Når går posten Stavanger?

Åpningstider
Man.–fre. 09.00–20.00
Lør. 10.00–16.00

Hvor lang tid tar det å få post?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Når går posten Stavanger? – Related Questions

Hvem er raskest av PostNord og Posten?

Skal man ha levering på døren så kan fort postnord bruke en uke ekstra. Når det kommer til levering i butikk, og alt går på skinner, er de like rask i østlandsområdet. Lengre nord du kommer, raskere blir posten på å levere.

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra 24. juni 2009. I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Når leverer Helthjem pakker?

Vanligvis leverer vi pakker i løpet av et par dager, men det kan ta opptil én uke. Om sporingen ikke har endret seg etter mer enn 7 dager, ønsker vi at du tar kontakt med kundeservice.

Når henter Helthjem pakken?

Legg pakken ut innen kl. 23. Du får beskjed om du skal legge pakken på dørmatten eller i postkassen din. Vi henter pakken i løpet av natten, og sender den raskt til mottaker.

Når på døgnet leverer Helthjem?

helthjem er Norges fremste på levering til postkasse og dørmatte. Vår styrke er ekspresslevering, og vi er det eneste logistikkselskapet som leverer hver dag, før frokost – også i helgene.

Når kommer Post nord?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid.

Hvor er pakken min PostNord?

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer. Det må ikke forveksles med ordrenummer.

Er lørdag en virkedag Posten?

Leveringspliktig postsending utleveres annenhver ordinære virkedag, normalt mandag – fredag, i en to-ukers syklus. Mer informasjon om hvilke ukedager posten utleveres finnes i Postens informasjonskanaler eller ved å kontakte Postens Kundeservice. Til postbokser utleveres post hver virkedag (mandag – fredag).

Hvis man ikke er hjemme når PostNord kommer?

Fordeler med MyPack Home

Du slipper å levere inn pakken – vi henter den hos deg. Mottakeren slipper å hente pakken – vi leverer pakken hjem. Du kan følge pakken hele veien.

Hvor sent kan Posten komme?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Hvor ofte kjører PostNord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du i dag 14 dager eller 3 uker hentefrist.

Hva vil det si at en pakke er innhentet?

Det betyr at transportører har vært hos avsender og hentet pakken. Neste sporing er som regel når pakken blir sendt fra første sorterings-punkt.

Hva skjer om pakken ikke passer i postkassen?

Pristillegg hvis pakken ikke kan leveres i postkassen

Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender, også hvis pakken ikke blir hentet av mottaker og må sendes i retur til avsender.

Kan man hente pakke uten Hentekode?

Få SMS istedenfor hentelapp

Gi oss mobilnummeret ditt og vi kan sende deg SMS når sendinger kan hentes. Legg inn mobilnummeret på Din adresse eller last ned Posten-appen. Du får varsling og kan hente sendingen tidligere.

Er det mulig å hente pakke på terminal?

Du kan ikke hente ut pakkene på terminal, desverre. Du kan eventuelt ringe posten å høre, men har spurt de tidligere, uten hell.

Leave a Comment