Når kommer Kia e Niro 2022?

En helt ny utgave av den kompakte familiebilen Niro ble presentert på utstillingen Seoul Mobility Show i den koreanske hovedstaden den 25. November. Den nye generasjonen, som vil bli lansert med tre ulike drivlinjer, vil få produksjonsstart tidlig i 2022.

Har Kia e Niro firehjulstrekk?

Små forbedringer. «Klarer du deg uten firehjulstrekk, hengerfeste og prestisje, så gjør Kia eNiro jobben minst like godt som de over dobbelt så dyre elbilene», skrev Motor etter at bilen kom på markedet mot slutten av 2018. Den kommer fortsatt uten firehjulstrekk, og hengerfeste må ettermonteres.

Er Kia e-Niro et godt kjøp?

Frankfurt / Tek.no: Kia Niro er en av de bilene som får lite omtale, men som selger godt og som eierne er svært fornøyde med. I Elbilforeningens undersøkelse Elbilisten har eNiro stadig ligget helt i toppen, og i 2021-utgaven var det kun Tesla Model 3-eierne som svarte at de var hårfint mer fornøyd.

Når kommer Kia e Niro 2022? – Related Questions

Er Kia e-Niro en bra bil?

eNiro er den elbilen eierne er mest fornøyde med også i Brooms store brukergenererte bilguide Eierne mener. I Elbilforeningens undersøkelse Elbilisten 2020 var eNiro igjen topp – med de mest fornøyde eierne.

Har Kia 4×4?

Kia Sorento – romslig SUV med 7 seter og 4×4

Med elektrisk rekkevidde på inntil 57 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Som alle andre Kia-modeller har den 7 års garanti.

Hvor lang rekkevidde har Kia e-Niro 64 kWh?

Om Kia eNiro Exclusive 64 kwh

Kia eNiro er en stilig og velutstyrt elektrisk SUV, med en stor bagasjerom og en rekkevidde på opp til 455 kilometer (WLTP). Dette er en elbil som treffer den norske leasing markedet optimalt!

Hvordan forvarme Kia e-Niro?

eNiro er utstyrt med varmepumpe som standard. Batteri og kupé kan forvarmes via bilens kjørecomputer. Forvarming kan bidra til å øke rekkevidden.

Hvilke el bil har minst feil?

Liste over elbilene med færrest feil
 • Hyundai Ioniq Electric. 98,8 %
 • Nissan Leaf. 97,7 %
 • Volkswagen e-Golf. 93,9 %
 • Tesla Model X. 92,1 %
 • BMW i3. 91,8 %
 • Kia Soul EV. 91,0 %
 • Smart Fortwo. 90,1 %
 • Nissan Leaf 1. gen. 86,3 %

Hvilken elbil er folk mest fornøyd med?

Tesla har alle modeller innenfor Topp 5 i ny undersøkelse. Samtidig er 94 prosent av de spurte fornøyd med elbilen sin. Hvert år utfører Norsk elbilforening den store spørreundersøkelsen «Elbilisten».

Hvilken elbil har best garanti?

Volkswagen stikker av med seieren i vår elbil-kåring. Volkswagen e-up! og e-Golf leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Hvilken elbil får du mest for pengene?

Bilen i midten, en MG ZS, gir mest rekkevidde for pengene i en test gjennomført av NAF og Motor. På motsatt enden av listen finner vi testens nest dyreste elbil, Porsche Taycan 4 Cross Turismo til 1,28 millioner kroner. Den rullet 403 kilometer under NAF-testen, og lander dermed på 3.175 kroner per kilometer.

Hvilken elbil er best på vinteren?

Topp 5 vinterrekkevidde:
 • Tesla Model 3 LR – 521 km.
 • Mercedes EQS 580 – 513 km.
 • BMW iX xDrive 50 – 503 km.
 • Tesla Model Y LR – 451 km.
 • VW ID. 3 PRO S – 435 km.

Hvor lang rekkevidde trenger man egentlig?

Slik beregner rekkevidden til elbilen din

Eksempel på regnestykke: Bruker du bilen hovedsakelig til å kjøre til og fra jobb, og strekningen én vei er 4 mil, trenger du en elbil med rekkevidde på 16 mil (4x2x2) for å få glede av bilen på vinterstid.

Hvilken elbil gir mest rekkevidde for pengene?

– God valute for pengene

I sommerens test kjørte nemlig MG ZS Long Range 443 kilometer. Denne troner øverst på listen over rekkevidde for pengene. Prisen per kjørte kilometer kom på 786 kroner – siden denne bilen har en starpris på rett under 400.000 kroner.

Har Zoe varmepumpe?

Når det gjelder rekkevidde i vinterhalvåret, under norske forhold, er det naturligvis en fordel at Zoe er utstyrt med både varmepumpe (for effektiv kupévarme) og aktiv varming av batteripakken.

Er det billigere med elbil?

Rapporten viser at det er langt billigere å eie en elbil enn en tilsvarende fossilbil. – Kjøper du for eksempel en ny elbil til 450.000 kroner, og kjører 15.000 kilometer i året, er kostnadene nesten 18.000 kroner lavere i året enn for en bensinbil til samme pris, sier spesialrådgiver Jan Petter Røssevold i OFV.

Hva er den beste bruktbilen?

Bruktbilene inntil syv og ni år med minst feil. Tabellen viser bilmodell og feilprosent:
Inntil 7 år
1. Porsche 911 Carrera 4,1 % 6,7 %
2. Audi TT 7,3 % 7,5 %
3. Mercedes B-Klasse 7,8 % 10,0 %
4. Toyota Auris 8,6 % 11,5 %

Hvilken SUV har minst feil?

SUV-ene med færrest feil

Det betyr at de har betydelig færre feil enn gjennomsnittsbilen i sine årsklasser. Blant de eldste bilene i undersøkelsen, er det BMW X1 og Mazda CX5 som topper med færreste feil. I de litt nyere er det Suzuki SX4 og Audi Q2 som topper listene.

Hvilken bil har mest feil?

Midtre årsklasser
6 – 7 år Feilprosent 8 – 9 år
1. Porsche 911 Carrera 4,1 % 1. Porsche 911 Carrera
2. Audi TT 7,3 % 2. Mercedes SLK
3. Mercedes B-Klasse 7,80 % 3. Audi TT
4. Toyota Auris 8,6 % 4. Mitsubishi ASX

Leave a Comment