Når er Lotto trekningen i dag?

Trekningen foregår hver lørdag og spillefristen er kl. 18:00. Trekningen vises på NRK1 kl. 19:45 og treningsresultatet publiseres på web og mobil etter TV-trekningen.

Hvor stor er sjansen for å vinne i Lotto?

Den teoretiske sjansen for å vinne er ca. 2 % (109 936:5 379 616), mens vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:5 379 616. Hvis ingen har syv rette, overføres førstepremiepotten til neste ukes førstepremiepott; dette kalles «Gull-Lotto». I Norge er LOTTO registrert som et varemerke.

Hva er forskjellen på Lotto og Vikinglotto?

Lotto er lotterispillet hvor man med sju rette tall på en og samme rekke kan bli Lotto-millionær. Spillefrist er hver lørdag kl. 18 og trekningen foregår samme kveld. Vikinglotto er lotterispillet hvor man med 6+1 rette kan bli Vikinglotto-millionær.

Når er Lotto trekningen i dag? – Related Questions

Har noen i Norge vunnet Eurojackpot?

En kvinne fra Østlandet ble den heldigste norske Eurojackpot-spilleren på lang tid, da hun delte 1. premiepotten med en finsk spiller fredag 18. mars, og dermed sikret seg utrolige 436 230 000 kroner.

Hvordan øke sjansen for å vinne i Lotto?

Jo flere rekker med tall du spiller på en lottokupong, desto større er vinnersjansene på hovedgevinsten. Så enkelt er det jo. Selv om det er en veldig liten sjans for å vinne hovedpremien i en lottotrekning, så øker vinnersjansene mye om du spiller flere rekker.

Hva koster det å spille Vikinglotto?

Prisen øker fra 6 kroner til 8 kroner per rekke: Første- og andrepremien i Vikinglotto er felles for alle 10 medlemslandene i spillet. Hvert land betaler inn et fast bidrag til disse premiene ut fra antall deltakelser, som betales inn i euro.

Når er Joker trekning?

Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

Hvor mye kan man vinne i Joker?

Hvor mye kan man vinne? Potten avhenger av hvor mange som spiller, men Joker er et populært spill slik at førstepremien ofte kan være på tre millioner kroner eller mer. Man er uansett sikret en gevinst på noen hundre tusen kroner om man er så heldig å vinne, ettersom minstegevinsten sjeldent er lavere enn dette.

Hva er Joker Vikinglotto?

Joker er et tilleggs spill til Lotto og Vikinglotto, men kan også leveres alene. Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

Når ringer de fra Norsk Tipping om du vinner på Joker?

Vi ringer fra telefonnummer 625 60 000.

Alle spill-millionærer hos Norsk Tipping får Telefonen fra Hamar der det bekreftes at du er blitt millionær eller at du er den heldige Joker– eller Extra-kandidaten som kan få ny millionær-status.

Hvor mye må du vinne for at Norsk Tipping ringer?

Det man imidlertid bør gjøre, er å sjekke spillekontoen, for der ligger det nesten garantert gode nyheter. Her er det nemlig Telefonen fra Hamar som har vært på ferde, og den ringer kun når noen har vunnet 1 million kroner eller mer.

Hvordan vinne i Vikinglotto?

Vinnersjanse i Vikinglotto:

premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke.

Hva skjer når man vinner i Eurojackpot?

Fredag kan du vinne over 1 milliard kroner

Da vil førstepremiepotten ligge på ca. 1,06 milliarder kroner, mens andrepremiepotten vil være ca. 31 millioner kroner. I tillegg vil en norsk spiller eller et andelslag/andelsbank vinne 1 million kroner.

Hvor mange vinner i Lotto hvert år?

Totalt har 7 133 spillere blitt Lotto-millionærer. Hittil i år har fem spillere fått sju rette og vunnet tittelen Lotto-millionær og delt daværende 1. premiepott. Lørdag er det duket for ny trekning og sjansen til å bli Lotto-millionær.

Fjorårets Lotto-millionærer.

År Antall Lotto-millionærer
2017 292
2016 272
2015 205

Hvem vant 1 2 milliarder?

En heldig danske stakk av med jackpoten i Eurojackpot og vant drøyt 1,2 milliarder kroner fredag. Det er rekordutbetaling i Eurojackpot, som trekkes i flere europeiske land. I Norge er det Norsk Tipping som står for lotteriet.

Når får man pengene fra Norsk Tipping?

Det tar 1-3 virkedager før pengene er inne på din bankkonto. Alle premier under 10.000 kr blir overført til din spillerkonto på Norsk Tipping. Dersom du ser at saldoen ikke har oppdatert seg, ber vi deg sjekke “Mine transaksjoner” for kontohistorikk.

Kan banken se om det er penger på vei inn?

Husk at du i de fleste banker har mulighet til å informere mottaker per SMS om at pengene er på vei.

Hvilke land deltar i Viking Lotto?

De fem nordiske landene Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark startet spillet i 1993, og Vikinglotto ble verdens første vellykkede, ukentlige spill på tvers av landegrenser. Estland kom med som sjette nasjon våren 2000, Latvia og Litauen ble med våren 2011.

Hvorfor spør Norsk Tipping om jeg er en PEP?

Formålet med kravet er å motvirke at midler som har opphav i korrupsjon blir hvitvasket gjennom våre tjenester. Et av kravene i hvitvaskingsregelverket er å spørre alle våre kunder om de selv er PEP eller om de er nært familiemedlem eller nærstående til en PEP.

Leave a Comment