Når kommer det ny Samsung?

Samsung Galaxy S23 vil trolig bli avduket i februar 2023. Vi sier ikke «trolig» fordi det er noen lekkasjer eller rykter som peker i den retningen, men fordi, med unntak av Samsung Galaxy S21 (opens in new tab), som ble avduket i januar 2021, har nye modeller i serien i flere år blitt offentliggjort i februar.

Hvilken mobil skal jeg velge 2022?

Android telefon best i test 2022

Og vinneren er ingen ringere enn Samsung Galaxy S21.

Når kommer Samsung Galaxy 22?

Samsung skal den 9. februar lansere den nye Galaxy S22-serien. Etter alle solemerker blir det snakk om tre forskjellige utgaver av telefonen, hvor Samsung Galaxy S22 Ultra blir å regne som den absolutte toppmodellen.

Når kommer det ny Samsung? – Related Questions

Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S og A?

Mens Galaxy S skal representere det ypperste mobilverden har å by på, skal A-serien være for et bredere publikum. For ordensskyld får vi nevne at Samsung kommer til å videreføre sin Xcover, en spesialvariant for tøffere bruk.

Når kom Samsung 9?

Selskapet melder at: “Galaxy S9 og S9 + vil være tilgjengelig i Norge fra og med 16. mars 2018 i fargene Midnight Black, Coral Blue og den helt nye fargen Lilac Purple.” Veiledende priser: Galaxy S9 – 8 790 kroner.

Hvilken Samsung Galaxy Watch er best?

Testvinner smartklokke Android: Samsung Galaxy Watch 4

En super klokke for den som har en Android-telefon med alt du trenger av smarte funksjoner og til trening. Anmelderne er enige om at det er den beste klokken for deg som bruker Android.

Hvor lang er en Samsung S9?

Galaxy S8 (+) Galaxy S9 (+)
Type Super AMOLED Super AMOLED
Størrelse 5,8 (6,2) tommer 5,8 (6,2) tommer
Oppløsning 2960 x 1440 2960 x 1440

Er Samsung Galaxy S9 vanntett?

Samsung Galaxy S9 leverer på alle fronter. Telefonen kommer med et fantastisk 12MP kamera, høyoppløselig 5.8″ skjerm, trådløs lading og telefonen er i tillegg vanntett.

Når kommer Samsung Galaxy S10?

Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10e vil være tilgjengelig i butikker fra og med 8. mars 2019 på utvalgte markeder.

Hvilken lader til Samsung S9?

USB-billader med USB-C- og A-port
  • USB PD (45 W)
  • Quick Charge 3.0.
  • Både USB-C- og A-port.

Hvilken lader til Samsung s10?

Charge Multilader PD 100 W.

Hvilken lader til Samsung S21?

S21 Tips og forholdsregler til batterilading

Bruk bare en USB type-C-kabel som følger med enheten. Laderen har ikke noen av/på-bryter, så du må koble laderen fra stikkontakten når den ikke er i bruk for ikke å sløse bort strøm. Laderen bør være nær stikkontakten og lett tilgjengelig under lading.

Har Samsung S21 trådløs lading?

Aktiver reversibel lading Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra. Over kan du aktivere funksjonen for trådløs eller reversibel lading.

Hvorfor lader telefonen sakte?

En av de vanligste årsakene til ladeproblemer er at ladeporten er tilstoppet med skitt, støv eller smuss. Smuss eller lo kan samle seg i ladeporten og forhindre at ladekabelen kobles ordentlig til ladekontaktene inni porten. Dette kan forhindre at telefonen lades skikkelig eller gjøre at den slett ikke lades.

Er det farlig å lade mobilen om natten?

– Du må ikke lade mobilen ved, eller i sengen. Mobilen kan bli så varm at den tar fyr, og den vil da utskille giftig røyk. Den røyken er så skadelig at du kan sovne inn for godt før du merker noe, sier informasjonsdirektør i If Skadeforsikring, Jon Berge.

Er det farlig å lade om natta?

Også Norsk Brannvernforening fraråder lading om natten samt å trekke kontakten ut av støpselet når du er ferdig ladet. Seks av ti har opplevd uvanlig høy varmeutvikling ved lading. – Dette er faresignaler du bør ta på alvor, sier Anders Rørvik Ellingbø.

Hvor ofte bør man lade mobilen?

Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid. Du trenger ikke å lade batteriet helt fullt. Som du kan se av tallene under bør du heller lade ofte og litt enn sjeldent og lenge. Den beste uttellingen ser det ut til å være om du lader mobilen omtrent halvveis hver gang.

Kan laderen stå i hele tiden?

Men hyppig og feil lading kan være brannfarlig. Du husker kanskje å trekke ut stikkontakter når det er uvær for å unngå skader på elektronikk. Men lar du ulike ladere stå med støpselet i veggen til enhver tid ellers, også når du ikke bruker den til å lade apparater? Det bør du faktisk ikke gjøre.

Kan man bruke mobilen mens den lader?

Du må gjerne bruke mobilen under lading. Men det stemmer at batteriet kan bli varmt om mobilen jobber kraftig lenge – og det er er ikke gunstig. Det samme gjelder for laptopen. På noen bærbare kan du selv styre på hvilket nivå batteriet skal begynne å lade for å unngå topplading, forteller Nielsen.

Leave a Comment