Når kom Samsung Galaxy S8 ut?

Galaxy S8 og Galaxy S8+ lanseres 28. april, men det åpnes for forhåndsbestilling allerede i dag 29. mars.

Er Samsung Galaxy 8 Plus vanntett?

Vannbestandig: Samsung Galaxy S8 er støv- og vanntett i henhold til IP68.

Hvor mye koster en samsung galaxy?

9 490 kr
Galaxy S21 128 GB* Galaxy S21 Ultra 256 GB
Pris 9 790 kr 14 990 kr
Delbetaling under 12 måneder 816 kr 1 249 kr
Registreringsavgift 0kr 0kr
Administrasjonsgebyr 0kr 0kr

Når kom Samsung Galaxy S8 ut? – Related Questions

Hvilken Samsung Galaxy er best?

Android telefon best i test 2022

Og vinneren er ingen ringere enn Samsung Galaxy S21.

Når kommer den nye Samsung?

Samsung Galaxy S23 vil trolig bli avduket i februar 2023. Vi sier ikke «trolig» fordi det er noen lekkasjer eller rykter som peker i den retningen, men fordi, med unntak av Samsung Galaxy S21 (Åpnes i ny fane), som ble avduket i januar 2021, har nye modeller i serien i flere år blitt offentliggjort i februar.

Hvor mye koster Samsung Galaxy S21?

Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Samsung Galaxy S21 SM-G991B 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB akkurat nå er 6 690 ,- (ny) eller 5 790 ,- (brukt).

Hvilken er den nyeste Samsung?

Samsung Galaxy S22-serien er her, og selve kimen til navnet, S22-varianten, er grunnmodellen i den seneste generasjonen flaggskiptelefoner fra den sørkoreanske teknologigiganten. De nye 2022-telefonene er i hovedsak en mindre oppgradering.

Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S og A?

Mens Galaxy S skal representere det ypperste mobilverden har å by på, skal A-serien være for et bredere publikum. For ordensskyld får vi nevne at Samsung kommer til å videreføre sin Xcover, en spesialvariant for tøffere bruk.

Hvilken Samsung Galaxy har jeg?

Trinn 1. Gå til Innstillinger og trykk deretter på Om telefon. Trinn 2. Detaljer om telefonnummeret, IMEI, modellnummer og serienummer vises på skjermen.

Hvilken mobil er mest populær?

iPhone 13 Pro Max var den mest populære mobilen i juleshopping-måneden desember, mens iPhone 12 var den mest solgte for hele fjoråret. På fjerdeplass finner vi første produkt fra konkurrenten, som selvsagt er Samsung og som ikke vil overraskelse dere som fulgte med på listene i fjor.

Hvilken billig mobil er best?

Beste billige mobil 2022 – best i test akkurat nå
  1. Xiaomi Poco X3 NFC – best i test. Mye telefon til lav pris.
  2. Moto G9 Power. Beste budsjettmobil på batterifronten.
  3. Xiaomi Redmi Note 11. Den flotteste budsjettmobilen.
  4. Xiaomi Redmi Note 9S. En mester blant budsjettmobilene.
  5. Realme 8 5G.
  6. Moto G50.
  7. Motorola One Macro.
  8. Realme 8.

Hvilken mobil har det beste kameraet?

Google Pixel 5 kan like godt være den beste kameratelefonen 2021 i sin prisklasse. Denne smarte gadgeten fra Google har en dobbel kamera sammensetning på 12,2 MP og 16 MP kameraer. Kamerasystemet har Dual Pixel PDAF og OIS for strålende resultater.

Hvilken telefon har best kamera 2022?

Samsung Galaxy S22 Ultra

– År etter år leverer Samsung skyhøyt på kamerakvalitet, og 2022 er ingen unntak. Den nye flaggskip telefonen deres leverer bilder markedet aldri har sett før. Kameraet består av 4 forskjellige linser, som alle samarbeider for å gi deg det beste Samsung har å by på, forteller Yan.

Hvilken iPhone er best for barn?

iPhone 7. iPhone 7 var den første Apple-mobilen som tåler både vann og støv, noe som er perfekt for aktive barn som ikke skyr dårlig vær. Mobilen er i tillegg rask, og tar unna alt som er av apper og oppgaver – i tillegg til å kunne ta flott bilder i varierende lysforhold.

Hva er den beste iPhone?

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

iPhone 14 Pro-serien er den beste mobilen du kan kjøpe akkurat nå. Prismessig starter den høyt, og vi har valgt ut Max-modellen med litt større skjerm og lenger batteritid. Hvor mye lagring du trenger avhenger av bruk – for mange er 128 tilstrekkelig.

Når kommer iPhone 14 ut?

iPhone 14 blir tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september, og iPhone 14 Plus fra fredag 7. oktober. «Kundene våre setter sin tilit til iPhone hver dag, og iPhone 14 og iPhone 14 Plus introduserer banebrytende ny teknologi og viktige trygghetsløsninger.

Kan man dusje med iPhone 12?

Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone. Utsette iPhone for høyt vanntrykk eller vann med stor hastighet, for eksempel dusjing, vannskikjøring, bruk av wakeboard eller vannscooter, surfing og så videre. Bruke iPhone i en badstue eller et damprom.

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Er iPhone billigere i Sverige?

Faktisk koster en iPhone kun 72 prosent av prisen i Norge. Også i Japan og Canada kommer du billig unna. Verst i klassen er Sverige, der du må punge ut en prosent mer enn i Norge.

Leave a Comment