøre er å ta ut ladekabelen og kjøre avgårde. Ikke noen fornøyelse når det er kaldt og ladekabelen er stiv og uhåndterlig, men fortsatt mye bedre enn å måtte skrape ruter og sitte i en kald bil til varmeapparatet kommer skikkelig i gang.

Hvor langt går Nissan Leaf 24 kWh?

Den selges både i den originale utgaven med et 24 kWh batteri og rekkevidde på 200 kilometer og en nyere utgave med 30 kWh batteri og en rekkevidde på 250 kilometer. Bilen er en femseter med relativt stort bagasjerom og sånn sett er dagens priser svært gunstige sammenliknet med konkurrentene.

Hvor gammel elbil bør man kjøpe?

Dette er det lurt å passe på

Normen i dag er 8 år/160.000 km (enkelte merker leverer bedre garanti). Det som inntreffer først gjelder. Om bilen ble førstegangsregistrert i Norge, er det norske garantibetingelser som gjelder.

Hvor mye koster nytt batteri til Nissan LEAF?

Cirka 87.000 kroner – uansett hvilken Leaf-modell og generasjon det er snakk om. – Prisen er lik for alle batterier, sier Marcussen.

Er LEAF en bra bil?

Nissan Leaf (2017)

En god, billig og enkel bil å kjøre. Elsker forhåndsoppvarming, e-pedal, oppvarmbart ratt, skinnseter, oppvarmbare seter foran og bak, uproblematisk bluetooth, stort bagasjerom.

Hvilken el bil har minst feil?

Liste over elbilene med færrest feil
Plass Modell Prosent godkjent
1. Hyundai Ioniq Electric 98,8 %
2. Nissan Leaf 97,7 %
3. Volkswagen e-Golf 93,9 %
4. Tesla Model X 92,1 %

Hvilken elbil har best garanti?

Volkswagen stikker av med seieren i vår elbil-kåring. Volkswagen e-up! og e-Golf leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Leave a Comment