Når kommer Apple iPhone 14?

Forhåndsbestillingen starter fredag 9. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 16. september. «Kundene våre bruker iPhone hver eneste dag, og med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max gir vi dem enda flere nyvinninger i iPhone enn noen gang tidligere.

Hva er nytt iPhone 14?

Både iPhone 14 Plus og vanlige iPhone 14 (6,1 tommer, samme som i dag) har også fått oppgraderinger på kamerasiden. Her er det satt inn et nytt hovedkamera på 12 megapiksler med større sensor og større piksler enn tidligere, i tillegg til at frontkameraet også her har fått autofokus.

Hva kommer iPhone 14 til å koste?

Priser og tilgjengelighet. iPhone 14 har startpris på 10.990 kr (128 GB), mens iPhone 14 Plus koster fra 12.490 kr (128 GB). Begge kommer med lagring opptil 512 GB. iPhone 14 Pro har startpris på 13.990 kr (128 GB), mens iPhone 14 Pro Max koster fra 15.490 kr (128 GB).

Når kommer iPhone 16?

Årets største iPhone-oppdatering.

Apple lanserte fire nye iPhone-modeller, nye Apple Watch-klokker og nye AirPods Pro på sitt lanseringsarrangement i forrige uke. Samtidig kunne selskapet annonsere 12. september som dagen der iOS 16 ble klart til nedlasting for alle.

Når kommer Apple iPhone 14? – Related Questions

Når kommer iPhone 15 ut?

Da WWDC 2021 gikk av stabelen i juni, begynte hele arrangementet med den offisielle presentasjonen av iOS 15, Apples operativsystem for iPhone-serien. Lanseringsdatoen ble imidlertid først 20. september, noe som ble bekreftet under Apples store lansering 14.

Er iOS 15 bra?

Foreløpig virker iOS 15 påfallende ryddig og grei. Den har ikke noe voldsomt batteriforbruk – et vanlig spøkelse for betaversjoner av iOS. Men vi merker oss at under bruk av de nye Facetime-funksjonene blir mobilene nokså varme ganske fort. Det er spesielt i de nyeste funksjonene at det er uferdige deler.

Hvilke iPhone får iOS 16?

iOS 16 er kompatibelt med disse enhetene.
 • iPhone 14.
 • iPhone 14 Plus.
 • iPhone 14 Pro.
 • iPhone 14 Pro Max.
 • iPhone 13.
 • iPhone 13 mini.
 • iPhone 13 Pro.
 • iPhone 13 Pro Max.

Hvordan få iOS 16?

Installer iOS 16

Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering. Trykk på Installer nå.

Hvilke iPhone støtter iOS 15?

iPhone 6S fra 2015 får iOS 15.

Dette er den komplette listen over alle iPhonene som får iOS 15 til høsten, ikke medregnet de nye iPhonene som sannsynligvis leveres med programvaren direkte:

 • iPhone 12.
 • iPhone 12 Mini.
 • iPhone 12 Pro.
 • iPhone 12 Pro Max.
 • iPhone 11.
 • iPhone 11 Pro.
 • iPhone 11 Pro Max.
 • iPhone XS.

Når kommer oppdatering til iPhone?

Apple avslørte nye iOS 16 under WWDC 2022, det seneste operativsystemet til iPhone, oppfølgeren til iOS 15. Den nye OS-versjonen inneholder blant annet en rekke forbedringer i mange apper, en helt ny Hjem-app og forbedrede funksjoner for å holde styr på personvern.

Hva er den nyeste iOS?

Få de nyeste programvareoppdateringene fra Apple

Den nyeste versjonen av iOS er 16.0.2 for iPhone 8 eller nyere. Den nyeste versjonen av iPadOS er 15.7. Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvordan oppdatere iPhone 6?

Oppdater iPhone eller iPad
 1. Sikkerhetskopier enheten din ved hjelp av iCloud eller datamaskinen.
 2. Koble enheten til strøm og koble den til internett via Wi-Fi.
 3. Gå til Innstillinger > Generelt, og trykk på Oppdatering.
 4. Velg programvareoppdateringen du vil installere.
 5. Trykk på Installer nå.

Hva er egentid iPhone?

Egentid: Slå på Egentid-fokuset og velg hvilke apper og personer du vil motta varsler fra under egentiden din. Lås i stående retning: Hindre skjermbildet fra å rotere når du beveger enheten. Stillemodus: Demp raskt varsler og meldinger du mottar på enheten.

Hva betyr måne på melding?

Når du har slått på Ikke forstyrr, vises et halvmånesymbol i statuslinjen og på låseskjermen.

Hvor er Kalkulator på iPhone?

Åpne Kalkulator raskt. Dra fingeren oppover fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter.

Er det Kalkulator på iPad?

Svaret er at alt skyldes Steve Jobs og hans ønske om maksimal perfeksjonisme. Ifølge Cult of Mac har en tidligere ansatt i selskapet bekreftet at beslutningen om ikke å lage Kalkulator-appen på iPad ble tatt direkte av Steve Jobs.

Hvordan få kvadratrot på iPhone?

Kvadratrot (⎇ + J): √

Hva betyr AC på kalkulator?

For å fjerne alt som er skrevet inn, eller et endelig resultat, trykk på AC.

Hva er e på kalkulator?

Den naturlige logaritmen er basert på tallet e, som vi har på kalkulatoren.

Hva betyr ei matte?

Eulers tall (/ˈɔɪlər/) er en matematisk konstant med en numerisk verdi som tilnærmet er lik 2,71828 og betegnes med bokstaven e. Denne betegnelsen ble gitt av den sveitsiske matematiker Leonhard Euler som oppdaget de fleste av tallets spesielle egenskaper.

Leave a Comment