Når går Ex on the Beach?

«Ex on The Beach» har premiere på Discovery+ 11. oktober.

Hvilke kanal går Ex on the Beach på?

Ex on the Beach (Norge)
Ex on the Beach
orig. Ex on the Beach Norge
TV-kanal FEM
Eksterne lenker
IMDb

Hvor kan man se Ex on the Beach Norge?

Ex on the Beach” er en reality tv- og romantikkserie produsert i Norway og utgitt i 2018. Den har en lav vurdering av IMDb: 4.8 stjerner av 10. “Ex on the Beach” finnes nå å strømme på Discovery+. Klikk på en lenke for å se den nå!

Når går Ex on the Beach? – Related Questions

Er Linn og Øystein sammen?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Realityparet Linn Wøyen Lenes og Øystein Solberg har blitt foreldre for første gang. Realityprofilene Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Solberg (26) har nå blitt foreldre. Paret har fått en datter sammen.

Hva er aldersgrensen på Ex on the Beach?

Aldersgrense 15 år, som etter Medietilsynets regelverk betyr at det bare kan vises i tidsperioden 21.00 – 05.30. Programmet, som produseres av Rubicon, vises på Discoverys lineær-kanal FEM og strømmetjenesten Dplay.

Hvor kan man se Ex on the Beach Celebrity?

KLAR FOR EKSER OG DRAMA: Norske Sofie Karlstad er aktuell i den nye sesongen av Celebrity Ex on the Beach på strømmetjenesten Paramount+.

Når kommer Ex on the Beach 2021 på TV?

Den femte sesongen av «Ex on the Beach» kommer på strømmetjenesten Discovery+ høsten 2021, og kanalen er i full gang med castingen til programmet.

Hvor er Ex on the Beach 2021 spilt inn?

I vinter spilte Discovery inn «Ex on The Beach – Afterski» i Hemsedal i Norge, men høsten 2021 blir hundekjøring og superundertøy byttet ut med banan-båt og toga-party, når skandaleserien spilles inn Hellas. – Fjoråret tvang oss ut av komfortsonen, da vi så oss nødt til å spille inn Ex on The Beach Afterski i Hemsedal.

Hva skjedde med Trygve fra Ex on the Beach?

GOD KVELD NORGE (TV 2): I «Ex on the Beach» blir deltaker Trygve Rognli Brandsdal nødt til å trekke seg etter at han våkner opp med intense smerter i brystet.

Hvor i Hellas Ex on the Beach?

PORTO HELI, HELLAS (Nettavisen): «Ex on the Beach» er snart tilbake, og i den nye sesongen har åtte deltakerne blitt sendt til en luksuriøs villa i Hellas – der de som vanlig skal både feste, krangle, flørte og skape minner for resten av livet.

Hvor spiller de inn Ex on the Beach?

Neste sesong av skandalerealityen «Ex on The Beach» skal spilles inn i Hellas, opplyser Discovery i en pressemelding. Årets sesong ble lagt til hytteparadiset Hemsedal under navnet «Ex on The Beach Afterski».

Hvor mange år er Moccababe?

Som årets første deltaker til å pakke sammen sakene sine, måtte Monica Gaustad (41), eller «Moccababe» som hun omtaler seg selv, forlate den luksuriøse villaen i Hemsedal.

Kan man vinne Ex on the Beach?

Det som skiller «Ex on the beach» fra andre realitykonsepter som for eksempel «Paradise Hotel» er at programmet ikke har seremonier eller konkurranser hvor deltagerne blir sendt ut. Det blir heller ikke kåret noen vinner til slutt.

Hvor gammel er Sandra Fjeldberg?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Influenser og Ex on the Beach-deltaker Sandra Fjeldberg (20) er klaget inn til FIM. 06. feb 2021 18:48 Sist oppdatert 06.02.2021 .

Hva er Rikke Isaksen kjent for?

Hun ble først kjent i «Ex on the beach». Nå har «Kompani»-Rikke lagt ut til havs – som krabbefisker!

Hva handler Ex on the Beach om?

Åtte enslige menn og kvinner nyter en sommerferie i paradis, mens de leter etter kjærlighet. Men de får følge av sine ekskjærester for å skape dramatikk. Hver ekskjæreste er med enten for hevn eller for å vekke deres kjærlighet tilbake til live. Serien er kommentert av den irske komikeren Andrew Maxwell.

Hvem er Rikke Isaksen?

Rikke Mari Isaksen (27) er for tiden aktuell som kompaniaspirant 63 på Setnesmoen leir. Kompani Lauritzen-deltakeren er en av seks aspiranter som er igjen før finalen går på skjermen neste uke.

Skal vi danse Rikke alder?

Nå har han polert danseskoene, og er klar for å slå ut på parketten sammen med partner Rikke Lund (27). – Jeg klarte ikke å si nei til dans, for det ligger meg så nært. Jeg har det i hjertet mitt – å formidle og uttrykke meg selv gjennom dans. Jeg har ikke gjort det aktivt siden Skal vi danse sist.

Hvor bor Rikke Isaksen?

Rikke bor for tiden i Bodø hvor hun jobber på fiskebåt, sammen med kjæresten, men nå røper hun nye planer: «Jeg skal flytte tilbake til Oslo med hele familien. Mamma og mormor flytter først, og når jeg er ferdig på jobb i juni flytter jeg etter».

Leave a Comment